gündem
  1. · aşk
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · 2012
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  8. · naomi
  9. · asi

joeninmemeucu  

1. memelerin kralıdır. üstelik yeni bir yazardır. kendisini sevmekle kalmaz emeriz bile.
    (bleak, 30.04.2008 21:14)
  2. nick altı girime yazdıklarıyla beni gülmekten öldürmüş beşinci nesilyazardır (yok yok öldüm ben aslında,siz farkında değilsiniz).
    (magnetic resonance, 01.05.2008 22:50)
  3. kendisiyle daha önce yazdığımız platformlarda gerçekleştirmiş olduğu manyaklıkları referans alarak diyebilirim ki karanlık bir ormanda bir tarafta joe kişisi, diğer tarafta joe nin memeucu olsa aslana doğru kaçarım.

bir dönem jim morrison olduğunu sanmış saykodelik insan.
    (cavidan singer, 14.05.2008 01:26 ~ 01:28)
  4. sözlük alemlerinde tanıştığım bu insan kardeşten ötedir. böyle tanıştığımız ilk günden bu yana hala aynı duygularla bana aşık olduğunu düşündüğüm, hollanda'ya kaçırıp evlendirmesinden korktuğum allahı'ın antakyasından gelmiş tipin tekidir. bu şahısı istanbul'a getirdik. gelsin iki şehir, semt görsün az biraz kültür edinsin diye ama ı-ıh minicik kadıköy'de kaybolmuş, mahmut ağbi yardım et kayboldum diye ağlamıştır. tabi benim o sevgiyle açtığım kollara joeninmemeucu hemen atlamış ve bir daha da bırakmamıştır. ayrıca şimdi kendisiyle birlikte 27 haziran'da travis konserinde çoşmayı beklediğimdir. böyle de biridir işte..
    (portakallı haribo mahmut, 01.06.2008 00:01 ~ 00:03)
  5. nickini nerde görsem bir türlü tıklayamadığım yazar.imleci nickinin üzerine getiriyorum el işareti- bir sayfayı başka bir sayfaya bağlamaya yarayan araç- çıkıyor,tıklamaya kıyamayıp işaret parmağını nickinin üstünde gezdirdiğim yazar.

(bkz: deneyin göreceksiniz)

(bkz: bir sorunla karşılaşırsanız f5 e basmayı deneyin)
    (abece, 08.09.2008 23:28)
  6. ayaklı müzik kutusu.
    (muhlis meydey, 03.01.2009 04:14)
  7. last fm'i sollayıp, şarkı önerme konusunda usta olmuştur. dinlediği müziklerin kulağıma hoş gelmemesi imkansızdır. onun playlist'inden babam çıksa dinlenir. bilgisine tapılır. konuşmanın, sohbet etmenin farklı olduğu adamdır. bana co diyenler arasında da en sevdiğimdir.
    (astronot, 26.01.2009 02:51)
  8. genç yaşına rağmen müzik ve sinema gurusu olmaya aday, hani bu yaşta guru olursa ilerde hangi sıfatları hakeder pek kestiremediğim, pek güzel muhabbetli yazar kişi. last fm'i solladığı konusuna katılıyorum. wes andersonsevdiğini belirtmiş, önerdiği filmler takdirimi toplamıştır.
    (bliss, 23.02.2009 22:46)
  9. büyük götlerimizdendir.
    (rabarba, 02.04.2009 01:30)
  10. beni pek bir sevindirmiş dağ cücesidir. pazar pazar heyecanlandırmıştır. gelecektir kral gibi eğleneceğizdir. öperim gözlerinden.
    (muhlis meydey, 12.07.2009 14:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil