www.jamesblunt.com adresinden "you are beautiful" şarkısının videosu yasal olarak izlenebilir.ingiliz asaleti ile abd'lilerin yozlaştırdığı piyasaya bomba gibi indi james blunt.
sokakta gördüğü kızdan ölesiye hoşlanıp muhteşem bir şarkı ortaya çıkaran, goodbye my lover şarkısıyla ise alıp götüren, kullandığı ingiliz aksanıyla hayranlık uyandıran şarkıcı.
gayet berduş görünümlü you are beautiful klibiyle bnm acıma duygumu kazanmış klipte o dondurucu soğukta yarı çıplak yazık yavrum şarkı söyleyen eskimiş ayakkabılarını ve cebinde ne varsa onları sergi sarayı gibi önüne dizen mükemmel romantik şarkıları olan şarkıcı...klibin sonunda da o buz gibi suya çivileme atladığını da söylemeliyim....
"beni 50 cent kadar vurdular ama yine de onun kadar ün yapamıyorum" demiş..vakt-i zamanında askerliğini vietnam'da yüzbaşılık yaparak ve birfiil savaşarak geçirmiş olan sanatçı..
(ya da ben çok sağlam sallıyorum)
şarkılarını ilk duyduğumda ne kadar 'bayık' dediğim ama birkaç dinleme sonrası hatta albüm indirme sonrası ne kadar bana göre dediğim,kitleyen şarkıcı.
the o.c. izleye izleye, dinlediğim her şarkıyı the o.c. dizi müziklerindenmiş gibi dinliyorum. you're beautiful da böyle bi şarkı, "she smiled at me on the subway" itü öğrencilerinden bazılarına dokunabilir, metroya bindiğinizde varolmayan biri (şizofrenim ya ben) bana gülümsemiş olabilir. konudan uzaklaşmayalım, takdir ettiğimiz bi abimiz, başarılar diliyoruz.
popüler olmasından nefret etmekteyim. kedi sesli *james blunt'un sümsük sesini leş şarkılarında, her yerde her an duymak (yolda, cafelerde, minibüste*) sinir bozuyor.
- gud baaaaay may lavaaa, godbaay ma fireend müğüğü
+ siktir git başka yerde miyavla
- yo bidıfuğğğl eüüğ
+ şşşşşt, pist pissst
insanı çook uzaklara götüren hüzünlü sese sahip şarkıcı.bir insan evladı böyle mi güzel hissi aktarır.dinledikçe insanın yüzüne yerleşen ağlak ifade sakıncalıdır,şarkılarını arka arkaya dinleyince depresyon ve bunalımı tetikler.
back to bedlam albümündeki şarkıları beğeni açısından birbirinden ayıramadığım,değişik bir ses tonu olan ingiliz şarkıcı.çoğunun aksine you are beautiful'u çok sevmem.wisemen favori şarkım olup high,cry,billy,aut of my mind da çok sevdiklerimin arasındadır.