zevkli ve sıcak bir gecenin en güzel ayrıntılarından, uzun bacaklı kadınlara en çok yakışan tekstil ürünü.
zamanında fransa'daki hayat kadınları tarafından işleri hızlandırmak için icad edilmiş, günümüzde de erotizmin simgesi haline gelmiş kadın aksesuarı...
iç çamaşır ile çorabı tutturan parça.
neden kadınların siyah dar kısa bir mini etekle siyah topuklu ayakkabı ile giymediklerini merak ettiğim nesne..hayır kastettiğim o değil yani gözükmüyor halbuki iş yerinde giyseler ne kadar güzel olur hep moda kemerler dolgu topuk ayakkabılar halka küpeler mi olacak..sapık değilim sadece cidden güzel duracağını düşünüyorum..renkli baklavalı çoraplar giyince birşey olmuyor ama...
zımbırtıları pantolonlardan falan görülebildiği için silikonlu çorabını giymek daha makbuldur. tabi sadece çorap giyme amacı taşıyan bir kadın için.
şimdi dolaptan çıkartıp giydim. harbiden giymesi zevkli, övgüsü de zevkli. güzel lan, deneyin.
ooo şit diyorum sadece...
(albiz, 24.07.2008 02:32)
sevgiliniz gelip ''bil bakalım bugün ne aldım '' dediğinde aklınızdan geçen almasını istediğiniz birkaç şeyden biri .. sürpriz yaptığında ise tadından yenmez.
mükemmel bir
fantezi aracı.
(trasker, 24.07.2008 11:48 ~ 11:49)
aslında siyahı makbüldür ancak gelinlik altına giyilen beyazı da beyazın masumiyetinden de güç alarak siyahın önüne geçiverir.
siyah dantelli bir geceliğin altında siyah dantellisinden olanlar makbuldur.
ispanyolca bir kelime olsaydı
hartiyer diye okunacaktı, o zaman sanki daha bir anlamlı oluyor.
külotlu, naylon çorapların hayata girmesinden önce her kadınının kullanmak zorunda olduğu, hatta o dönemleri yaşayan kadınlara sorduğunuzda eziyet olarak tanımladıkları, şimdilerin estetik unsuru olan aksesuar.
çoraba tutturulan parçası bi yerde otururken ya da daha kötüsü sokak ortasında hopp diye açılabiliceğinden bunlar aceleyle üstünkörü takılmamalıdır ama yanınızda ilgisini çekmek istediğiniz biri varsa bu küçük kaza durumunu lehinize kullanmak da elinizde tabi
doğum günümde hediye gelmesiyle dumurlardan dumurlara koşmamı sağlamış aksesuar. birkaç dakika sonra oda arkadaşımın aldığını öğrenip rahatladım. sonra yılbaşında yurttan biri çaldı.
nedense kızlar pek önemsemez alaycı yaklaşır, türk erkekleri içinse dinamik dersi konularına atıfta bulunan üründür.
adının bile seksi olduğu, ama malesef ki türk kadınlarının kıymetini bilemediği çorap tutturma şeysi.
tabi çorap olmadan tek başına pek bi olayı da yoktur, o ayrı.
küresel kriz nedeniyle tekstil fabrikaları bir bir kapanan ülkemde daha fazla tercih edilmesini istediğim ürün.
giymesi zahmetli , çıkarması zevkli olan şeydir.
donu çoraba bağlayan lastik.
bazı kadınlarda bir tür özgürlük psikolojisi vardır. bu psikolojiye sahip kadınlar(ki bu nerden baksan kadınların %92'si
* demek) genelde rahat hareket etmek için pantolon giyen, çatalı görünmesin diye çıtçıtlı body giyen kadınlardır. bu kadınlar seks esnasında pantyhose fetişi olurlar. yani erkeğim beni okşayarak soysun, oramı buramı ellesin de gelsin, heryerimi öpsün yalasın isterler. bu yüzden de çoğu zaman seks esnasında hiç çıkarmadıkları dizaltı çırapları olur.
işte bu çoraplara artı bir şekil katmak amacıyla türemiştir jartiyer. ne o öyle her gün çorapla seks mi olurmuş. araya attıracaksın böyle aksesuarlar ki eğlenceli olsun, atraksiyonlu olsun.
(lorraine, 28.04.2009 20:03 ~ 08.05.2009 18:49)
paris'teki eiffel kulesine de ilham veren sexy şey...
bacağı kaşındırıyormuş. öyle söyledi eski sevgilim.
çok güzel bi' şey ama.
bir moda galerisinde erkekler içinde üretildiğini öğrendiğimde şaşırmıştım.
(görsel:
jartiyer/87132)