james walsh 

adana çık aradan

1. starsailor grubunun mükemmel sesli , efendi vokalisti..aynı zamanda o dinlemeye doyamadığımız starsailor şarkılarının söz yazarıdır.akustik gitar da çalıyor aynı zamanda kendisi...çok puslu bir sesi vardır...brit-pop seven herkesi kendine hayran bırakabilir...
    (fakespeare, 12.02.2006 22:11)

2. kendisi –yamulabilirim*- 2003 yılında bir kız babası olmuştur. sanırım 21 yaşındaydı o zaman, ben de “oha!” diyerek olaya tepkimi koymuştum (o da ne demekse). neyse efendim, bu haberi okuduğum röportajın gerçekleşme nedeni silence is easy nin çıkışıydı ve james, baba olmanın getirdiği olgunluğu şarkılarında yansıttığını ifade ediyordu. tabii james artık büyümüş, kocaman olmuş; eskiden çok büyük bir oasis hayranı olarak arıza insan noel* ile tanışma teşebbüsünde bulunmuş, noel efendiden de bir “dick head!” yiyince (love is here yeni çıkmıştı o zaman) çok üzülmüş, yıkılmış bir insan olarak büyümesi gerekiyordu da zaten. hoş, tie up my hands gibi bir şarkı yazan adam daha ne kadar büyümeli ya da büyüyebilir sorusu da kafamı karıştırmıyor değil…
    (alternatif maliyet, 15.06.2007 00:42 ~ 11.07.2007 01:22)