yasemin çiçeğine olan tutkusunu nickine yansıtan, balık burcunun vermiş olduğu duygusallığı ve melankolikliği tavan düzeyde yaşayan, toplum içindeki farklı duruşları nedeniyle çoğu zaman yalnızlığa itilmiş, insanları, doğayı,çiçekleri yani bilumum varlıkları seven şahsiyet.
hayatım boyunca belirli konularda hassas ve alıngan olduğum, bu konulara hakaret içerecek söz veya davranışlarda agresifleştiğim doğrudur efendim. m.kemal atatürk,babam,çocuklarım ve mesleğim benim için önem arz eden konulardır. önemserim ve çevremden de bu konularda saygı beklerim bu nedenle kalbini kırmış olabileceğim ve gelecekte kalbini kıracağım kişilerden özür de dilemem. herkesin hayatında değer biçtiği konular vardır benim içinde bu konular nettir. ilgilenenlere saygılarımla.
sevgi yumağı ve sağlam dosttur kendileri.yapılan iyilikleri ve paylaşılan zamanları kolay kolay unutmaz.o'nu tanımakla kendimi şanslı hissettiğim yeniden "işte geldim burdayım" dediğim sözlüğün ebesidir*
sözlüğümüzün en misafirperver kişisidir kendisi.bir hoşgeldini kimseden esirgemez.ayrıca onu tanıdıkça "ya bi insan bukadar mı iyi niyetli olabilir" sorusunu kendinize sormadan yapamazsınız.ben bi kademe atlayarak kendine de sordum efendim.bu seferde çok mütevazi olduğunu keşfettim.allah allah yaw bu kadın insanı kendinden soğutur ben niye böyle değilim diye.ha seviyorum o başka.ailecek hastasıyız.
kendi halinde takılıp sessiz sedasız hayatımı sürürürken beni de içten bir müsafirperverlikle karşılamış olan kişidir. çok özlediğim türk kahvesini de içmek isterim
birgün.
sözlüğe giren yazarlara genelde ilk hoşgeldin diyendir.(benim adıma başlık açmıştır. daha sonra farkettiğim kadarıyla bir çok kişiye de başlık açmıştır.) onun bu sıcak hoşgeldinini alınca insan daha bir rahat ediyo burda.
iyki vardır.
iyki bana hoşgeldin demiştir.
(@1559191) omuz omuza olmayı o kadar çok isterdim ki..hayat okadar güzelki hiç beklemediğin ve çok ihtiyaç duyduğun zamanlarda aniden hiç beklemediğin bir omuz çıkarıyor karşına ; ve hayat o kadar puşt ki o omuz çoook uzaklarda oluyor.değmesede omuzum omuzuna gözyaşlarımızı beraberce içine akıttığımız bir nehir var..aynı sularda yüzüyoruz dostum.
zaman zaman halini hatırını sormayı seviyorum, adıyla hitab etmememe bozuluyor olsa da (sanıyorum öyle) kendisine jassmine hanım diye seslenmeyi bilerek ve isteyerek tercih ediyorum. hele kimi zaman beni kör kuyularda merdivensiz bırakan tespitleri yok mu... sorguluyoruz işte jassmine hanım, zaman geçiyor ve hep yeni şeyler öğreniyoruz.
tatilde olduğu 1 ay süre zarfında özlenecek ve yokluğu farkedilecek yazardır.çabuk gitsin çabuk gelsindir.dönüşte anılarını anlatmasındır.bizi sinir etmesindir.
özlemle yüreği kavruluyor, gözyaşlarını içinden dışına taşırdı. bundan sözlüğe neyse diye düşünenlere tek sözü var; tutunacak dal bazen ilk defa gördüğün hiç tanımadığın bir daldır.
not: bu giri sabah ayılınca kendini imha edebilir.
can yoldaşın olmazsa olmasın
yalnızım diye hayıflanmayasın,
eğilmiş üstüne gökyüzü masmavi
bir anne şefkatine müsavi.
üç adım ötede deniz
dosttur, ne öfkesi ne durgunluğu sebepsiz.
bir derdin varsa açabilirsin ağaçlara
ağaç yaprak verir, sır vermez rüzgara
ve kış yaz,
dalda kuş eksik olmaz
dağ başında duman
yalnızlık nedir göreceksin
öldüğün zaman
*