görseller
jamie carragher 

belki ilginizi çeker
  1. · sven göran eriksson
  2. · kulübüyle özdeşleşen futbolcular
  3. · zat knight
  4. · sevilen ingiliz futbolcular
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · okan bayülgen
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · 2012
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · mikrodalga fırın
  9. · karizmatik cevaplar

jamie carragher  

1. liverpool'un 23 forma numaralı kaptanı. stoper, ön libero ve sağ bek olarak oynayabilmektedir.
    (makaveli, 27.08.2005 18:18 ~ 18:18)
  2. liverpool ile sözleşmesi bitmek üzere olan futbolcu. basın toplantısında kendisine kontratın bitiyor başka klüple anlaşma hakkına sahipsin fifa'nın kurallarına göre diyen gazeteciye şu yanıtı vermiş:" fifa'nın yeni kuralını bilmiyorum tam olarak. ben hiçbir zaman liverpool'dan başka bir takımda oynamayı düşünmedim. kontratım bittikten sonra da başka takımla görüşmeyecem kontratım varken de. onun için milan maçı sonrası kısa bir sürede yeni bir kontrat imzalamak istiyorum"

yani "kontratım bitiyor helelöy" diyerek saldırmamış transfer tekliflerine. hakkaten iyi adam.

bizden benzer örnekler için:

(bkz: emre belözoğlu)
    (bkz: hakan şükür)
    (bkz: okan buruk)
    (fakespeare, 23.05.2007 22:44)
  3. steven gerrard'ın fizik, kulübüne olan bağlılığı ve altyapısından yetişerek genç yaşta oynamaya başlama olarak defanstaki örneğidir...
    (ageblood, 24.05.2007 00:02)
  4. michael owen'in kankası, en sevdiği arkadaşı imiş. biz de severiz. nice cm-fm anılarımız vardır.
    (damned, 24.05.2007 00:04 ~ 00:04)
  5. oldu olası defans oynamaktan zevk almış bir futbol aşığı olarak hayranlıkla seyrettiğim futbolculardan.

bugünkü milan maçında, ileri çıkmasını takiben kontra tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında geri dönerken kovaladığı adamın arkasını kapayarak, topu arkadaşlarına aktarıp oyunu açmasını engelledikten sonra o uzun bacaklarla adamın önüne atılıp topu sökmüştür.

ders diye izletilir bir oyuncudur. defansını izlemek bir zevk, dersten öte.
    (lefteyenine, 24.05.2007 00:13)
  6. çocukken çoğu liverpool lu gibi evertonlu olan ama daha sonra doğru yolu bulup liverpoolda futbol hayatına başlamış ve hala oynayan yaşayan liverpool efsanesi.aksanı nedeniyle ingilizcesi de anlaşılmamaktadır ayrıca.ancak en önemli özelliklerinden biri de kariyeri boyunca attığı 11 gölün 7 sini kendi kalesine atmış olmasıdır
    (sıradan kireç önleyici, 25.01.2009 00:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil