diablo cody yazmış
megan fox oynamış ya daha ne?
yok dahası o kadarla kalmış...
hikaye amerika'nın şu "sıkıcı" kasabalarından birinde geçiyor. bir lise, o lisenin en popüler en güzel kızı olan ve filme adını veren jennifer (tahmin edilebileceği gibi megan fox oynuyor), ha tabi bir de onun geri planda kalmış en iyi arkadaşı needy.
bu en iyi arkadaş, sürekli bir takip halinde şu okulun en popüler kızını. yine bir gün jennifer'ın isteğiyle kasabanın barına bir grubun konserine gidiyorlar.
işte bu konserden sonra (buralar spoilerlı olabileceğinden atlandı) artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...
aslında çok kült bir film olabilirdi jennifer's body bir
carrie gibi bile olabilirdi. ama bu film sanki çok duyduğumuz hikayelerin birleşmişi gibi. yani
mean girls ile carrie'yi topla,
true blood ile çarp, amerikan gençliğini anlatan filmlerin sayısı kadar üssünü al... hah işte jennifer's body!
bence filmi enteresan yapan şey megan fox ('un vücudu) ve onun eşsiz oyunculuğu (!)
şahsen filmin yapım aşamalarını
egotastic'ten takip etmiştim ve aslında epey de heyecanlıydım (allah beni davul etsin e mi!). lakin ben mi artık beklentilerimi çok yüksek tuttum nedir film bir ara beni bile sıktı.
yine de izlenmeye değer sonuçta oyuncusuyla, senaristiyle ve yeni sayılabilecek fikirleriyle ilginç bir film.