görseller
jet audio 

belki ilginizi çeker
  1. · winamp
  2. · jet
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · prison brake
  4. · aşk ı memnu
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · osurtan yemekler
  9. · function

jet audio  

1. bir multimedia player..winamp veya wmp gibi..ses kalitesi güzel; sıkılanlar, değişiklik olsun diyenler için başarılı bir alternatif olabilir..

(bkz: http://www.jetaudio.com/)
    (zeus, 12.10.2005 22:55)
  2. varsayılan arayüzü biraz daha janjanlı olsa imiş çok daha güzel olacakmış.
    (lightblue, 12.10.2005 23:05)
  3. kulaklara bayram bir program, yıldızlı pekiyi veriyorum kendilerinin plug-in ve audio codeclerine..speaker sistemini sonuna kadar kullarak, olabilecek en temiz ve başırılı sesi size sunuyor..yine keskin bir yorum olacak ama gerçekten diğer programalar yalan!! (bkz: winamp) (bkz: wmp)

itirafçının asıl bahsetmek istediği: bakın 3 ay test ettim, boş konuşmuyorum, şiddetle tavsiye ederim..
    (zeus, 22.01.2006 15:23 ~ 15:23)
  4. kullanılmaya başlandığı andan itibaren "bunca zamandır winamp ve wmp ile müzik dinlediğimi sanmışım..." yorumunu yaptıran program.
    (omayra, 16.01.2007 01:38)
  5. eğer plus versiyonunu kullanırsanız tüm ses efektleriyle ve 32bit çıkışla beraber en dandik kolona bile harika şeyler yaptırabilirsiniz.

winamp pro ile jet audio plus'ı yan yana koyun ve aynı şarkıyı (mp3 ve özellikle midi) dinleyin, farkı anlayacaksınız.

msn ne dinliyorum özelliği, toolbar modu, sidebar şeklinde playlist gibi şeyleri kendi içinde bulundurması da ayrı bir güzellik. hemen iki seçenekle flv dahil bir çok dosyaya da kendini atadı.

playlistten nero dahil heryere sürükle&bırak özelliği, playlistte aynı şarkıların 1'den fazla bulundurmaması gibi özellikleri ile şahane.

şeklini şemalini beğenmeyenler, internette winamp modern skin'ininden tut media player skin'ine kadar herşeyi bulabilirler.

(bkz: olması gerektiği gibi programlar)
    (areaofeffect, 23.06.2007 18:07 ~ 18:09)
  6. kullanışlılığı ve özellikle plus sürümü ile kalbimi fetheden müzik çalma programı. birçok arayüz seçeneği ile de farklı görünüşlere bürünebiliyor hınzır. özellikle filmleri de bu program yardımıyla izliyorum.

ne dinliyorum özelliği eski sürümlerde yok bildiğim kadarı ile, ancak 7,0,5 plus sürümünde seçeneklerde ne dinliyorum için de bir bölüm var, hatta oraya istediğiniz yazıyı bile yazabiliyorsunuz.

altyazı açamama sorunu vardı. gördüğüm kadarı ile altyazı dosyasının ismi ile filmin ismi harfi harfine aynı olunca altyazı aktif hale geliyor. playlistin ise sağa sola saklanabilmesi ve farenizin işaretçisiyle üstüne gittiğinizde belirmesi de hoş bir özellik.
    (hashus1099, 21.12.2008 04:33)
  7. bana güle güle winamp, kendine dikkat et windows media player dedirtmiş programdır.özellikle 32 bit çıkışlarda
    iyi bir ses sistemi ile farkını daha bir ortaya koyan güzel oynatıcıdır.

video oynatıcı segmentinde eşdeğeri için

(bkz: gom player)
    (unbreakable, 09.07.2009 21:26)
  8. aslen cowon adlı koreli mp3 çalar markasının yazılımıdır. güzeldir.
    (nikbin, 09.07.2009 22:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil