temiz adam, yetenekli çizer, umk aktif üye adayı , dostluk yönetim kurulu üyesi , kardeşliğin güzide üyesi , her daim irtibatı koparmayan, irtibat koparılmayacak yayla insanı.
tayyip bıyıklı, sevdiğimiz bir arkadaşımız.
(poloxis, 15.03.2004 01:11 ~ 15.04.2004 04:52)
(kornish, 15.04.2004 19:03 ~ 19:04)
bugün zar zor, kıl payı yunanistan'a uğurladığımız kültür ateşesi. türklüğün şanlı adını orda en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım
*zat-ı muhterem.
5 dakika fırsatı yakalarsa çok sevineceğim, atinaya umk elçisi olarak yolladığımız, şans eseri sorunsuz bir şekilde yerine ulaşmış, şimdi bir yunan adasında keyif yapan yazar.
** *
atina fatihi olan, yarın ( pazar 25 nisan ) yurda dönecek ve de merakla beklenilen maceralarını anlatacak insan
yurda gelince akla gelen ilk sorunun: "türk'ün gururunu ayaklar altına aldırmadın degil mi?"
* olacağı yazar.
türkün onurunu ayaklar altına alan yazar (bkz.
0 dakika)
ağustos sonunda brüksel'de
best'in yaz kurslarına katılacak, atina'yı telafi edeceğine inandığım insan
yunan kırlarında her çiçeğe konan ama bal toplamadan gelen kişi. bir rivayete göre kıbrıs olayını o halletmiş atinadaykene
an itibariyle bükreş yakınlarında bir dağda olan, ailesinin merakla haberlerini beklediği keza bizimde hayatından telaş ettiğimiz, bir dostu olarak bir şeyler kapmasından koktuğum, oradan da daha brüksel'e kadar kadar gidecek olan, ülkemize de yaklaşık eylül ayı ortalarında dönecek olan vatan evladı.
an itibariyle braşova geçmiş kişi. ithalat ihracat işlerini bağlayıp bağlamadığını bilemediğim için çok endişe ettiğim kişi.
*
bükreş'ten meşakatli yolculukla
cluj-napoca'ya,
timişvar'a, oradan da
brüksel'e ulaşan, brükselde bindiği otobüs kaybolunca da toplantıya geç ulaşan ama oralarda ülkemizi başarıyla temsil ettiğine inandığımız insan.
beni bitiren yazar.
türk'ün
best'te ilk gururu olmayı
yunanistan'da ve
romanya'da ıskalasa da,
belçika'da bunu başaracakmış gibi duran
* sevgili dost insan.
brükselde kolonya içip kör olan avrupalı öğrencilerle ilgili haberlerin arkasındaki isim.
beklentilerini başka bahara birakan yazar...
best'te
türkün haksız gururu olan insan.
* *
rusya'ya damat olarak gitmesi olası
* memlekete yeni dönmüş, ben de zoraki misafir sevgili arkadaşım, dostum, ilerde ecnebi memleketlerde birlikte zamparalık yapacağımız arkadaş
*
belçika gazetelerinde manşete oturduktan sonra şimdi de portekizi sallayacak olan yazar. umk'nın
* best'teki
* resmi üyeliğini kabul ettirmek için bu akşam tsi
* 20.30'da stocky2001
* ile alemleri coşturacak insan. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
*
şaka yapmayı bilmese de netice de hayırlı bir haber verebilmiştir.
(bkz:
lbg istanbul)
akşam akşam
kornish'le beraber dövesim gelen iki yazardan biri.
iyi mi,
bodrum'da yapılacak bir öğrenci festivalini
* bana kakalamaya çalıyorlar ya dövecem ben bu iki zibidiyi...
atina'dan bana getire getire prezervatif getirmeyi akıl edebilmiş, son zamanlarda savsaklığı, denyoluğu, vurdum duymazlığı iyice ele almış, yaban ellerde acaba bunun devrelerle mi oynadılar diye düşünmeden edemediğim umk, yurt, okul arkadaşım. etrafındakilere garip alakasız isimler takmaya bayılır ve hatta kendi uydurduğu ilginç kelimelerle seslenir. yine de iyi adamdır. döner gibi adam maşallah !:anladın sen anladın