|
|
- artist mortal kombat karakteri.
- şpagat açıp malum tarafları yumruklaması pek bi hoş pek bi eğlenceli olan oyun kişisi
(jamal, 24.04.2004 01:46)
- mortal kombat 2'de hayalara yumruk atarak rakibe zor anlar yaşatan (rakip bir süre hareketsiz kalır) karakter. lakin bayan dövüşçülere bu hareketi yapan oyuncu bir "low kick" ile kendini yerde bulabilir, zira bayan karakterlere** bu hamle işlememektedir (e doğal olarak).
(archmagus, 24.04.2004 01:52 ~ 22.09.2004 10:04)
- mortal kombat 1'de hayalara yumuruk atması nedeniyle en kolay oynanan karakter olmuştur. bunu gören midway şirketi diğer mortal kombat oyunlarında gücünü engellemişlerdir. hayatı ise trajiktir. ilk oyunda raiden çağrısıyla turnuvaya girmiştir ama dünyada adı gerçekten dövüşmeyen yalancıya çıkmıştır. bu moralle turnuvaya gidip dünyayı kurtaran tarafta yer almıştır. 2. oyunda yine raiden çağrısıyla katılmıştır. 3. oyuna gelindiğinde sho-khan bu artiste bir koymuş eşekler cennetine yollamıştır. 4. oyuna gelindiğinde olanları cennetten görüp "eyy goca rablerüm beni aşşaa yollayın" diye yakarmıştır duası kabul kılınmış ve turnuvaya girip shinnokun elinden dünyayayı kurtarmıştır. deadly alliance oyununu oynayamadım o yüzden orada var mı yok mu onu dahi bilmemekteyim. sözlük kullanıcılarından biri bana oynama imkanı verirse sevabınn büyük olacağını garanti ederim.
(amon pa, 04.09.2004 22:30 ~ 08.09.2004 21:54)
- gerçek adı john carlton olan mortal kombat karakteridir..dedikleri kadar karizmatiktir, bir de yüzücü gözlüklerine benzeyen güneş gözlüğünü her daim takmıyor mu, bitiriyor beni orada..neyseki geçmiş halleri daha fenaymış, şimdi tipi kurtamış gerçekten..
önce; (bkz: http://upload.wikimedia.org/...)
sonra; (bkz: http://upload.wikimedia.org/...)
- mortal kombatın tikican izlenimi veren dövüşçüsü
- öyle ahım şahım tipi olmayıp çekicilik yayan tiplerdendir.iyi ve deli bir sinema oyuncusu olduğunuda ekleyebiliriz.
- mortal kombat'taki bu karakter sonya blade'a sırılsıklam aşıktı. güneş gözlükleri ile dövüşürken yurdum apaçisi rolüne girmesine rağmen, küçükken filmi izlediğimde nedense karizmatik gelirdi.
|