görseller
jennifer s bodyjennifer s body

belki ilginizi çeker
  1. · ellen page
  2. · true blood
  3. · diablo cody
  4. · megan fox
  5. · juno
  6. · true blood
  7. · türkçeye saçma çevrilmiş film isimleri
  8. · megan fox vs adriana lima
  9. · amanda seyfried
  10. · unutulmaz film replikleri
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · apertura 2009
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · zongul ducks
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · yemeksepeti com
  9. · son kullanma tarihi geçmiş kadın

jennifer s body  

1. 18 eylül'de gösterime girecek olan megan fox filmi. trailerdan anladığım kadarıyla megan fox, çekiciliği ile erkekleri baştan çıkartan ve kanlarını emmek suretiyle onları öldüren liseli bir canavarı oynuyor. daha önemli bir mevzu da şu. azıcık pudra ve elbette alüminyum folyo ile megan fox'dan gayet güzel bir elf kızı olabilirmiş. peter jackson çok şey kaçırmış.

http://www.imdb.com/...
    (elladan tinuviel, 12.07.2009 23:23)
  2. senaryosunu diablo cody yazmış, prodüktörlerinden biri de jason reitman'mış. yani juno'nun isimlerinin parmağı var filmde.

edit: o değil de önce ellen page, sonra megan fox. şanslı bi' abimiz jason bey.
    (noscho, 12.07.2009 23:29 ~ 23:32)
  3. afişinin true bloodınkiyle olan benzerliği inanılmaz.
    (lycaon pictus, 06.08.2009 01:53)
  4. megan fox'un ağzını ne kadar kocaman açabildiğini kanıtlayan ve beni fantastik fantezilere sürükleyen liseli korku filmi. gırgır olacak gibi.
    (karate schnitzel, 10.09.2009 15:28)
  5. kana susadım adıyla 23 ekim 2009'da gösterime girecek olan film...

çevirinizi köstekleyeyim...
    (mgun, 22.10.2009 01:26)
  6. resmen komedi filmi. korku kısmı hiç yok yani.the o.c'nin seth'i adam brody'i rock star olarak görmek eğlenceliydi. çok büyük umutlarla gitmezseniz ve yanınıza geyik yapacağınız birkaç kişiyi alırsanız benim gibi oldukça eğlenebilirsiniz. soundtrack konusunda da oldukça zengin, hatta çoğu sanhe klip tadında. bide sırf megan fox için gidilebilir ki zaten filmde onun için gidenleri tatmin edebilecek yapıda. erkeklerin bu filmi gişede yalnız bırakmayacağından eminim.
    (böğürtlenli reçel, 24.10.2009 11:31 ~ 11:32)
  7. jennifer ı megan fox un oynadığını düşünürsek jennifers body ye kötü demek bazı dinlerde çarpılmaya varan cezalandırmalara sebep olabilecekmiş gibi gelse de, öyle ne yazık ki.

spoiler diyicem ama spoil edicek ne var ki lan filmde spoilerı

megan fox, en yakın arkadaşı ve en yakın arkadaşının erkek arkadaşının havuzdaki sahnelerinde, meganın kafa atıyor, birden david copperfield ın bokunu yemişçesine yükselip havada duruyor(ki ben şahidim). bunu gören erkek arkadaş 'vay karı uçabiliyor' diyor. kız arkadaşı da 'ne uçması ya sadece havada duruyor' diyor. vay mına koyim. zaten her sabah yarım saat havada durmazsam rahat edemem ben de niye şaşırıyosam demesini bekledim herifin. bu ne vurdumduymazlık ulan. yetmezmiş gibi megan havada dururken kızla bi koyu muhabbete giriyor, zaten sen de iyi bi arkadaş değilsin bilmem ne. olm bi durup düşünün ya, sizinkisi normal arkadaşlık mı yani? arkadaşın havada duruyor, sen esra ceyhana çıkma şansın varken karıyla kavga ediyosun. ayıp.

spoiler diyicem ama spoil edicek ne var ki lan filmde spoilerı

filmi izlemediyseniz, bırakın öyle kalsın. zaten baştan böyle boktan film olacağı belliyken, 'lan megan fox var olum' telkinleriyle kendimi gaza getirerek izledim filmi. şimdi unutmak için uzun yıllar gerekecek. diablo codyden de ricam tekrar striptiz kariyerine dönmesi. junodan sonra bunu yazmak için bi insanı deli sikmesi gerek. hayır hayır birden çok deliyle orgy yapmak gerek.
    (leblebi yutmuş solucan, 06.11.2009 03:42 ~ 09:51)
  8. diablo cody yazmış megan fox oynamış ya daha ne?

yok dahası o kadarla kalmış...

hikaye amerika'nın şu "sıkıcı" kasabalarından birinde geçiyor. bir lise, o lisenin en popüler en güzel kızı olan ve filme adını veren jennifer (tahmin edilebileceği gibi megan fox oynuyor), ha tabi bir de onun geri planda kalmış en iyi arkadaşı needy.
    bu en iyi arkadaş, sürekli bir takip halinde şu okulun en popüler kızını. yine bir gün jennifer'ın isteğiyle kasabanın barına bir grubun konserine gidiyorlar.
    işte bu konserden sonra (buralar spoilerlı olabileceğinden atlandı) artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...

aslında çok kült bir film olabilirdi jennifer's body bir carrie gibi bile olabilirdi. ama bu film sanki çok duyduğumuz hikayelerin birleşmişi gibi. yani mean girls ile carrie'yi topla, true blood ile çarp, amerikan gençliğini anlatan filmlerin sayısı kadar üssünü al... hah işte jennifer's body!
    bence filmi enteresan yapan şey megan fox ('un vücudu) ve onun eşsiz oyunculuğu (!)

şahsen filmin yapım aşamalarını egotastic'ten takip etmiştim ve aslında epey de heyecanlıydım (allah beni davul etsin e mi!). lakin ben mi artık beklentilerimi çok yüksek tuttum nedir film bir ara beni bile sıktı.
    yine de izlenmeye değer sonuçta oyuncusuyla, senaristiyle ve yeni sayılabilecek fikirleriyle ilginç bir film.
    (strangelove, 09.11.2009 20:13 ~ 20.11.2009 00:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil