|
|
- (bkz: james dean bradfield)
- çaylaklık cezası sona ermiş yazar.
- alanya'nın en ünlü barlarından biridir. etrafında james dean resimleri asılıdır. her sene bir kere düzenli olarak kurşunlanır.
- tekme tokat atıldığım bar. nedeni yabancı olmadığımı ziçin sadece
- quaker , progamer , dergi yazarı ve bir an önce quake 3 + supreme commander oynamak istediğim şahıs.
- asi ve genç üçüncü nesil yazar...
- @1529013 no'lu girisine hak vermemek mümkün olmayan, @1163381 no'lu girisinde boğazım düğüm düğüm olan, itüsözlük chat'te görmekten hep keyif aldığım yazar.
- her dakika ''dgs'' idi , ''puan'' dı , ''net'' idi , kafasını ütülediğim , sağolsun her soruma sabırla yanıt veren , beni aydınlatan , iyi ki tanışılmış yazardır.
- cüneyt arkın gibi seslere karşı duyarlılığı ile railgun kullanabilen bir şahsiyet olduğunu belli etmiştir.burdan kendisine sesleniyorum : "monitörü ve hoparlörü kapatıp oynayacağım ve rail manyağı yapacağım seni".
quake 3 konusunda iddialı olduğu kadar henüz benimle oynama şerefine erişemeyecek meşguliyete sahip insan.
- intelin orta doğu avukatı.en son iran'da savunduğunda tez kaçıp türkiyeye yerleşmiş.kendisinin en kısa zamanda bir ferrariye bir de amd ye bakmasını , kimin kimi kopyaladığını vesairesini falan filan öğrenmesini istiyorum hepsi bu.bir de çok zampara ha dikkatli olun sözlük bağyanları.
- kendime güveniyorum, zekiyim, yakışıklıyım, çılgınım ve acayip cool adamım senaryolu girisi (@1687067) insanı eziyor resmen. helal olsun demek istiyorum.
- müziksel anlamda sözlükte en çok uyuştuğum yazarlardan biridir. bir başlığa girip abukluk yapayım diyorum benden önce davranmış. sağlam black metal fanı olduğunu da tahmin ediyorum.
- onbinlerin sevgilisi olan insan
- manyaklık derecesinde intelci insan.lan 50 dolar daha fazla verip daha düşük performansı alıyorsun diyorum inanmıyor.şimdi de gelmiş l3 bilmemne oof banane lan l3 den.bir de gören sanıcak adam işlemci geliştirici masturbatör hayır yok öyle bir şey.senin oyunun excelin phosotshop un ve firefoxunun çalışıyor mu arkadaşım bana l3 mel3 gelme allahını seversen.
- çekeceği spider-man filminde beni başrolde oynatacağını söyleyen insan.
- quake 3 müş , süper oynarmış.allah aşkına bi yıkansın da gelsin ya.yakında kendisi ile ilgili screenshotları da yayınlayacağım.
(bkz: @1738158)
- antalya alanya iskelesinde çok ünlü bir bardır.
|