belki ilginizi çeker
  1. · birinci nesil yazar
  2. · cats müzikali
  3. · 2 şubat 2007 izmir sebepsiz twist ömer zirvesi
  4. · temaslarda bulunmak
  5. · makinacının düşündükleri
  6. · karşıyaka zirvesi
  7. · great dilemma
  8. · mezun olmuş yazar
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · ezel
  4. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · boylumlama
  7. · colin kazım richards
  8. · can tanrıyar
  9. · evte

jellicle  

sayfa  / 2
  1. "az eser sağlam eser" mantığıyla giri giren bir yazar arkadaşımız. içime işleyen girilerinden dolayı tebrik edip devamını beklediğimi iletiyorum. yıllık yazısı gibi olan salak girim için ise peşinen özür diliyorum.
    (diskonnektus erektus, 07.04.2004 03:48)
  2. düşüncelerini güzel girilerle, anlaşılır ve hatasız bir dilde ilettiği için tebrik ettiğim, henüz daha tanımadığım, yazıları okumaktan büyük bir zevk aldığım itü sözlük yazarı..
    (zeus, 07.04.2004 04:37)
  3. girileriyle tanıdığım takdir edilecek insan, elif şafak'tan aldığı metinle yazdığı giri bile yeter saygı duymama.
    (noneed, 07.04.2004 20:12)
  4. go ile tanışmama sebep olan insanlardan birisi. özellikle içki ortamlarındaki koyu muhabbetine doyum olmayan engin bir hayat görüşüne sahip olan japonumsu imajıyla ilhan mansızı öttüren sağlam kişilik.
    (karpin, 11.04.2004 13:25)
  5. kabataşa inip şarap içen tayfanın simitten ve peynirden sorumlu elemanı, (bkz. conconlar mesire yeri) nin üyelerinden biri.
    (joeykeys, 12.04.2004 14:26)
  6. burada yazdıklarının kalitesiyle, derslere gelmeyip evde neler yaptığını bizlere kanıtlayan, ileride mutlaka bir kitabının çıkmasını beklediğim istanbul'da ilk tanıştığım 2 senelik oda, 1 senelik ev arkadaşım..
    (untouchable, 13.04.2004 02:55)
  7. yorumları takdire şayan, keyif pezevengi , dersleri dinlemeyip sozluk te yazacaklarına hazırlanan, tanınması ve tanışılması şart, muhabbeti olmazsa olmaz bir insanın sözlükte kendine verdiği isim, mesire yeri nin değişmez, değişilmez üyesi
    (12monkeys, 17.04.2004 14:56)
  8. tiyatro insanı, kültür sanat kelebeği, mesire yerinin erdem fışkıran entellektüeli. onu tanımak insan hayatının renklerindendir. arkadaşlığı hiçbirşeye değişilmez güzel adam
    (nicholai, 22.04.2004 22:53)
  9. (hell guardian, 09.02.2005 00:24)
  10. pipo insanıdır kendisi, sigara içmez ama 10 tane piposu vardır kendisinin.
    (hell isnt good, 16.02.2005 15:07)
  11. tamamıyle yabancısı olduğum birçok dünyanın kapısını açıp, yeni kavramları hayatıma sokan bu kitap kurdu tipik bir akrep erkeğidir. her ne kadar izmirli olduğunu iddia etse de orta dünyadan kopup geldiğini düşünmekteyim.milli kıyafeti siyah eşorfman altı,t-shirt olan bu adam kedileri çok sever ve gülünce de epey sevimli olur.
    (wladislas, 01.03.2005 19:16)
  12. (bınar, 10.03.2005 07:35)
  13. kendine has tavrı, bakış açısı, hayat görüşü ve keyif-tembellik arası dalgalanmalarıyla iz bırakan birey. bu özgün tavır, girilerinde de kendini belli ediyor ve belirli bir kesimin dikkatini ve hatta hayranlığını üzerinde topluyor.
    (esbjorn, 08.10.2005 15:52)
  14. beni kırmayıp, bana makina mühendisliği hakkında süper tüyolar vermiş yazar. teşekkürü borç bilirim.
    (coban, 06.01.2006 16:04 ~ 16:05)
  15. zirvede tanıdığım ve muhabbetine doyamadığım renkli insan.
    (tuesflagellumdei, 28.03.2006 14:37)
  16. pipo içersen insanlardan bir miktar uzaklaşabilirsin sevgili dostum tavsiyesiyle gelen güzel insan. pipo konusuna farklı bi açıdan yaklaşıyor.
    (hepten aykırı, 09.04.2006 22:01)
  17. bana izmir'i sevdireceğine söz veren yazar, benim de ona sözüm var bir çimlik partisi bir de küçükpark tur gezisi yapacaz. iyiki zirvede varmış da iyiki tanımışım.
    (troke, 09.04.2006 22:50)
  18. bu adam ki zirvenin* çapkını diyebiliriz. yaptığı manevraların karşılığı şimdilik muallakta kalsa da gönlümüz bu yazışmaların okunmasıdır. zirvede sağolsun bizi eğlendirdi, güldürdü, düşündürdü.

(bkz: güldürürken düşündüren adam)
    (guenhwyvar, 30.04.2006 18:44)
  19. her geçen zirvede biraz daha kaynaştığım yazar. kimyadan tübitak mübitak ayağı filan yaptı ama yemedim. sorucaktım london kuvvetlerini cevap veremeyecekti. rezil olacaktı. sormadım. soramadım.

edit: çok güzel açıklamış
    (bkz: @795030)
    (hepten aykırı, 30.04.2006 19:04 ~ 23:25)
  20. ilk başlarda sessiz,sakin bir köşede oturan ancak biraz içtikten sonra açılan ve dikkatimi çeken şahsı muhteremdir.ağır baskılar sonucu bazı sırlarımı öğrenmiş ve beni bilgilendirmeyi kendine borç edinmiştir.
    bir ara zirveyi boşlayıp alsancak sokaklarında birilerinin peşine düştüğümüz bile olmuştur ama pek başarılı olduğumuz söylenemez.bir dahaki sefere inşallah..
    (mardek, 01.05.2006 21:08)
  21. karizmadır efendim kendileri, böyle sessiz görünür şeytanı içinde barındırır aynen odur. pek bir çapkındır başarılı olursa kendisinden ders alınacaktır. nargile içişi pek bir güzeldir o konuda da bir ders verecektir.
    muhabbeti hakikaten hoş tanışılası bilinesi sevilesi bir arıdır*.
    sucuk kotasını doldurmuştur. yediğim sarı kola ayarını itü sözlük camiasına duyurmasıyla da uzun süre sucuk kotasını boşaltma hakkı alamayacaktır. o kadar kindarımdır*.
    ayrıca kendisine hatırlatmak istediğim bir nokta içimde ukte kalmıştır.
    (bkz: sarı kola ile sarı gazozun farkları)
    (semekkes, 01.05.2006 21:21 ~ 21:23)
  22. takıldığı cafelerde can dündar,murat birsel edasıyla ağırlanan,sözlüğe yazacağı yeni girileri sabırsızlıkla beklediğim yazar.
    kafası dalgın olduğu bir anda,solladığı arabayı geçtikten sonra tekrar sağ şeride geçmeyi unutup karşıdan gelen arabayla kafa kafaya toslamamıza ihtimal veren,bana adrenalini ve mide ağrısını doyasıya yaşatan acemi şöför.ama biliyorum ki kendisi gençliğimi kıskandığı için,beni yaşlandırmak adına yapmıştır tüm bunları.başarmıştır da.
    durgun olduğu kadar hareketli,sessiz olduğu kadar komik,konuları birbirine bağlama konusunda(özellikle 2 duble rakıdan sonra) ve kadın güzelliği konusunda uzman bir arı o..
    (tuesflagellumdei, 21.05.2006 15:49)
  23. (bkz: @921590) alem onun gibi bir adam görmedi. ikilemlerin adamıydı, hep çıkmaz sokaklardı saptığı...ben bu giriyi icraya kalkıştığım vakit o çok uzaklarda karanlıklar içinde, her çektiği nefeste ışığıyla yüzünü aragorn misali aydınlatan piposunu içiyor, uzun pardesüsüyle buraya doğru bakıyordu. esen hafif rüzgar saçlarını da dalgalandırırdı aslında japon animasyonları misali..
    (12monkeys, 24.08.2006 22:46)
  24. "nee" demek istediğim insandır kendisi..*
    (betty blue, 02.09.2006 13:07)
  25. ne kadar aziz bir meslektaşmış. 21 mb büyüklüğünde bir handbook'u, bir ricayı geri çevirmeyerek upload etti. allah razı olsun ondan. aslan, kaplan, puma!
    (azwepsa, 20.12.2006 13:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil