jennifer lopez in amından çıkan yarağı yalatırım  

adana çık aradan

1. (ara: jennifer lopez)

arkadaş nedir bu jennifer lopez sevgisi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 17.01.2008 00:24)
  2. (bkz: sözlük çok abazan yuvası ıyk)

bakınızım boş evet, hatta benzer dolu bakınızlar da var ama ne okuycaem arıycam yeaa. koydum olum işte ayarı. öff ne çaktım be..(off bir de iki nokta bitirdim, tdk da yok bende var)
    (kafam üşüdü len beynimi nereye koydum sahi)

tanım: oyhş dedirten sazlık.
    (pinkegoboxx, 17.01.2008 00:24 ~ 00:26)
  3. amanın inanamıyorum, böyle jennifer lopez'li önemli konuda yaklaşık 10 saattir bir yorum yapılmamış.

(bkz: afedersin ama açtığın başlığı sikeyim)

(bkz: gerizekalı başlık açıyorum ilgi çekiyorum ekolü)

bu tür önermelerde bu bakınızların görülmemesi hayra alamet olmuyor. işin ilginci eleştiriyi topic up şeklinde yapan sözlük kullanıcısının kimi eleştirdiği de belli değil. hayır başlığı açan vatandaş ya girisini silmiş, ya kanatlandırılmış, " moderasyon koş " diyenlerde ise bir ciddiyetten ziyade, " emrah koş " temalı modası 5 sene önce geçmiş olan bir espri görülüyor. yani bunun elde tutulacak bir yanı yok.

" yalatırım " ile biten önermeye gelince " yalarım " ile biten önermeye göre daha mantıklı. o değil, yalarımlar falan havada uçuşuyor, sakın bu tür yalarım'lı önermelere giri yazan kullanıcılarda gizli eşcinsellik falan olmasın?
    (dünyayı kurtaran adam, 17.01.2008 10:59 ~ 11:14)
  4. (bkz: reca ederim bu bahsi kapatalım)

j-lo'nun amından çıkan yarağı yalama timi kurulsun, dertler bitsin.
    (solt, 17.01.2008 14:12)
  5. amaç ibnelik olunca jennifer lopez in bahane olma durumudur.
    (gone with the sin, 17.01.2008 16:31)
  6. yarak şahsımınsa ve yalattığım şahıs jennifer lopez ise sarfetmekten ve arkasında durmaktan hiç çekinmeyeceğim cümle. yarak benim yarağım değil mi birader, yalatırım. "yeah, suck it baby"

o değil de, yine bir yüzük kardeşliği dersinin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. dersin sonuna limon sıkan uruk-hai olarak şapkadan yeni tavşanların çıkacağını umuyorum. tepkiler tabi ki yerindedir de, tarz artık sıkıcı oldu. yok ben uçtum, aman ben buna küstüm, of aman ironi ettim, vay aman sarkastik oldu (o kadar sevmiyorum ki, sarkastik olup olmadığından bile emin değilim yani). yahu açık açık beyan edin olsun bitsin.

bu giri de sanki biraz rekürsif gibi oldu. neyse.
    (eksiksizuyum, 18.01.2008 13:29)
  7. (bkz: tanrılar çıldırmış olmalı)
    (amele mektebi, 11.02.2009 15:53)
  8. (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)
    (roger that, 25.06.2009 19:18)
  9. (bkz: anasının amı)
    (nickcode, 25.06.2009 21:07)