|
|
- masters of horror serisi 1. sezon 4. bölümü.yönetmenlik koltuğunda bir usta oturuyor.suspiria başyapıtının sahibi dario argento.film tüm argento yapımları gibi müziklerden inanılmaz güç alsa da büyük mantık hataları barındırmakta.
-spoiler-
frank in ailesi yaratık görünümlü hatundan korkup evi boşaltmaya karar verir.ana-oğul evi terk ederler fakat ufak kızlarını yanlarında götürmeyi akıl etmezler(hem de bu hatunun kediyi yediğini göre göre)gel de küçük kızımı ye tarzı bir harekettir bu.argento filmlerini izleyenler bilir.cinayetler zekice tasarlanır.burda ise sadece iç organlarını deşme hareketleri görünüyor.
mantık hatalarına rağmen fena bir yapım değil.yaratık rolündeki carrie fleming ise müthiş bir vücut sahibiymiş dikkatlerden kaçmadı.
- erkek yanına gelsin diye şehvet dolu sesler çıkaran, erkek ona doğru yaklaşırken arkasını dönen, gizem yaratan, erkek adam yanına geldiğinde de önce sevişen sonra onu öldürüveren bir ablamızdır..
- "you don't know what she is" diye anlatılmata çalışılan ancak vücut taş gibi olunca erkek kahramanların içgüdüsel olarak karşı koyamadığı, kısır döngü içinde ileryen dario argento bölümü ucubesi. ayrıca tv de sansüre uğramıştır.
- -spoiler-
"jenifer'ı izlediniz."
bitiş repliği ile dumur eder insanı
- dizinin en gereksiz sırf hanımefendinin vücudu sergilensin diye yapılmış olduğunu düşündüğüm gereksiz bölümdür. arkasından moral bulmak için homecoming bölümü tavsiye edilir.
(deddo, 08.11.2007 00:08)
- henüz söz konusu serinin bütün bölümlerini izlememiş olmakla beraber en psikopat bölüm olduğuna kalıbımı basabileceğim -bölüm demeye dilim varmıyor- kısa film. sansürsüz hali izlendiğinde ciddi ciddi mide bulandırmasına, zaman zaman "bitsin bu ızdırap" dedirtmesine karşın, sadece "seks ve vahşet ikilisi iyi gider hacı" mantığıyla çekilmiş bir film olmayıp nazarımda, genel olarak erkek türünün doğası diye tabir edilen karakter bozukluğunu ele alan, denetimsiz ilkel güdüler bağlamında erkeklere giydiren çarpıcı bir teması vardır. eğer bir erkek olsaydım ve bu filmi izleyip, "hatunun vücudu da taşmış adamlar napsın" diye düşünebilseydim, bu tür bir "doğa"yla yaşamaktansa ya düzenli olarak askeriye şapı kullanmaya başlar ya da gider kökten kestirirdim, öyle söyleyeyim. etkileyici bir filmdir vesselam.
- fazla antün kuntin bir senaryosu olmamasına rağmen beni tırstırmayı becerebilmiş ve gece gece raatsız etmiş bir masters of horror bölümü.
---spoiler---
allah belanı versin jenifer. aç karı.
|