görseller
james walsh 

belki ilginizi çeker
  1. · sessizlik
  2. · coming down
  3. · hurts too much
  4. · fever
  5. · tie up my hands
  6. · way to fall
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · okan bayülgen
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · her şeyin sonuna amına koyim yazmak
  9. · mustafa kemal atatürk

james walsh  

1. starsailor grubunun mükemmel sesli , efendi vokalisti..aynı zamanda o dinlemeye doyamadığımız starsailor şarkılarının söz yazarıdır.akustik gitar da çalıyor aynı zamanda kendisi...çok puslu bir sesi vardır...brit-pop seven herkesi kendine hayran bırakabilir...
    (fakespeare, 12.02.2006 22:11)
  2. kendisi –yamulabilirim*- 2003 yılında bir kız babası olmuştur. sanırım 21 yaşındaydı o zaman, ben de “oha!” diyerek olaya tepkimi koymuştum (o da ne demekse). neyse efendim, bu haberi okuduğum röportajın gerçekleşme nedeni silence is easy nin çıkışıydı ve james, baba olmanın getirdiği olgunluğu şarkılarında yansıttığını ifade ediyordu. tabii james artık büyümüş, kocaman olmuş; eskiden çok büyük bir oasis hayranı olarak arıza insan noel* ile tanışma teşebbüsünde bulunmuş, noel efendiden de bir “dick head!” yiyince (love is here yeni çıkmıştı o zaman) çok üzülmüş, yıkılmış bir insan olarak büyümesi gerekiyordu da zaten. hoş, tie up my hands gibi bir şarkı yazan adam daha ne kadar büyümeli ya da büyüyebilir sorusu da kafamı karıştırmıyor değil…
    (alternatif maliyet, 15.06.2007 00:42 ~ 11.07.2007 01:22)
  3. çok hüzünlü ve güçlü bir sesi vardır kendisinin. ayrıca sıkı bir liverpool fanıdır. grubunun myspace siteysinde liverpool'un maçlarından sonra yazılar yazar.

(bkz: itu sozluk gereksiz bilgi servisi sundu)
    (everything in its right place, 02.01.2009 17:31 ~ 17:32)
  4. 1980'liymiş bu abimiz, açıkçası çok daha yaşlı gösterdiğini düşünüyorum. ayrıca kadınlar matinesi falan yapsa yer yerinden oynar, dün epol 8'de gördük. sevmiyorum, o ayrı.
    (noscho, 22.06.2009 13:21 ~ 13:21)
  5. 2008'de de bir erkek çocuğu sahibi olmuştur. liverpool taraftarı olup fena bir oasis hayranıdır.

ahanda bu da official twitter sayfası ;

http://twitter.com/...
    (komiknickbulamadim, 02.11.2009 16:17 ~ 16:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil