belki ilginizi çeker
  1. · stargazer
  2. · scenes from a memory
  3. · berklee college of music
  4. · john ro myung
  5. · through her eyes
  6. · bas gitarı penayla çalmak
  7. · yan yatmış sekiz
  8. · sinan yılmaz kolbastı
  9. · dream theater
  10. · progressive bass concepts
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · geniş aile
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · onur öymen
  5. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · canan taşdemir
  9. · askeri müze

john myung  

1. 6 telli bas çalarken izlendiğinde tenis maçı izliyormu$ hissi veren * dream theater basçısı. kendisi birçok basçının bas çalmayı bırakma sebebi olmu$tur
    (giberling, 13.03.2004 00:55)
  2. yamaha rbx6 kullanan güzel saçlı bassist.ytsejam'deki solosu oldukça ünlüdür.stick kullandığı da olur.
    (biaxident, 13.03.2004 00:58)
  3. mike portnoyun sound checklerini yapan ve davulunu kuran(halk arasında capon diye tabir edilen kişi) elemanla benzerlikleri nedeniyle kardeş sanılabilitesi yüksek bir hayvan*
    (radiance, 13.03.2004 20:45)
  4. tapılası yaratık, bakın insan demiyorum. insanüstü bir varlık. parmakları takip etmekte zorlanılan 6 telli bass virtüözü, hayvan oğlu hayvan, öküz*.
    (creepingdeath, 30.11.2004 19:20)
  5. konserlerde kendi halinde çalar, asla seyircilerle göz göze gelmez. konserlerin sonunda seyircileri selamlarlarken dahi en fazla 5 saniye seyirciye bakar.
    (invisigoth, 06.04.2006 07:08)
  6. android olduğunu düşündüğüm bas gitarist.
    (şimdilikkararveremedim, 06.04.2006 11:46 ~ 11:47)
  7. bence hız yapmak dışında pek bir numarası olmayan basçı. çünkü gitar rifflerini bire bir çalmak bana pek bir numara yapmamak olarak görünüyor. kullandığı aşırı kompresyonlu ton yüzünden de tuşesi ve dinamikleri anlaşılmıyor. ne kuvvetle ve hızla çalarsa çalsın bütün dinamikler aynı. bu da artikülasyonu öldürüyor. 160 metronomda takır takır onaltılık altılama yapabilmesi birçok kişiye maharet olarak görünebilir fakat benim ilgimi çekmiyor. ha belki de o tarz icra öyle yapılmalıdır diyeceksiniz o zaman de benim bas gitar eşliği mantığıma bu tarz uymuyor derim.
    (jellyjam, 05.09.2006 16:52 ~ 13.06.2009 19:53)
  8. buna grup üyeleri silent storm derler. çok hızlı iyi bir basisttir.
    (dream endless, 09.01.2007 19:41)
  9. tarzının en iyi basçısı. videolarında da belli olduğu gibi sessiz sakin bir adam. bir videosunda herkes geyik yaparken o bi köşede takmış kulaklığı bas çalışıyordu. yamaha'nın kızıyla evli olmasıda yalanın önde gidenidir kuyruklusudur.
    (akabinde ve detayinda, 09.01.2007 20:10)
  10. sadece a change of seasons albümünde çaldığı baslar bas gitar mantığında çalınmıştır. gerçekten çok iyidir. kullanılan efektler açısından bakılınca çok daha az kullanılmalarından dolayı daha bir temiz ve bas gitar gibi gelir gitarının tonu. şimdilerde musicmanle çalışmaya başlamış hayırlı uğurlu olsun.
    (jellyjam, 25.05.2007 03:59)
  11. böcek
    (buzlusüt, 25.05.2007 04:07)
  12. çok güzel şarkı sözü yazan dream theater bas gitaristi.
    (bkz: trial of tears)
    (bkz: lifting shadows off a dream)
    (bkz: learning to live)
    (clvclnx, 03.06.2007 22:53)
  13. (bkz: seksi)
    (petit chien, 23.07.2007 22:12)
  14. çok iyi müzisyendir şüphesiz ama daha önemlisi on numara efendi adamdır.

şöyle bir düşünüyorum da kiralık evim olsa hiç düşünmeden depozito dahi almadan anında veririm bu adama. öyle bir güven oluşturuyor benim nazarımda. yahut damadım olsa mesela; aynı şekilde gözümü kırpmadan veririm bu adama kızımı.
    (labrie, 02.09.2007 23:56)
  15. şimdiye kadar ağırbaşlılığının, profesyonelliğinden kaynaklandığını düşündüğüm ama metropolis 2000 scenes from new york dvdsini izledikten sonra itici derecede soğuk bulduğum basçı. yahu kardeşim tamam grubun diğer üyeleri gibi geyik yapmak zorunda değilsin ama en azından şarkılarla ilgili 2 laf edeydin zahmet edip.
    adı geçen dvdde katıldığı tek konuşma aşağıdaki gibidir;
    jp: hey john, what's that sign on your guitar?
    myung: don't you know?
    jp: yea, i know but.. maybe you could have said something about it.
    myung; it's the sign of eternity.
    jp: ok.
    (kun3uli, 09.12.2007 19:31)
  16. nadide grubun* nadide bassisti.6 telli bass (?!) çalan hayvan.*
    (wither, 13.06.2009 19:49)
  17. fatal tragedy'nin de şarkı sözleri kendisine aittir. hatta bu şarkı dream theater için şimdiye kadar yazmış olduğu son şarkı sözüdür.

scenes from a memory'deki en dikkat çekici sözleri kendisinin yazmış olduğunu az önce öğrendiğimde hiç şaşırmadım nedense.

without love
    without truth
    there can be no turning back

without faith
    without hope
    there can be no peace of mind

senin o küçük japon sikin sağ olsun john.
    (togisama, 06.07.2009 08:30 ~ 08:34)
  18. ana-baba korelidir. japon deyip cinsel göndermelerle kendisine bok atmak, müziğe ve uzak doğu halklarına yapılmış büyük bir terbiyesizliktir.
    (togisama, 06.07.2009 08:43 ~ 08:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil