klasik süper yakışıklı romantik film aktörlerine kıyasla çirkin denebilecek bir tipi olduğu halde, becoming jane adlı filmde inanılmaz bir şekilde etkileyici olmayı başarmış, rol kabiliyeti, bakışları, mimikleri, üzerine giydiği karakteri ve içersinde bulunduğu muhteşem hikayeyle beni benden almış, yeni keşfettiğim oyuncu.
wanted'da biraz fight club'daki edward norton, biraz scrubs'daki zach braff'ı anımsatmış, potansiyelli aktör. narnia'da da izlemişiz aslında da hatırlamıyorum orada neler yapmıştı.
ayrıca imdb'de the hobbit'de oynayacak denmiş. bilbo baggins rolü yazılmış. wanted'ı izlerken aklıma gelmedi desem yalan olur bir hobbit rolü için. aklımdan geçen rol pippin'di. ama bilbo da olur canıııım.
kendisini beğenmeyenleri esefle kınıyorum açıkçası. bi kere adam mikembel gülüyor ovlum. ağzı yüzü dağılmış haldeyken bile* gayet karizmatik bakışlar saçabiliyor etrafına. nimet lan, öyle beğenmemezlikler falan. ayıp.
1979 doğumludur. wanted filminde oynamıştır. 2006 yılında anne-marie duff ile evlenmiştir. bafta ödüllü iskoç aktördür. becoming jane adlı filmde izlenesi aktördür.
yirim.
the last king of scotland'da da oynadı, hem de güzel bir oyunculuk çıkardı.
ha forest whitaker!ın yanında sönük kaldı sadece, sönük kalmamak da mümkün değildi ki.
neden bu filmden bahsedilmedi anlamadım.