|
|
- eylülde mydonose da konser vermiş, aşmış performanslı zengin piçi jason kay in solisti olduğu ingiliz grup.yaptıkları eğlenceli müzik bir süre sonra kendini tekrar ettiği farkedilince tüketilir sıkılınır rafa kaldırılır. arada özlem gidermek için indirilir sonra yine kaldırılır.
- 20 eylül 2003'te mydonose'da konser vermiş olan jay kay'in solisti olduğu iyi müzik yapan grup.
- jay kay isimli araba manyağı zıpır dışında bünyesinde toby smith adında yetenek kumkuması klavyeciyi ve derrick mckenzie adındaki aşmış bateristi barındıran funk-jazz-pop grubu. virtual insanity videoları en ilginç videolar arasındadır*.
- bütün şarkıları birbirinden güzel,ölümsüz olmalarını istediğim ender insanlardan oluşan funk grubudur.
verona da sağanak yağmur altında verdiği konserin dvdsi mutlaka bulunup izlenmelidir. *
virtual insanity, love foolosophy, cosmic girl, space cowboy, high times, little l en muhteşem şarkılarıdır.
solist jk sahnede sürekli atlayıp zıplarken şarkı söylediği ve günde 3yüz sigara* içtiği halde en ufak bir nefes nefese kalma hadisesi yaşamaz..
mydonose showland de de 20 eylülde beni benden almış, ömrümden en az 3 yıl yemiştir.
- jay kay'in evinde bir milyon adet şapkasının olduğu söylenir...
- bugun digiturkte rasgele kanallara bakarken "kanal türk" adlı kanalın test yayını için verona da verdikleri muhteşem konserle 100. kez izleyip de bıkmadığım adamlar.
(bkz. jamiroquai verona konseri)
- godzilla'nın soundtrack'i olan deeper underground adlı eğlenceli parçanın sahibi grup.
- gerçekten eğlenceli adam bu jay kay.ne zaman tv'de görsem dururum izlerim kliplerini.iyi de dans ediyor gudik.bir daha türkiyeye gelir de gideriz inşallah.
- süper eğlenceli klipleri olan dans eden ve dans etmeyi eğlenmeyi bilen herkesi konserine bekleyen topluluk.
- 16 şubat 2006 günü torino piazza castello da, 2006 kış olimpiyatları kapsamında beleş konser verecek grup.
- 1990 ların en iyi video kliplerinden olan "cosmic girl" ü söyleyen grup. kırmızı bir ferrari 355, yanılmıyorsam siyah bir ferrari daha ve pembe bir lamborgini ile bomboş yollarda çekilmiş enfes bir video-klip. 1996 olmalı.
- her gördüğümde aklıma deniz yılmaz gelen kişi. deeper underground dedi bir patladı sonra ne yaptı neler etti de saklandı anlayamadım doğrusu.
(troke, 24.04.2006 03:45)
- yeni albüm ayağına türkiye'ye gelirler mi diye düşündüğüm aşmış grup.çok eğlendiren şarkılarının yanısıra çok güzel slow parçaları da vardır.jason kay tam bir dans üstadıdır.dans ederken ne yaptığı belli değildir ama müziğe çok uyumludur.aşmış bir adam ve aşmış bi grup..
- high times adlı,1992-2006 yılları arasındaki en iyi şarkılarının bulunduğu best of çıkarmış gruptur..deeper underground,radio,runaway...güneşli,evde oturmak zorunda olduğunuz bir kış pazar gününde dinlenmesi süper keyifli..
- sırasıyla emergency on planet earth,the return of the space cowboy,travelling without moving,synkronized,a funk odyssey,dynamite albümlerini çıkarmış olan ingiliz funk,acid-jazz sanatçısı.
- seven days in sunny june adlı şarkıları da güzeldir,pek bilinmez ama dinlenmelidir.
- harika basçıları olan dinlemeye doyamadığım süper r&b funk grubu. hele virtual insanity adlı parçaları tadından yenmez.
- brezilyanin balta girmemis ormanlarindan cikan super grup... inanilmaz bi muzikleri var... kendine ozgu... hayatta tek istedigim seylerden biri konserlerine gitmek...
- grubun solistinin (bkz: jay kay) grubun dağıldığını açıkladığında "nası yani nie alala hasktir ya" diye dumurluklara koşmamı sağlamışlardı sağolsunlar. böyle bi grup niye dağılır abi ?
(bkz: acımız büyük)
- bugün affedersiniz ağzıma s.çan grup.
bad girls adlı parçalarını indirmeye çalışmak insanı bitirebiliyor arkadaş. staj yaptığım yerde indireyim de şöyle bir keyifle dinleyeyim dedim, demez olaydım. limewire'a yazmamla;
- pretty bad hottie getting full hot nude girls
- wild bitchy housewife fucking badly on floor...
- beatiful and sexy(petek dinçöz'den alıntı) wife sucking and...
...
diye uzayan bi sonuç listesi çıktı karşıma. sonuçların arasında gerçekten şarkı var mı anasını satayım diye gezinirken yan masadaki, sanırım olayın başından beri nacizane çabamı izleyen, ablayı ekranıma bakarken görünce.. yüzündeki irrite ifadesi, şaşkınlık.. nası desem. b.ka basmış gibi.. ağzından dökülen
- yalnız download yapmıyoruz burda..
sözleri de tam oldu, güzel oldu.
belki de anlamadı ya da göremedi, ne biliyim günün geri kalanında da bana eskisi gibi davrandı, öğle tatilinde aldığı armuttan filan ikram etti(lan? yoksa..). bilemiyorum..
"lan mk.." dedim, bir şarkı yüzünden jamiroquai'dan da tiksindim, limewire'dan da.(ninca, 05.07.2007 21:57 ~ 21:59)
- gerek solisti jay kay ve maksimize ettiği şapkanın bir insanevladına bu kadar mı yakışacağı gerçeği olsun, gerek kişiyi oturduğu yerde döndermek suretiyle dansettirebilen şarkılara imza atmaları olsun, her şeyleriyle canım ciğerim olmuş ingiliz grup.
- ilk iki albümü emergency on planet earth ve the return of the space cowboy'daki müzikal arayışlarını malesef mtv yayınları ve albüm patlamısından sonra akan parayla beraber kaybederek birbirinin tekrarı pop albümler çıkartan ingiliz grup..
- http://www.imagebam.com/...
- lan deli bu grup,bağımlılık yapar eğlenceli dansa taşvik edici şarkıları yanında bir deeper underground varki bende pskopat etki yapar gün içinde dinlemezsem kaslarım kasılır,boynum ağrır,osurmalar tutar.
|