aşağıdaki gibi insanı sıcak karşılayan bir insansının sitesidir.
dikkat :diğer sitem jetjet.sitemynet.com ,da bu site ziyaretçilerine daha fazla yer verilecektir!!!bu site jet-ali ,yi tanıtım ağırlıklı olacaktır !!!unutmayın bu site kişisel sitedir kişisel siteler kişileri kurumsal siteler ise kurumları tanıtır.siteme ve bana küfür eden adi,kıskanç,şerefsiz kişiler siteme hiç girmesin daha iyi.zaten artık müdahale ediyorum ve küfürlü mesajları siliyorum.beni hayatında hiç tanımamış kişilerin bana küfür etmesi onların kalitesini ortaya koyar.bir kaç öküz beni sevmesede olur beni sevenler bana yeter allaha hamdü senalar olsun.bazıları dövüş sanati konusunda danışıyor.çalışmalarımı tebrik eden ve başarı dileyen aliciğiim,seni seviyorum.başarilar gibi olumlu şeyleri dünyanın dört bir yanından yazanlara sonsuz teşekkürler.hatta ilanı aşk bile var bana başka sitelerde geçmişte.başka sitelerde ak partili olduğum için de aileme küfürü basan oldu.küfür edenlere ise şunu söylüyorum nederseniz iki katı size benden iadei tahütlü yıldırım telgırafla gelsin.istediğiniz zaman istediğiniz yerde ölümüne kapışalım.adres vermeyerek küfür etmek korkak köpek işidir.bana küfür eden arkadaşlar biraz delikanlı olsunlar ve akıllı olsunlar kıskançlıktan çatlamasınlar.benim yerim yurdum belli ama korkak köpeklerin belli değil.lütfen sitemin terbiyesini bozmasınlar.ben herkeze saygılıyım ama bana saygı göstermeyen siteme girmez olur biter.
tarkan da çok eleştiriliyor çünkü süper star .jet-ali süper star değil ama kendine küfür edenlerden daha çalışkan.daha çok şey biliyor,daha delikanlı...meyva veren ağacı kimse taşlamasın.o taşı alır onların kafasına atarım.beni seven seviyor ve kimse sevmek zorunda değil.fakat kimse küfür etmek zorunda ,da değil.geçmişte bana veya aileme küfür eden kaç kişinin suratını tekmelediğimi ben bile bilmiyorum.küfür etmem kolay kolay küfür edilsinde istemem.bu yüzden bana beni şahsen tanımadığı halde küfür eden kişiler siteme hiç girmesin daha iyi benim için ....
saygilar:jet-ali
sitenin yapilmaya başlandiği tarih:temmuz 2004
bana ulaşabileceğiniz adresler:
(ev adresi)
posta kutusu : yenidoğan mahallesi sonevler caddesi dere yanı no 67 pk 41100
kocaeli izmit.
zaten kocaeli'nde yenidoğan,da jet-ali'yi görmek istiyorum derseniz beni herkes tanır.
ev tel: 0.262.322.57.71
gsm:0.535.723.16.57
e-mail:jetali@jetali.tr.tc
e-mail:jetali77@mynet.com
e-mail:jetali_77@mynet.com
e-mail:jetjet@mynet.com
diğer web sitelerim:
http://jetjet.sitemynet.com
(başa www yok !)
www.jetali.linkleri.com
www.jetali.8m.com
www.jetaliefsanesi.netteyim.net
iş adresi :modül çelik isimli fabrikayi kocaeli büyük şehir belediyesi nin işi çıktığı için bıraktım.
5 ekim sali günü 2004
kocaeli büyük şehir belediyesi 'ndeki görevime başladım.iş başı tarihi yaklaşık bir ay bekledikten sonra
5 ekim sali 2004.inşaallah emekli olana kadar burada çalışırım.belsa pilaza dayım.uğurlu sayım 7 . katta
emlak ve istimlak bölümünde evrakçı olarak çalışıyorum.ozolit fotokobi,bilgisayar ve harita makineleri odasına terfi etmem söz konusu inşaallah olur.olursa tek başıma sessiz sakin çalışacağım.
dikkat!!!bu sitenin başına www koyarsanız siteye ulaşamazsınız!!!
http://jetali77.sitemynet.com
yada direk jetali77.sitemynet.com
yazıp ''enter'' tuşuna bastığınızda site açılır.bu diğer sitelerdede geçerlidir.bazıları
http://www.diye başlar ve site açılır.benim bu sitem sadece http:// la açılır diğer güncelleyemediğim sitemde www vardır .o
www.jetali.linkleri.com la açılır.!!!
internet cafelere gittiğinizde benimde çok dinlediğim radyo deniz i dinleyin!!!aşağıdaki yazıya tıklayın yeter.kulaklık olmayan cafe, lere bence girmeyin.yazıya tıkladığınızda radyo deniz kendi devreye giriyor.bu siteye link verdiği için radyo deniz,e teşekkürler.umarım uzun süre silmez.
radyo deniz inşaallah türksat digital uydudan da yayına geçer varmı yokmu diye çok arayacağım.....programlar manyak derece güzel....internetten tüm dünya,da yayınlanan
radyo deniz kalbimde yangın var şiirini yayınladı.önce beyendi sonra aynı kelimeleri çok kullandığımı söyledi.şiire devam et dedi.daha sonrada bana ve tüm sevenlerine yavuz ağbi şarkı hediye etti.çok matrak adam dinleyin gülmekten kırılın!!!!böylece jet-ali yi ve kocaeli li olduğunu sonradan gönderdiğim diğer şiirler sayesinde radyo deniz aracılığı ile tüm dünyada yaklaşık 100 bin insan duymuş oldu...radyo deniz ,e sonsuz teşekkürler.olumlu eleştirilerini dikkate alacağım.radyo deniz hollanda radyo,sudur!!!
ziyaretçi defteri
artik küfürleri hemen siliyorum....bana küfür eden şerefsizleri beni sevenler tanısın ve ibret alsın diye silmiyordum artık siliyorum.küfür edecek olan başka siteye kışşşşş.kiskananlar çatlasin....
sevgili jet-ali sitesi ziyaretçileri
yukarıdaki ziyaretçi defterime siteme girdi iseniz lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi yazın .ben eleştirilere açığım .tavsiyelerinizi yazın ben tavsiye'lerede açığım.her türlü görüşede açığım .hem siteme kimlerin girdiğini bilmeliyim dimi ama siteme girip benim ziyaretçi defterime yazmazsanız veya bana mail atmazsanız siteme girdiğinizin benim için anlamı olmaz.belki benim yaşadıklarımın benzerini sizlerde yaşamışsınızdır.insanların örnek alması açısından yaşananları yazmak ve yayınlamak bana göre çok faydalı birşeydir!!!
insanlar benim yada siz değerli ziyaretçilerimin başından geçen olaylardan veyahut tavsiyelerinden bir ders çıkarabilir.