|
|
- memelerin kralıdır. üstelik yeni bir yazardır. kendisini sevmekle kalmaz emeriz bile.
(bleak, 30.04.2008 21:14)
- nick altı girime yazdıklarıyla beni gülmekten öldürmüş beşinci nesil yazardır (yok yok öldüm ben aslında,siz farkında değilsiniz).
- kendisiyle daha önce yazdığımız platformlarda gerçekleştirmiş olduğu manyaklıkları referans alarak diyebilirim ki karanlık bir ormanda bir tarafta joe kişisi, diğer tarafta joe nin memeucu olsa aslana doğru kaçarım.
bir dönem jim morrison olduğunu sanmış saykodelik insan.
- an itibariyle kendisiyle 'nba 08 kırek'' muhabbetini sürdürdüğüm,''hangi zorluk seviyesinde oynuyosun'' gibi abzürt bir soru sorarak muhabbeti farkında olmasamda farklı bir yöne götürdüğüm 5. nesil yazar.
- sözlük alemlerinde tanıştığım bu insan kardeşten ötedir. böyle tanıştığımız ilk günden bu yana hala aynı duygularla bana aşık olduğunu düşündüğüm, hollanda'ya kaçırıp evlendirmesinden korktuğum allahı'ın antakyasından gelmiş tipin tekidir. bu şahısı istanbul'a getirdik. gelsin iki şehir, semt görsün az biraz kültür edinsin diye ama ı-ıh minicik kadıköy'de kaybolmuş, mahmut ağbi yardım et kayboldum diye ağlamıştır. tabi benim o sevgiyle açtığım kollara joeninmemeucu hemen atlamış ve bir daha da bırakmamıştır. ayrıca şimdi kendisiyle birlikte 27 haziran'da travis konserinde çoşmayı beklediğimdir. böyle de biridir işte..
|