jet audio   

adana çık aradan

1. bir multimedia player..winamp veya wmp gibi..ses kalitesi güzel; sıkılanlar, değişiklik olsun diyenler için başarılı bir alternatif olabilir..

(bkz: http://www.jetaudio.com/)
    (zeus, 12.10.2005 22:55)

2. varsayılan arayüzü biraz daha janjanlı olsa imiş çok daha güzel olacakmış.
    (lightblue, 12.10.2005 23:05)
  3. kulaklara bayram bir program, yıldızlı pekiyi veriyorum kendilerinin plug-in ve audio codeclerine..speaker sistemini sonuna kadar kullarak, olabilecek en temiz ve başırılı sesi size sunuyor..yine keskin bir yorum olacak ama gerçekten diğer programalar yalan!! (bkz: winamp) (bkz: wmp)

itirafçının asıl bahsetmek istediği: bakın 3 ay test ettim, boş konuşmuyorum, şiddetle tavsiye ederim..
    (zeus, 22.01.2006 15:23 ~ 15:23)
  4. kullanılmaya başlandığı andan itibaren "bunca zamandır winamp ve wmp ile müzik dinlediğimi sanmışım..." yorumunu yaptıran program.
    (omayra, 16.01.2007 01:38)
  5. eğer plus versiyonunu kullanırsanız tüm ses efektleriyle ve 32bit çıkışla beraber en dandik kolona bile harika şeyler yaptırabilirsiniz.

winamp pro ile jet audio plus'ı yan yana koyun ve aynı şarkıyı (mp3 ve özellikle midi) dinleyin, farkı anlayacaksınız.

msn ne dinliyorum özelliği, toolbar modu, sidebar şeklinde playlist gibi şeyleri kendi içinde bulundurması da ayrı bir güzellik. hemen iki seçenekle flv dahil bir çok dosyaya da kendini atadı.

playlistten nero dahil heryere sürükle&bırak özelliği, playlistte aynı şarkıların 1'den fazla bulundurmaması gibi özellikleri ile şahane.

şeklini şemalini beğenmeyenler, internette winamp modern skin'ininden tut media player skin'ine kadar herşeyi bulabilirler.

(bkz: olması gerektiği gibi programlar)
    (areaofeffect, 23.06.2007 18:07 ~ 18:09)