görseller
jazz jack rabbit 

belki ilginizi çeker
  1. · jamiroquai
  2. · jimmyjazz
  3. · huma
  4. · rabbits
  5. · shoot em up
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · tanrıya sorulacak tek soru
  3. · ezel
  4. · ismail yk
  5. · 2012
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · author
  8. · 4 kasım 1992 sigma olomouc fenerbahçe maçı
  9. · onbirinci geleneksel taşkışla bahar şenliği

jazz jack rabbit  

1. bir zamanların eğlenceli platform oyunu. hatırladığım kadarıyla iki ayrı tavşan seçebiliyorduk ama benim genellikle oynadığım fırlama yeşil tavşandı. daha bir serseri görüntüsü vardı, severdim.

akıcılığı, müziklerinin kalitesi ve çizgi film kalitesindeki ara filmleriyle kendi dönemindeki birçok oyuna fark atmıştı. deliler gibi havuç yer, uçan tekmeler savurarak oradan oraya koşardık oynarken. uçan bisikletlerle gezen panterler, muz atan maymunlar ve alev tüküren kurbağalar gibi tomarla hasta ruhlu düşmanı hoplaya zıplaya geçerdik ama arılar sinir ederdi.

güzel oyundu bence, netten bulup oynamak lazım bazen.
    (aqua, 17.11.2005 02:04)
  2. bir zamanlar okuldan gelip bilgisayara yumulma sebebimizdi. bol bol sataşmalarla birlikte bilgisayarın başında kavgalar çıkmasının nedeniydi. daha sonra disketçi abiye gidip bunun gibi başka oyunlar istememize rağmen hiçbiri bu kadar sarmadıydı bizi. lakin son bölümü geçmenin yolunu bulamamıştım halada içimde bir uktedir kalan
    (earthshine, 17.11.2005 02:08)
  3. bir de jack jazz rabbit 2 vardır. bizim yeğen de onun hastasıydı.
    (pingus, 17.11.2005 21:22 ~ 21:22)
  4. kulaklarını döndürerek helikopter gibi yerden yükselip uçabilen çılgın tavşandı kendisi.
    oyunun dos versiyonu olanları pek zor olmakla beraber,windows versiyonunda hedef kitle olan çocuklar oyundan soğumasın diye kolaylaştırılmıştır.
    pek fazla ve yerine göre etkili olan silah çeşitleriyle eğlenceli saatler geçirtir.
    (legatus, 08.01.2008 22:00)
  5. (bkz: http://www.jazz2online.com)

siteden oyunun aslını indirebileceğiniz gibi, kullanıcılar tarafından oluşturulmuş olan bölümlere de buradan ulaşabilirsiniz...
    (fox mulder, 07.09.2008 19:02)
  6. çocukluğumun oyunudur...spaz adamımdır saykodur.. oyunun introsunda jazz ın kıçını dinozordan kurtaran da odur...oyundaki party mode seçenekleri de pek bi keyiflidir
    (sinek larvası, 07.09.2008 19:53 ~ 20:12)
  7. zamanının en kaliteli oyunlarından biriydi. ayriyetten bana bilgisayarda en ilkel haliyle de olsa ilk multiplayer deneyimimi yaşatmış oyundur. party mode ile ekran bir çizgiyle ikiye ayrılır, salyalar saçarak heyecanla abanan iki kişi tarafından klavyenin anası ağlatılırdı. daha sonra worms armageddon çıkınca bir daha yüzüne bakmadık o ayrı tabi.
    (aggressive, 18.02.2009 10:09)
  8. itü sözlük radyosunun en yeni programı. programın yapımcısı dj huma.

caz pek sevmeyen bünyeme, pazar sabahları dinlenebilir bir müzik olduğunu göstermiştir. denk geldikçe takibindeyim.

ayrıyetten diceyin ses tonuna dikkat çekmek isterim. bu adam profesyonel olmalı.
    (karadut, 23.08.2009 08:24)
  9. 19 yaşımda hala kardeşimle ve kuzenlerimle beraber oynadığım oyundur.ateride mario neyse pcde de jazz jack rabbit odur benim için. party modunda seçtiğiniz tavşanın silahına kadar her şeyinin rengini değiştirebiliyo olmanız beni en çok mest eden özelliğidir oyunun. diğer bir yandan çocuğun ilerde nasıl bir karaktere sahip olacağının da sinyallerini verir inceden. beraber oynadığım çocukluk arkadaşlarımdan ne kadar jazz'ı seven varsa şekilci, artist herifler, spaz seçenlerse lisede hiç bir fırlamalıktan geri kalmayan ama asıl yetenek sahibi kişiler oldular.
    (isildur, 23.08.2009 08:53)
  10. pazar saat 8.00'da ayık insanların ruhunu besleyeceğim, ilk göz ağrım, radyo programım.
    (huma, 23.08.2009 19:53)
  11. daha fazla tool çalsın istediğim programdır. kalmadı kulak pası falan...
    (higher than hope, 25.08.2009 21:18)
  12. hem çalınan şarkılar hem de harikulade konuşan diceyi ile birlikte dinlenilesi radyo programıdır.
    orgazmik ses tonlu, ailemizin dj' i huma'ya başarılar diliyorum. program sonrası sigaralar huma' danmış, öyle diyorlar *.
    (vela, 26.08.2009 01:26)
  13. biraz önce radyoya girip arşivde neler varmış diye bakarken rastladım iyi olmuş jazz çalan bi program falan dedim ve açtım brogramın kaydını. dj'in sesi de iyiydi,vay be dedim harbi güzel program heralde. sonra başladım çalan şarkılara göz atmaya ama ortalıkta jazz falan yok. bi kaç alternatif parça dışında neredeyse hep metal.bu arada metal programlarına karşımıyım, tabi ki hayır. ama o zman da adının jack'in metalik tavşanı falan olması gerek. ha bana kaçak yayındı o, o yüzden öyle konudan uzaklaştık diyeceksen de deme. bak benim en azından bi 15 dakikamı aldın götürdün mesela. gerek yok.
    (tender branson, 08.09.2009 00:45 ~ 00:50)
  14. zamanında 3d versiyonu da yapılmış ama tutmamış, ilk iki versiyonu zamanının en eğlencelilerinden olan eski bilgisayar oyunu.
    (tarzan, 08.09.2009 00:54)
  15. şimdiye kadar oynayabildiğim en uzun süreli oyun.her ne kadar oyunu bitiremesem de o müziği için bile saatlerce karşısında otururdum.hey gidi günler hey.
    (tutli putli, 13.09.2009 00:34)
  16. (bkz: jazz)
    (bkz: spaz)
    (pyros, 13.09.2009 22:20)
  17. 1998 yılında annemin bana hediye olarak aldığı bilgisayarın yanında seçtiği, bilgisayarda oynadığım ilk oyun. çok güzel seçim yapmış kendisi. müzikleri mükemmel, oynanışı çok zevkli, spazz denilen tavşan ise çok sevimliydi. uzunca bir süre aynı tadı alamadım hiç bir oyundan. geçen sene de dayanamadım bu özleme ve kurdum bilgisayarıma oynadım, rahatladım.
    (kucuk tospaa, 13.09.2009 23:33)
  18. bugs bunny'den daha karizmatik olan ama nedense daha az kişi tarafından tanınan aksiyon dolu kahraman tavşanlar.
    (lapatos piços, 13.09.2009 23:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil