kullanıcılarından birinin john petrucci olduğu pena. oldukça rahat olduğundan başlarda yadırganır fakat alışılınca jazz iii ile çalmıyor olmak gitaristin performansını düşürebilir.
jazz 3 diye de yazılabilir pek güzel. rahattır, zor bulunur*. bulunca kullanıp pena'nın içine etmek istemez insan, bi köşede durur öyle size bakar "kullan lan beni allahsız" diye. ama kıyamaz insan. fakat ne zamanki 6'lı seti alınır, o zaman istenildiği kadar çatlatılır, aşındırılır..
3 yılı aşkın bir süre içinde belki 150 tane jazz 3 kullanmamın en büyük sebeplerinden biri de bu pena ile alternate picking ve sweep picking in temiz yapılabiliyor olması.en önemli şey de temiz çalmak olduğu için vazgeçemiyorum.ayrıca diğer özellikler , bükülmez ve kaygan yapısı , küçük oluşu sayesinde hızlı triplet ritimlerini john schaffer kadar , hatta albümdeki kayıtlarından daha da hızlı yaparken , diğer penalardan daha az yorucu olduğu kesin.
shred gitaristlerin tercihi olan pena. ama gitaristlerden gözlemlediğim kadarıyla bir rakibi var o da ibanezin paul gilbert signature penası. ikisini ele alınca pek alaka göremedim çok değişikler lakin shredler ya jazz iii ya da paul gilbert kullanıyorlar.
eric johnson imzalı modellerindeki yazıların, elden kaymayı azaltmak için özellikle çıkıntılı yapıldığı, bir süredir piyasada bulunamayan, özlenebilecek düzeyde cici pena.