kendisiyle daha önce yazdığımız platformlarda gerçekleştirmiş olduğu manyaklıkları referans alarak diyebilirim ki karanlık bir ormanda bir tarafta joe kişisi, diğer tarafta joe nin memeucu olsa aslana doğru kaçarım.
bir dönem jim morrison olduğunu sanmış saykodelik insan.
sözlük alemlerinde tanıştığım bu insan kardeşten ötedir. böyle tanıştığımız ilk günden bu yana hala aynı duygularla bana aşık olduğunu düşündüğüm, hollanda'ya kaçırıp evlendirmesinden korktuğum allahı'ın antakyasından gelmiş tipin tekidir. bu şahısı istanbul'a getirdik. gelsin iki şehir, semt görsün az biraz kültür edinsin diye ama ı-ıh minicik kadıköy'de kaybolmuş, mahmut ağbi yardım et kayboldum diye ağlamıştır. tabi benim o sevgiyle açtığım kollara joeninmemeucu hemen atlamış ve bir daha da bırakmamıştır. ayrıca şimdi kendisiyle birlikte 27 haziran'da travis konserinde çoşmayı beklediğimdir. böyle de biridir işte..
nickini nerde görsem bir türlü tıklayamadığım yazar.imleci nickinin üzerine getiriyorum el işareti- bir sayfayı başka bir sayfaya bağlamaya yarayan araç- çıkıyor,tıklamaya kıyamayıp işaret parmağını nickinin üstünde gezdirdiğim yazar.
last fm'i sollayıp, şarkı önerme konusunda usta olmuştur. dinlediği müziklerin kulağıma hoş gelmemesi imkansızdır. onun playlist'inden babam çıksa dinlenir. bilgisine tapılır. konuşmanın, sohbet etmenin farklı olduğu adamdır. bana co diyenler arasında da en sevdiğimdir.
genç yaşına rağmen müzik ve sinema gurusu olmaya aday, hani bu yaşta guru olursa ilerde hangi sıfatları hakeder pek kestiremediğim, pek güzel muhabbetli yazar kişi. last fm'i solladığı konusuna katılıyorum. wes andersonsevdiğini belirtmiş, önerdiği filmler takdirimi toplamıştır.