tanıdık gibi değil gibi bir altıncı nesil yazar. dana hayvanına sempatisi varmış. ben de ornitorenk hayvanına karşı derin hisler besliyorum. ortak paydada buluşuyoruz gibi.
edith: hoşgelmiş altıncı nesil yazar demeyi unuttum.
sözlükten tanıştığım ilk yazar, yardım sever iyi niyetli abazan olmayan bir 6. nesil, aslında eski yazar... sakin bir insan düzen hastası olduğu gibi çalışkan biriymiş. sürekli arşivimi dinliyor burdan ona seslenmek istiyorum ''arşivimi kuruttun'' e tabi vivaldi sıktı bi yerden sonra camel da eski camel olmadığı için...
yemekten sonra gelen edit: kanımın ısındığı tek fenebahçeli kişi, diğer fenerliler için bir dakikalık fener için opera...
edit üstüne edit:çalışkan olmasını işçi bayramında doğmuş olmasına bağladım.
en kısa zamanda kulakları çekilecek olan kanka familyasından bir canlı türü. kulağının çekilmesinin sebebi belli abicim, " adamda stres yok". biraz ortamı gereyim dedim.
bu akşam özledim. niye özlüyorum vallahada billahada bunalımda değilim bu akşam. çaresizlikte sınırı aştık diye pek konuşmuyoruz olsa gerek. biraz daha yanyana yürüsek patlatır mıyız umudu dibinden..
laboratuvar kayboldu, şeyy sonra da kimyasallar öldü, laboratuvarda ki hocalar reaksiyona girdi, hediye patladı diyip doğum günüsünü en içten kutlarım. adamım hep mutlu ol derim bi de.
20 gündür hesabı kilitli olan, sözlükte takip ettiğim birkaç iyi yazardan biri. sevgi pınarımda girilerini yeniden görmek istediğim insan. umarım yakında döner.