mümtaz tahincioğlunun, ingiliz bir anneye sahip oğludur.ingilterede motor sporları ile ilgili eğitim almaktadır.f3000de bazı başarıları olmakla birlikte, asıl hedefi formula1 pilotu olmaktır. 2005 türkiye gpne yetişemeyecek olması üzücüdür
gün gelecek bu adam "en mıymıy formula 1 yorumcusu" ödülü icat edilemediği için bernie ecclestone'a küsecek, yarış yorumlamayı falan bırakacak, biz de rahat edebileceğiz belki ama nerede o günler, bilmiyorum. .
tuzla karting pistinde 25 küçük adama güya ders verip akıllarını bulandıran beceri yoksunu insan. babam federasyon başkanı diye ben de şampiyon mu olmalıyımdır? kaldı ki ille de yarışmalı mıyımdır? ingiltere'deki yarış okulunda, jason yerine sokaktan geçen birini eğitsek sonuç aynı olurdu lakırdıları dolaşmaktadır, zira doğruluğuna herkes inanmaktadır.
bir insan ben yeteneksizim diye bağırsa da, yeterli para ve federasyon başkanı bir baba sayesinde nasıl orada burada yarışır onu gösteren pilot. ama iyi çocuktur, severiz. bir de şu "r" harfini oray eğin gibi yuvarlamasa çok daha güzel olacaktır.
bugün istanbul park'ta açık alandaki bir abimizden bol bol küfür yiyen şahıstır. ortada belli bir olay olmamasına rağmen önümüzden her geçişinde küfür yemiştir. hatta o kadar ilginç oldu ki, kişisel bir mesele olabileceğinden bile şüphe ettik...
gp2'de petrol ofisi'nin sponsorluğu sayesinde yarışan pilottur. (ki gp serilerinde -f1 de dahil- genel bir sorun böyle kazmaların sadece sponsor desteği sayesinde takımlarda yer bulabilmeleri)
bugün bir yorumuyla benim yerlere düşmeme sebep olmuş şirin insan.g kuvvetinden bahsediyor. " bacaklar ve vücut aracın içinde ve kemerlerle bağlı olduğundan en fazla g,baş ve boyunda hissedilir.diyelim ki 5 g den söz ediyoruz , sizde baş - boyun olarak 8-10kg.siniz,hissedeceğiniz g kuvveti 5.10 dur. yani küçük bir bayan ağırlığıdır.kafanıza 50 kg. ağırlığında bir bayanın oturduğunu düşünün..."
seviyorum ben bu insanı ya.jason duy sesimi !!
ayrıca neden bu kadar üzerine gidildiğini anlamıyorum.neden yani!?üstelik öyle itici , sinir bozan biri de değil.çalışıyor.inanmak lazım.
bibiibiibiibiibbiibiibbibibi,.........+%&//...biibibiibiiibibiibibi. şeklinde yaptığı yorumlarla beni bayıltan ve beyin hamcuklaması* geçirmeme neden yarış insanı (!).konuyu dallandırıp budaklandırmada ve toparlayamamada üstüne yoktur*
formula 1'e en yakın türk olmasından mütevellit beni endişelendiren türk pilot. zira yanlışlıkla formula 1'de yarışır mazallah ne olur türkiye'nin dünyadaki onuru, gururu.
- evet jason dün sen de yarıştın zorlu bir yarıştı neler paylaşıcaksın seyircilerimizle ?
+ vallahi öncelikle şunu söylemek istiyorum ki çok ama çok zorlu bir yarış oldu benim için.25. turda timo glock u arkamda tutmakta zorlanıyordum içerden ve dışarıdan ataklar geldi sonra mavi bayrağı görünce derin bir oh çektim.hissettiğim en büyük baskı bu oldu.
- evet zaten geçen yarış 22. bitirmiştin ancak bu yarış 17. bitirdin petrol ofisi takımında büyük bir gelişme değil mi bu ?
+ allaha şükür dün 5 otomobil yarış dışı kaldı ben de 17. sıradaki yerimi korudum.bir de şunu söylemek istiyorum ki benle taşak geçmesin türk izleyicisi kubica benim dostum babam da federasyon başkanı alırım aklınızı.
- oov muhabbet bok oldu teşekkürler jason bye.
+ take care
f1 yarışlarında pilot ile takım arasındaki telsiz konuşmalarından sonra sazan gibi atlayıp sözüm ona türkçe'ye çeviren artist.
- ...phhh..alonso you know..phhhqqttrrr??!!%&
+ şimdi alonso'ya diyorlar ki sağ ön tekerlekte bir aşınma var, frene azıcık yavaş bas
- vayy jason. helalin var...
mutlaka ama mutlaka arabasının arkasına babam sağolsun yazdırması gereken şahsiyet,zira adamın torpilli olduğu her yarış daha bi kabak gibi gözükmekte..takım arkadaşları her sene şampiyon olurken onun 15. olunca çok iyi yarıştı demesine ne demeli
bnc competicion takımıyla anlaşma imzalamış. petrol ofisi sponsorluğunu çekince takımı da atıvermiş bunu galiba. peh, bir de "f1 de yarışacağım" havalarıyla geziniyordu ortalarda.