müslüm gürses fanlarının bir döneme damgasını vurdurduğu alet. ulan insan kendini nasıl jiletler? "hohohoho müslüüm müslüüüm" diye diye hem de. ulan apaçık ibneymişsiniz de bu satırları okuduktan sonra bunu anlayacaksınız ya ben buna yanarım.
sen bi' erkek için, erkeğin ağzından çıkan laflar için kendini jiletliyorsun, ağlıyorsun, yırtınıyorsun. başına kareteci kuşağı gibi bağladığın, üzerinde "müslüm baba" yazan bekaret kuşağınla kanlarına bakıp bakıp ağlıyorsun. nasıl bir canisin lan sen? hem ibne hem cani. baba falan hikaye bunlar. sen resmen aşıksın o adama. "müslüm babayı dinliyorum kendimi kesiyorum aklımda sen varsın ay yüzlü ayşe" falan diye kandırma kendini bre sümsük. bildiğimiz ibnesin sen. ha belki şimdi çoluğa çocuğa karıştın, belki bir yerlerden bizlere bakıp gülümsüyorsun. bir döneme damgasını vurdurdun bu jiletin. onu satanlara para kazandırdın, ekonomiye can verdin. seni kurtarmaya çalışan doktora para kazandırdın, ekonomiye can verdin. cenaze işlemleri için cenaze levazımatçısına para kazandırdın, ekonomiye can verdin. helal olsun. ibneliğinle ekonomiye can verdin. aferin lan. şimdi de ekonomiyi canlı tutmak için ibne olup kendimizi kesmemiz gerekiyor demek ki. bunu da bize sen öğrettin. aferin. iyi ışık tuttun geleceğimize.