sinema dünyasının en nefret ettiğim iyi adamı..neden bilmiyorum abi, gerçekten sevilmeye değmez bir karakteri var heralde ne bileyim..en iyisi açıklamaya çalışayım..
bilindiği üzere karakterimiz bir gizli ajan ve ilk bomba burada patlıyor..arkadaş departmandaki en yakışıklı ajan..niye yaa? ondan yakışıklı adayları ajan olarak almıyorlar mı?
-iyi günler ben ajanlık başvurumun sonucunu öğrenmeye gelmiştim..
+burada daha önceden moda dünyasında kendinize yer bulduğunuz yazıyor..
-mankenim ben..armani defilelerine çıkıyordum..
+ajan almıyoruz kardeşim güle güle..hademe açığımız var ama istersen..
gelelim aksesuarlarına..işte bu kısmı kendisinden en çok nefret ettiğim kısımdır..yav kardeşim adamlar o kadar araştırmış, incelemiş, bulmuş ,geliştirmiş ve sana lazerli saat vermiş, insan bir teşekkür eder ne bileyim bişeyler yapar, dünyayı o saatle kurtardığında başarısını arkadaşlarına ithaf eder..hemen bir sahiplenmeler, bir "ben bond...james bond" havaları..james bond başarısını aksesuarlarına borçludur..onlarsız cacığa hıyar bile olamaz..
bond kızlarına da iki çift lafım var..insan biraz naz yapar bee!!
-merhaba..ben bond..james bond !!
+ben de julia..sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta orospuyum..
sinir oldum abi..geçen bir filmini izledim yine hangisiydi hatırlamıyorum, 21 tane filmi var mk ne gerekse, adamın saatindeki lazer olmasa kesin ölecekti yaa kurtuluşu yok..aksesuar geliştirme departmanında çalışanlara da bir şeyler yapılması lazım olduğunu düşünürüm hep bu yüzden..onlara da kız ayarlasınlar mesela, buluş yapmak stresli iş..
ondan sonra bizim
kara murat 10 kişiyi "sadece" üzerlerine atlayarak öldürünce olay oluyor..verin ona da aksesuar olarak bir
ışın kılıcı bak bakalım bizans kalıyor mu ortada..
dellendim..