|
|
- ilk girisini 5 nisan 2006'da yazmış üçüncü nesil yazar. iyi bir yazara benziyor, sağlam yazıları var. hoş gelmiş.
sanırım gazi üniversitesi'nden (bakmayınız: 760372 nolu giri)*
- alm (bkz: birisi)
- ilk nick altı yazımı yazan kişi. ayrıca girileri de gayet hoş.
- benim de benimsediğim, az giri öz giri felsefesine mensup yazar. kullandığı kelimeler, yaptığı benzetmeler gayet özgün. üslubuna bayılıyorum diyebilirim. şiddetle takip ediniz, sıcak içiniz.
(strateji, 15.06.2006 22:54 ~ 20.01.2007 00:58)
- (bkz: @884213) no'lu girisiyle alanyalıca konuşmayı mük-kemmel şekilde yansıtmış alanyalı kişi.
- güzel güzel yazan bi yazar kendisi.çok sağlam hafızaya sahip futbol manyaklarının bile pek hatırlamadığı,fb de sadece bi maç oynayıp sakatlanan bi futbolcunun ismini(bkz: pingel)hafızamın derin kuyularından çıkarıp,futbolla ilgili yazdığı bir girinin ardından kendisine 'bak burda ne var' diyerek göstermemle başladı muhabbetimiz.fakat sözlük içi muhabbet msn e taşındıktan sonra kendisi 'sen kesinlikle erkeksin sana inanmıyorum,bunu yapan kız olamaz,seni bloklayacam kusura bakma,bana yalan söyleyen birisiyle muhabbet edemem' gibi sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmiş,rakip takımın defansını çökertmiştir.artık daha fazla dayanamayarak açtığım webcam sonucu etkisiz kalan jemand,1-0 gibi farklı(!) bi skorla alanyaya eli boş dönmüştür.
- benimle aynı topraklarda doğup büyümüş bir insan evladıdır. çocukken aynı denizden çıkan balığı yemişizdir, aynı bahçeden gelen portakalın suyunu içmişizdir, aynı şehrin farklı mahallelerinde maç yapmışızdır. lakin aramızdaki farkı anlayamıyorum. arkadaş benden iyi yazmasını kıskanıyorum, bir sebep arıyorum. üzgün smiley yapacağım dayanamıyorum ağla1 yetiş imdadıma.
- sanal seks vaadiyle msn adresimi alan fakat üstünde ne var muhabbetinden öteye gidemeyen yazardır, candır kandır.
- beni sözlükle tanıştırıp iyi bir iş (ya da tersi) yapan şahsiyet
- şahsıma yaptığı yapıcı, üretken ve özellikle de tevazunun belirgin olduğu eleştirileriyle sözlük fenomenini gözümde yücelten ender kişilerden. demek hala var böyleleri.. insani özelliklerine yan çizip sözlük ortamında gereksiz ve çıktığı yumurtayı begenmeyen minvalli yazılarıyla kendilerini güldüren kullanıcılardan farklı biri o. paylaşımcı, paylaştırırken zenginleştirici bir dost. yüreği elinde yazar!
- (bkz: piyade osman)* *
- bugüne kadar yazılarını nasıl göremeyip, okuyamadım diye hayıflandığım yazar.
selahattin duman'ı anımsatan bir tarzı var (okuyabildiğim girilerine istinaden söylüyorum) devam et jemand.
|