ona buna fetocu diyen yazar. feci halde fetocularla kafasını bozmuş durumda. eyvallah... bazen işte o belge tarzında bişeyler copy paste yapar bizde okuruz buna da diyecek bişey yok. dinsiz veya değil çok önemli değil.çünkü birinin ne ye inandığı ya da inanmadığı bu zamana kadar hiç şeyimde olmadığı gibi bundan sonra da olamayacak. istediğine inansın yada yazsın. lakin sen şusun sen şakirtsin sen fetocusun sen akp yandaşısın deme cürretini nereden buluyor anlamış değilim.
onu da geçtim bu arkadaşın en çok takıntılı olduğu şeylerden biride müslümanların gerici olması , hatta ona göre müslümanların aklı fikri sikişte her boku ona göre yorumlarlar ve kafaları hemen oraya gider.bakın dün bir giri yapmışım girimde bir grubu kendi çapımın yettiği ölçülerde eleştrimişim hiçbir kişisel saldırı yok, verdiğim örneklerde bizzat yaşadığım olaylardan
(bkz:
yumurtalı protesto yaparak mutlu olmak)
katılırsın ya da katılmazsın değil mi. ?bu kadar basit.ama bu arkadaş hani müslümanların aklının hep orada olduğunu söyleyen bu yüzden gerici filan diyen arkadaş ne demiş.
''alternatifi götüm s.kiliyor ama feci zekiyim, hemencecik tespitler silsilesi yaparımcılıktır''
hop hopp ne göt sikilmesi be arkadaş. livatanın dinimizde yerinin olmadığını bilirim ayrıca gayet hetero bir adamım. niye aklın oraya gitti..
şimdi daha can alıcı bir yer geliyor.
girimde diyorum ki ''ben bakkal hasanla da gayet iyi muhabbet ederim''
arkadaş ne diyor bakın;
''bazı süper bilgililer fazla bakkalla haşır neşir olmuş tezgah altlarında''
yuh be arkadaşım hakikatten yuh. görüşümdür nedir bu kin nedir bu nefret. niye aklın hehm iki bacak arasına gitti. hiç yakıştı mı sana.
işte bu yüzden bu ve bunun gibler asla olmayacaklar.diyecekler laflarım var aslında ama demiyorum...
ben mi ben hiçbir guruhla ne organik ne inorganik kan bağım olmadığı için önüme geleni eleştircem.ama tüm bu gruplarlada diyaloğum sürmeye devam edecek.yeri gelecek solcuları yeri gelecek milliyetçiler yeri gelecek kemalistleri ateistleri müsülmanları kim varsa yanılş gördüğüm onları eleştiricem.ama yaptığım fikir alışverişi olduğu için hemen akabinde sarmaş dolaş birahaneye,konsere ,ya da oraya buraya gidicem. bunun şakşakçıları da kalkıcak bana ''tanımlanamıyan cisim'' diyecek. çünkü bunlara göre olaylar ve hayat sihaylar ve beyazlardan ibaret bana göre ise herşey gri olucak aramızda ki farkta bu olarak kalıcak.