jimmy page 

adana çık aradan

1. gitarı nasıl çaldıgını hala anlayamadıgım satanizmle suçlanan(böyle birşey yok sadece büyücülerle fazla ilgileniyor) grubun * ana adamı..
    (kerrigan, 01.05.2004 19:12)

2. led zeppelin grubunun kurucusu ve prodüktörü. stüdyoda çeyrek alan parsons yarım queen gücündedir, ki bu da onu çok iyi bir prodüktör yapar. led zeppelin'i, efsanevi the yardbirds grubundan eric clapton ile anlaşamaması (bkz. clash of the titans) nedeniyle ayrıldıktan sonra bir nevi misilleme amaçlı kurmuştur. zaten grubunun ilk ismi de the new yardbirds'tür. kurduğu dream team*** zamanında sizden cacık olmaz diyen the who bassçısı rahmetli john entwistle'a da sonradan kapak olmuştur.
    (tenement funster, 05.05.2004 13:33 ~ 13:34)
  3. gitarı yemiş dünyanın sayılı gitaristlerinden biridir kendisi
    (chladoceran, 05.05.2004 13:39)
  4. 8 sene önce türkiye'ye geilp robert plant'le birlikte konser vermiş olan virtüöz
    (nienna, 01.06.2004 22:41)
  5. led zeppelin in efsane gitaristi.ayrıca büyük sanatçıların solo albümlerinin büyük bombası.en büyük crowley koleksiyoncusu.koca bir şato sahibi insan.müziğinde çeşitli kültürlere göndermeler bulabileceğimiz yüce insan.birlikte çalıştığı sanatçılardan bazıları:
    (bkz: robert plant)
    (bkz: the black crowes)
    (bkz: jeff beck)
    (bkz: roy harper)
    (bkz: david coverdale)
    (bkz: john paul jones)
    (bkz: eric clapton)

söz konusu sanatçı ve gruplarla çalışmaları kesinlikle dinlenmelidir.led zeppelin i dinlemeyen zaten bu dünyadan olamaz.
    (floydzede, 01.12.2005 19:22)
  6. les paul'ün karizmasının başlıca nedenidir kendileri. ayrıca bir zamanlar büyüyünce biyolojik araştırmalar yapan bir bilimadamı olmak isteyen gitaristmiş. *
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)

inanmayanlar için buyrun 14 yaşındaki jimmy page;
    http://youtube.com/...
    (white shadow, 06.10.2006 17:11 ~ 18.11.2006 17:59)
  7. john bonham'ın ölümünden sonra tam 3 yıl boyunca eline gitar almamıştır
    (siyahpena, 08.01.2007 19:05)
  8. robert plant ile anime karakterlerine benzettiğim,john bonham ın ölümünden büyüyle uğraştığı için sorumlu tutulan bu yüzden müziğe uzun bir süre ara vermiş olan dünyanın en iyi gitaristlerinden biridir.attığı sololar gece gündüz demeden ağlatabilir veya coşturabilir niteliktedir.
    (killer queen, 20.06.2007 20:40)
  9. 2 klavyeli gibson sg si ve her gitarındaki klavyelerde farklı akor ve tel kalınlığı kobinasyonu olması ile beni yaran gitarist.

i can't quit baby, black dog gibi bestelerdeki gitarları yazan akıl almaz şahsiyet, insan üstü varlık. stairway to heaven konusunu hiç açmıyorum bile...
    (karpuzsever, 20.09.2007 17:44)
  10. intahar edip ölmediğinden dolayı kendisi hakkında bununla beraber sadece 11 giri girilmiş olan gitarist.
    (ekipler amiri kenan, 09.02.2008 17:01)
  11. yaşayan gitar tanrılarından biridir.besteleri mükemmeldir.dinlemeden ölünmemesi gerekir.

diğer tanrılar:
    (bkz: david gilmour)
    (bkz: ritchie blackmore)
    (bkz: eric clapton)
    (bkz: brian may)
    (bkz: jimi hendrix)
    (bkz: angus young)
    (bkz: jeff beck)
    (bkz: mark knopfler)
    (bkz: slash)
    (abi, 05.03.2008 18:39)
  12. gelmiş geçmiş en iyi gitar solosu kabul edilen stairway to heaven'ın solosunun sahibi. bir de aşırı zeki olduğu rivayet edilir.

aşmış bir müzisyendir.
    (scorpeo, 05.03.2008 18:46 ~ 18:46)
  13. sahneye viski içmeden çıkmadığını söylemiş ve o kafayla nasıl saatlerce çaldığını anlayamadığım melodi üstadı gitaristtir.
    (henriçayniski, 26.03.2008 18:44)
  14. gitarı tanımaya çalışmış, daha sonra yalayıp yutmuş adam. sonsuza kadar sololar atacağına inanıyorum.
    (atakante, 28.05.2008 16:03)