temiz adam, yetenekli çizer, umk aktif üye adayı , dostluk yönetim kurulu üyesi , kardeşliğin güzide üyesi , her daim irtibatı koparmayan, irtibat koparılmayacak yayla insanı.
bugün zar zor, kıl payı yunanistan'a uğurladığımız kültür ateşesi. türklüğün şanlı adını orda en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım*zat-ı muhterem.
5 dakika fırsatı yakalarsa çok sevineceğim, atinaya umk elçisi olarak yolladığımız, şans eseri sorunsuz bir şekilde yerine ulaşmış, şimdi bir yunan adasında keyif yapan yazar. ***
an itibariyle bükreş yakınlarında bir dağda olan, ailesinin merakla haberlerini beklediği keza bizimde hayatından telaş ettiğimiz, bir dostu olarak bir şeyler kapmasından koktuğum, oradan da daha brüksel'e kadar kadar gidecek olan, ülkemize de yaklaşık eylül ayı ortalarında dönecek olan vatan evladı.
bükreş'ten meşakatli yolculukla cluj-napoca'ya, timişvar'a, oradan da brüksel'e ulaşan, brükselde bindiği otobüs kaybolunca da toplantıya geç ulaşan ama oralarda ülkemizi başarıyla temsil ettiğine inandığımız insan.
rusya'ya damat olarak gitmesi olası * memlekete yeni dönmüş, ben de zoraki misafir sevgili arkadaşım, dostum, ilerde ecnebi memleketlerde birlikte zamparalık yapacağımız arkadaş *
belçika gazetelerinde manşete oturduktan sonra şimdi de portekizi sallayacak olan yazar. umk'nın* best'teki* resmi üyeliğini kabul ettirmek için bu akşam tsi* 20.30'da stocky2001* ile alemleri coşturacak insan. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
*
akşam akşam kornish'le beraber dövesim gelen iki yazardan biri.
iyi mi, bodrum'da yapılacak bir öğrenci festivalini * bana kakalamaya çalıyorlar ya dövecem ben bu iki zibidiyi...
atina'dan bana getire getire prezervatif getirmeyi akıl edebilmiş, son zamanlarda savsaklığı, denyoluğu, vurdum duymazlığı iyice ele almış, yaban ellerde acaba bunun devrelerle mi oynadılar diye düşünmeden edemediğim umk, yurt, okul arkadaşım. etrafındakilere garip alakasız isimler takmaya bayılır ve hatta kendi uydurduğu ilginç kelimelerle seslenir. yine de iyi adamdır. döner gibi adam maşallah *