belki ilginizi çeker
  1. · yakın sövüş uzmanı
  2. · lets make some action films
  3. · jet ali
  4. · jetali info
  5. · 0547 412 27 63
gündem
  1. · ezel
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · prison brake
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · aşk kitabı
  9. · şaivizm

jet ali  

1. (azwepsa, 27.10.2004 16:03)
  2. özellikle "ingilizce" düzenlemiş olduğu sayfa öldürüyor insanı.türkçe hazırlanan sayfalarda "ben güçlüyüm dayanıklıyım dövüş salonum var şöyle böyle" derken,ingilizce yazdığı yerde "çok fakirim bana yarım edin filmlerde oynamak istiyom" diye yerlerde sürünüyor.copy paste:

but i have any money you
    are rich .but i am poor.
    please help me.
    i don't know ienaught
    english.the tecnik
    is not in the
    turkey's action films.please
    come to jean claude van damme .
    please come
    to jackie chan .
    please come to jetli .
    please come to chuck norris
    films make
    jet-ali and you.
    my turkis address:
    yenidoğan mahallesi .
    son evler caddesi .
    dere yanı :no:67
    kocaeli /izmit

see-you i'm jet-ali

there is not my sponsor.
    you sponsor make.
    tanks american ms cleo.
    tanks england.tanks
    hong kong.tanks korea.
    tank you yasemin.
    tank you esra .
    tank you seda.
    tank you sada 's friend .
    (close2death, 27.10.2004 16:13)
  3. ing 201 den geçmek isteyen arkadaşlar, bu yardımsever abimize başvurabilir
    referans için lütfen göz atın; (bkz: http://jetali77.sitemynet.com/...)

site içeriği aşağıdadır. ingilizce bilgisine laf edecek kadar ilim irfan sahibisi olmadığım için bu kısımları sizlerin yorumuna bırakıyorum. ama göze batan noktalardan söz etmeden olmaz; +900535 ile nereye ulaşacağımız ayrı bir merak konusu(0900 lerle çok haşır neşir olmaktan ileri geliyor gibi). ayrıca son satırı jet ali yazmış olamaz di mi benjamin.

"
    international telephone namber:
    house:+90 0.262.322.57.71
    gsm:+90.0.535.723.16.57

bu bölüme, kendi belirlediginiz konuyla ilgili bir yazı girin.
    "
    (azureel, 27.10.2004 16:28 ~ 16:33)
  4. yarılmama iki kez sebep olan site.

http://jetali77.sitemynet.com
    http://jetali77.sitemynet.com/...

ayrıca jet ali'nin izmirde yaşadığı rivayet edilmektedir.
    (skuba, 28.10.2004 00:41)
  5. "bu site karabük hacker tarafından insanlık adına hack yapılmıştır"

şekline bir mesaj ile karşılar sizi.

http://jetali77.sitemynet.com/

artık hack edilmiş site.
    (skuba, 28.10.2004 00:43)
  6. aşağıdaki gibi insanı sıcak karşılayan bir insansının sitesidir.

dikkat :diğer sitem jetjet.sitemynet.com ,da bu site ziyaretçilerine daha fazla yer verilecektir!!!bu site jet-ali ,yi tanıtım ağırlıklı olacaktır !!!unutmayın bu site kişisel sitedir kişisel siteler kişileri kurumsal siteler ise kurumları tanıtır.siteme ve bana küfür eden adi,kıskanç,şerefsiz kişiler siteme hiç girmesin daha iyi.zaten artık müdahale ediyorum ve küfürlü mesajları siliyorum.beni hayatında hiç tanımamış kişilerin bana küfür etmesi onların kalitesini ortaya koyar.bir kaç öküz beni sevmesede olur beni sevenler bana yeter allaha hamdü senalar olsun.bazıları dövüş sanati konusunda danışıyor.çalışmalarımı tebrik eden ve başarı dileyen aliciğiim,seni seviyorum.başarilar gibi olumlu şeyleri dünyanın dört bir yanından yazanlara sonsuz teşekkürler.hatta ilanı aşk bile var bana başka sitelerde geçmişte.başka sitelerde ak partili olduğum için de aileme küfürü basan oldu.küfür edenlere ise şunu söylüyorum nederseniz iki katı size benden iadei tahütlü yıldırım telgırafla gelsin.istediğiniz zaman istediğiniz yerde ölümüne kapışalım.adres vermeyerek küfür etmek korkak köpek işidir.bana küfür eden arkadaşlar biraz delikanlı olsunlar ve akıllı olsunlar kıskançlıktan çatlamasınlar.benim yerim yurdum belli ama korkak köpeklerin belli değil.lütfen sitemin terbiyesini bozmasınlar.ben herkeze saygılıyım ama bana saygı göstermeyen siteme girmez olur biter.
    tarkan da çok eleştiriliyor çünkü süper star .jet-ali süper star değil ama kendine küfür edenlerden daha çalışkan.daha çok şey biliyor,daha delikanlı...meyva veren ağacı kimse taşlamasın.o taşı alır onların kafasına atarım.beni seven seviyor ve kimse sevmek zorunda değil.fakat kimse küfür etmek zorunda ,da değil.geçmişte bana veya aileme küfür eden kaç kişinin suratını tekmelediğimi ben bile bilmiyorum.küfür etmem kolay kolay küfür edilsinde istemem.bu yüzden bana beni şahsen tanımadığı halde küfür eden kişiler siteme hiç girmesin daha iyi benim için ....
    saygilar:jet-ali
    sitenin yapilmaya başlandiği tarih:temmuz 2004
    bana ulaşabileceğiniz adresler:
    (ev adresi)
    posta kutusu : yenidoğan mahallesi sonevler caddesi dere yanı no 67 pk 41100
    kocaeli izmit.
    zaten kocaeli'nde yenidoğan,da jet-ali'yi görmek istiyorum derseniz beni herkes tanır.
    ev tel: 0.262.322.57.71
    gsm:0.535.723.16.57

e-mail:jetali@jetali.tr.tc
    e-mail:jetali77@mynet.com
    e-mail:jetali_77@mynet.com
    e-mail:jetjet@mynet.com
    diğer web sitelerim:
    http://jetjet.sitemynet.com
    (başa www yok !)
    www.jetali.linkleri.com
    www.jetali.8m.com
    www.jetaliefsanesi.netteyim.net
    iş adresi :modül çelik isimli fabrikayi kocaeli büyük şehir belediyesi nin işi çıktığı için bıraktım.
    5 ekim sali günü 2004
    kocaeli büyük şehir belediyesi 'ndeki görevime başladım.iş başı tarihi yaklaşık bir ay bekledikten sonra
    5 ekim sali 2004.inşaallah emekli olana kadar burada çalışırım.belsa pilaza dayım.uğurlu sayım 7 . katta
    emlak ve istimlak bölümünde evrakçı olarak çalışıyorum.ozolit fotokobi,bilgisayar ve harita makineleri odasına terfi etmem söz konusu inşaallah olur.olursa tek başıma sessiz sakin çalışacağım.
    dikkat!!!bu sitenin başına www koyarsanız siteye ulaşamazsınız!!!
    http://jetali77.sitemynet.com
    yada direk jetali77.sitemynet.com
    yazıp ''enter'' tuşuna bastığınızda site açılır.bu diğer sitelerdede geçerlidir.bazıları http://www.diye başlar ve site açılır.benim bu sitem sadece http:// la açılır diğer güncelleyemediğim sitemde www vardır .o www.jetali.linkleri.com la açılır.!!!

internet cafelere gittiğinizde benimde çok dinlediğim radyo deniz i dinleyin!!!aşağıdaki yazıya tıklayın yeter.kulaklık olmayan cafe, lere bence girmeyin.yazıya tıkladığınızda radyo deniz kendi devreye giriyor.bu siteye link verdiği için radyo deniz,e teşekkürler.umarım uzun süre silmez.
    radyo deniz inşaallah türksat digital uydudan da yayına geçer varmı yokmu diye çok arayacağım.....programlar manyak derece güzel....internetten tüm dünya,da yayınlanan
    radyo deniz kalbimde yangın var şiirini yayınladı.önce beyendi sonra aynı kelimeleri çok kullandığımı söyledi.şiire devam et dedi.daha sonrada bana ve tüm sevenlerine yavuz ağbi şarkı hediye etti.çok matrak adam dinleyin gülmekten kırılın!!!!böylece jet-ali yi ve kocaeli li olduğunu sonradan gönderdiğim diğer şiirler sayesinde radyo deniz aracılığı ile tüm dünyada yaklaşık 100 bin insan duymuş oldu...radyo deniz ,e sonsuz teşekkürler.olumlu eleştirilerini dikkate alacağım.radyo deniz hollanda radyo,sudur!!!

ziyaretçi defteri

artik küfürleri hemen siliyorum....bana küfür eden şerefsizleri beni sevenler tanısın ve ibret alsın diye silmiyordum artık siliyorum.küfür edecek olan başka siteye kışşşşş.kiskananlar çatlasin....
    sevgili jet-ali sitesi ziyaretçileri
    yukarıdaki ziyaretçi defterime siteme girdi iseniz lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi yazın .ben eleştirilere açığım .tavsiyelerinizi yazın ben tavsiye'lerede açığım.her türlü görüşede açığım .hem siteme kimlerin girdiğini bilmeliyim dimi ama siteme girip benim ziyaretçi defterime yazmazsanız veya bana mail atmazsanız siteme girdiğinizin benim için anlamı olmaz.belki benim yaşadıklarımın benzerini sizlerde yaşamışsınızdır.insanların örnek alması açısından yaşananları yazmak ve yayınlamak bana göre çok faydalı birşeydir!!!
    insanlar benim yada siz değerli ziyaretçilerimin başından geçen olaylardan veyahut tavsiyelerinden bir ders çıkarabilir.
    (skuba, 28.10.2004 00:45 ~ 00:45)
  7. adamın çıktığı medya olayları..koptum..off yaa..allahım koru bizi böyle tiplerden..

1:özgür kocaeli gazetesi:
    bu gazeteye pişamaniye ekine 1994 yılında
    izmitli van damme başlığı ile 1 sayfa dolusu çıktım.çivili tahtalı ,eller üzeri merdiven inmeli taklalı tekmeli resimlerim ve hakkımda yazılar çıktı.

2:özgür kocaeli gazetesi:
    bu gazeteye yaklaşık 1 sene arayla 1 daha 'inanilmaz gösteriler ''
    başlığı ile çıktım.

3:kirmizi kocaeli gazetesi:
    bu gezeteye 'ölüme meydan okuyan genç''başlığı ile çıktım .yine gösteri.

4:akşam gazetesi :
    bu gazeteye fafya lideri olduğum gerekçesi ile çıktım.birinin alacağı yüzünden.birinin borcunu vermesi için yargisiz infaz timi adıyla ve deli fuat kod adıyla tehtit mektubu yazmıştım o da savcılığa ve mahkemeye vermiş beni.haraç aldiğim akşam gazete'nin yalanı.bir arkadaşın alacağını istemiştik.artık bu tür işlere hiç girmeyeceğim.o dönem hakkımda terörle mücadele polisi tarafından soruşturma açılmıştı ve mahallemde gıyabımda soruşturma yapılmıştı.haklı olduğumuz için polis ifademe bile başvurmadı.peşimdeki polis lerin o dönem farkında idim tesadüfen gazeteyi görmüştüm.polis lerin beni kimlere sorduğunu bile biliyorum.sağ olsunlar beni uyardılar.fakat benim ne polis nede başkalarından korkacak bir şeyim yok.haraç istediğim akşam gazete sinin püsküllü yalanı.haraç almış olsa idim şu anda para sıkıntısı çekmezdim.o dönem bir çok tv ve gazete ye çıkmış bu olayı ben sadece akşam gazetesi' nde gördüm ve halen saklıyorum.hem medya hemde alacakli lar tarafından beleşe kullanıldım.artık para için suçluda olsa kimseyi dövmeyeceğim kimseden zorla borcunu tahsiletmeyeceğim.ben dolandırıcı insanları sevmediğim için
    zafım dan faydalandılar.soruşturma açıldığında kaç dediler kaçmadım.bu tür olaylarda 3 sefer mahkemeye verildim .artık bu tür olayları bıraktım.ben serseri değilim .ben mafya değilim.

5:show tv:
    bu tv ye reha muhtar zamanı çıktım
    eller üzeri merdiven inmem biçaklı ve tekmeli
    gösterilerim izmit sigorta hastahanesi yani park ta çektiğimiz görüntüleri reha muhtar o dönem yayınladı.

6:41 tv,
    de gösterilerim banttan defalarca gol programı ve spor haberlerinde yayınlandı.

7:körfez tv :
    eski yerel kanallardan körfez tv ye spor haberlerine çıktım.

8:ntv:
    bu tv ye fuarda onur muzikhol'de şarkı söylerken ve öncesi takla atrken çıkmışım.ben
    görmedim arkadaşlar görmüş.o zaman salon alkıştan yıkılmıştı.demkki dövüş sanatı ile ses sanatını karışrırnca iyi oluyormuş.
    jackie chan ın şarkı kasedide çıkardığını düşünün satışalr daha çok artmazmı?orada beni
    show tv ye ana haberlere çıkaran tv ci komşum
    selçuk sevim de vardı ntv ye çıkmamı o ayarladı gerhalde.artık kendi kameram olduğu için tv lere çıkmak benim için çok kolay.çekimi kendim hazırlayıp medya'ya vcd olarak vericem.ne yaparsa yapsın.ister çöpe atsın.ama yeni çekimler süper olacak.

9:41 tv ye canlı yayında dövüş sanatlari dersleri vereceğim bir programı devamlı olarak yapmamız söz konusu oldu ama gerçekleşmedi.neymiş şiddetmiş.sanki futbolda şiddet yok .rütük kapatır hesabı da olmadı bu iş.bu program gerçekleşse idi çok güzel olurdu.
    kısmet değilmiş.

10:kocaeli tv
    ye kendi spor salonumda şakalaşırken kendi havalı av silahımla vuruldum doktorlar devlet ve sigorta hastahanelerinde ilgilenmedi.sonra beni show tv ye haberlere çıkaran tv ci yi aradım o kocaeli tv ye haberlere çıkardı bakmıyorlar diye yine almadılar saçmayı.biri ayağın kesilir diyordu biri bir şey olmaz diyordu.1 sene sonra temiz hiç kullanılmamış bir jilet ve cımbızla ayağımı parçalayarak saçmayı kendim aldım.bir daha ve gerçek silahla vurulsam bile doktora hitmem uyuz oldum lavuklara .iyi o sinirle doktorlarıda dövmedim.
    artık kendi tedavimi kendim yapıyorum .1 sene
    saçmayla dolaştım.kaşıntı yapıyor diye jiletle çıkardım.eğer vurulursanız doktor çıkarmasada yara iyileştikten sonra siz alın saçma yada kurşunu.biraz kan akar biraz acır o kadar.mikrop falanda kapmadı ayağım.çünkü akan kanı kurulama bezim ,jilet ve cımbız temizdi.ve yarma işlemini yaparken çok dikkatli idim.böyle bir şey başınıza gelirse benden yardım alabilirsiniz.

11:noter kurasi yerel medya
    kocaeli belediyesi kura çekimini kazanmam
    kocaeli belediyesi noter kurasını 389 kişi arasından kısmetli 9 kişi arasına girmem nedeni ile ve mülakat yani sözlü sınavıda kazandıktan sonra işe girme hakkım
    mavi,yeşil ve kirmizi kocaeli gazeteleri n de adım diğerleri le birlikte yayınlandı ve bu gazeteleri hatıra olarak saklıyorum.

12:cumhuriyet filmi
    film olarak ilk aldığım rol cumhuriyet filmindedir .figüranda olsa burda bir rol aldım.benim oynadığım bu film bir savaş filmi idi sam ajans benim dövüşçü olmama rağmen beni sıradan bir rolde oynattı.ben savaş sahnelerinde oynamalı idim.

13:4 mevsim bahar filmi
    bu filmde d prodüksiyon la anlaşamadım ve oynayamadım.adım başı para istedi yapım firması.aşk filminin kavga sahneleri,nde ben oynayacaktım.sonradann kabul etmedim.deyeceğini bilsem para veririm niye vermiyeyim.ama dolandırıcı gibi geldiler bana bende para vermedim.eğer bir film şirketi birini yetenekli görürse onu havada kapmalıdır eğer ilk günden sizden para isterse o dolandırıcıdır.fakat almadan vermek allah ,a mahsus lafınıdı unutmadan dolandırılmadan sadece çom gerekli yerlere hatcamalıdır paraları.kişinin kendi tanıtımı haricinde bu yollara para harcaması aptallık olur.!!!!
    (zeus, 08.11.2004 01:27)
  8. cem yılmazın gereksiz bir komedyen olduğunu gözler önüne seren kişi. okusford ingilizcesi konuşmakta, kembiriçte okuyanlara dil uzattığı söylenmektedir.
    (bkz: you sponsor make)
    (bkz: ı don't know ienaught english)
    (pastaci, 19.01.2005 21:50)
  9. (bkz: allezz)
    (grynn, 26.01.2005 19:57)
  10. (bkz: jet remzi)
    (kornish, 26.01.2005 20:02)
  11. bunun bi de amcoğlu var:burhan
    www.itoglu.it/burhan
    (azwepsa, 26.01.2005 20:07 ~ 19.06.2006 12:04)
  12. (bkz: http://jetali77.sitemynet.com/...)
    bu haliyle gönlümde tavan yapan kişi
    (kornish, 26.01.2005 20:12)
  13. sayfanın "english" kısmı insanı öldürüyor..bitiriyor..ne diyim daha kardeşim!!!

hi .how are you?
    my name is
    ali osman ön (jet-ali)
    ı 'm from turkey.ı'm turk.
    your films are wonderful.
    turke's action films are very bad.
    please come to turkey.
    let's make the action films.
    turkey and america (hollywood)
    turkey and england
    turkey and japan or
    turkey and china (hong kong)
    you and ı films make.
    ı don't have my money and
    ı don't have a computer .
    your fims wonderful.
    my old 28.my name is ali osman
    surname ön.2. name jet-ali.
    your people rich and happy .
    ı worked the fabrika .
    but now ı don't work the
    fabrika.turkey's comedi
    and drame films are
    very wonderful.
    but turkey's action
    films are very
    bad .ı wand to make
    turkey action films with you.
    because your action
    are very good.we can make
    action films.ı played in
    a film.ı wand to play
    the films.again
    turkey's action films are very
    bad and ı don't
    wand this you have god a
    lot of money.
    but ı have any money you
    are rich .but ı am poor.
    please help me.
    ı don't know ienaught
    english.the tecnik
    is not in the
    turkey's action films.please
    come to jean claude van damme .
    please come
    to jackıe chan .
    please come to jetli .
    please come to chuck norris
    films make
    jet-ali and you.
    my turkıs address:
    yenidoğan mahallesi .
    son evler caddesi .
    dere yanı :no:67
    kocaeli /izmit

see-you ı'm jet-ali

there is not my sponsor.
    you sponsor make.
    tanks american ms cleo.
    tanks england.tanks
    hong kong.tanks korea.
    tank you yasemin.
    tank you esra .
    tank you seda.
    tank you seda 's friend .
    (close2death, 15.04.2005 16:34)
  14. bacak açma hareketini türkiye ye getiren şahıs... özellikle uçurumun kenarında yaptığı var ki çok tehlikeli.
    (bkz: http://www.jetali.8m.com/...)
    (chladoceran, 04.06.2005 02:07)
  15. domain almış bu abimiz.

(bkz: http://www.jetali.com)
    (close2death, 01.07.2005 19:09 ~ 19:13)
  16. (grynn, 06.06.2006 23:37)
  17. bu arkadaş kanlı canlı bir arkadaştır ve sitesi de kendisi de gerçektir. sitesinin host hizmetini çalıştığım firma veriyor, zamanında siteyi de biz yapmışız. bugün geldi bir çayımızı içti bayağı efendi kibar bir kişilik. "abi şöyle bir bacak aç" felan diyecektim ama "boşveer" dedim sonra.
    (gibigibi, 01.08.2006 12:59)
  18. web sitesini yenilemiş ve wordpresse tarfi etmiş kişilik.
    (gibigibi, 04.05.2007 16:40)
  19. (bkz: jet li)
    (steinmetz, 04.05.2007 16:46)
  20. "jet-ali kimdir?

herşeyden önce şunu bilmenizi isterimki jet-ali diğer ali lerle karışmaması için kullanılan bir internet lakabıdır.ayrıca jet-ali deki jet efsane dövüşçü bruce-lee nin dövüş sanatı jeet-kune-do nun jet idir.

jet-ali kocaeli büyükşehir belediyesi imar ve şehircilik daire başkanlığı çalışanıdır.ozalithane yani harita ve proje makineleri yetkilisidir..."
    (azwepsa, 22.08.2007 13:42)
  21. kendisi, sitesinde çok ciddi şiddete karşı açıklamalar yapmıştır.

bir nevi "savaşmayın sevişin"(!) gibi.. şöyle ki;

"silahları severim, ama ben genelde tekme yumruk atarak şerefsizleri ayıkladım.allah kimseyi silah kullanmak zorunda bırakmasın!!!!!!artık ne silahla nede silahsız ve tekme yumrukla kavgalara karışmıyorum .umarım bir gün şiddet kullanmak zorunda kalmam.2000 yılından beri vukaatım şimdilik yok!!!!!önceden sık sık kavga eder ve kan dökerdim.ama ben hiç bir zaman masum insan kanı dökmedim dökmem de!!!!hepsi hak etti şerefsilerin!!"
    (kitiara uth matar, 22.08.2007 13:57)
  22. hayatta kalma dersleri verirken bir yandan da eğlendiren, eğlendirmekle de kalmayıp şaşırtan ve yeşil çamdaki jönlere tekme atma konusunda meydan okuyan , kusura bakmazsa memolideki o alt komşunun polis olmak isteyen dombili oğlu rambo berke benzeyen şahıs. internet sitesinde çok güzel hikayeler anlatıyor valla bayıldım.
    "... kızın abisinin de tüm eniştelerini dövmek gibi bir huyu varmış.... yanlış adamı dövmüş..."

" kendi iş yerinde adama saldırmak haneye tecavüz olacağı için onu yapmadık"

çok da bilinçli bi vatandaş maşallah.
    (vjeshtitza, 07.10.2008 19:53)
  23. noktasına dokunmadan bir alıntı:

-sizden gelenler kısmından-

"nice site. check mine out if you can

bu ingilizce mesajda hoş site,denetlemekten maden ocağından falan bahsediyor.anladığım kadarı ile amcam benim siteye tasarım konusunda yardım etmek istiyor.yok sağ olasın arkadaşım taaa amerikalardan sen zahmet etme ben yaparım.zaten artık tasarım işini daha çok biliyorum. "
    (kitiara uth matar, 09.10.2008 22:00)
  24. (bkz: jet fadıl)
    (ad hoc, 09.10.2008 22:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil