|
|
- (bkz: yok artık lebron james)
(bkz: başlığın üzerinize kalması)(sükun, 16.01.2006 21:47 ~ 06.03.2006 22:38)
- kesinlikle denenmemesi gereken bir şey.demedi demeyin ona göre.
- dünyanın en gerekli şeyi.
- son zamanlarda artan, forward maillere meze olan, dikkatli izleyin, sesi açın bakın bişey var dikkatli bakın tarzı uyarılarla 0-6 yaş zeka aralığındaki insanları hedef alan şakalar silsilesidir. en sonunda bö denir öcü denir, deneğimiz korkar, herkes buna güler eğlenir.
asıl tersten dinlenmesi gereken şarkılar başkadır. açınız led zeppelin den stairway to heaven 'ı. koyunuz plağınızı, okutunuz tersten. adam size şeytan diye fısıldasın. şeytanı geçinde adamların böyle bir sanat icra etmesi takdire şayan.(coban, 16.01.2006 21:55)
- aşırı gereksiz, bir sürü de türevi olan; zekasızlık örneği tipler tarafından yapıldığını düşündüğüm flash animasyonlarından biri daha. mantığı genellikle; dikkat edildiğinde komiklik yada sexüel şeyler içerdiğinin anlaşılacağını ileri sürülen saçmalıkların ortasında çığlık sesi ve deli saçması bir resim ile insan korkutarak kendini bir bok zannetme üzerinedir.
- enteresan bir aktivite. internette bir yerlerde denedik ve hakikaten bir sürprizle karşılaştık. mesaj olarak da "i am a bastard? yes!" diyordu amcamız. meali "ben piç miyim? evet!" oluyor dilimizde. evet; verilen mesaj kesinlikle enteresan.
- (bkz: yeter artık vurmayın adam öldü)
- yüreğime indiren şey amına koyayım.
- (bkz: britney spears'ı soymak)
(bkz: mouse ustası olmak)
- (bkz: sözlük ortamının foruma dönmesi)
- (bkz: konseptin ustası gözlerinin hastasıyım)
(bkz: arıforum)
- (bkz: hiç korkmadım ki)
- (bkz: istiklal marşını tersten okumak)
- aynı şakanın "iki resim arasındaki bilmemkaç farkı bulun" versiyonu da vardır, itinayla kaçınız efendim bunlardan. korkmadım değil.
- ahanda reçetesi: efendice dinlemek isteyene bir mikrofon öneririm. düzünü bulsun, bilgisayarında çalsın. bulamazsa kendi söylesin. windows'un ses kaydedecisiyle şarkıyı kaydetsin. sonra, efektler>tersten yaparaktan dinlesin. ampuller sıcak olur, göt tavana vururken dikkat etsin...
- (bkz: backmasking)
- gecenin bir vakti arkadaşımın "tersten dinleyince gizli mesaj varmış anlamıyorum. senin ingilizcen iyi bi dinlesene" kolpasını kek kek yemem üzerine açıp baktığım, önce gayet güzel bir şekilde şarkının çalmasıyla başlayan, sonra media player çubuğuna benzeyen şeyin artistlik bir hareketle tersine dönmesi ve benim gecenin karanlığında kulağımda kulaklıklarla ekrana iyice yapışıp pür dikkat anlamaya çalıştığım anlamsız (bırılılı bırılılı şeklinde) sesler silsilesinin ardından ne idüğü belirsiz bir kafanın çıkıp korkunç bir çığlık atmasına dayanan şakadır. eşeğin üreme organına su kaçırmıştır. gecenin 2sinde bütün yurdu ayağa kaldıran bir çığlık atmama, tarifsiz derecede uçuklamama sebebiyet vermiştir. o arkadaşın da allah belasını versin. ödüm bokuma karıştı lan!
(usako, 20.12.2007 16:57)
|