yakaladım yine bunlardan bir sürü. hobim bu. kimisi fikirlerini yazar, iki cümleyi art arda koyar, bir şeyler anlatır. benim hobim de bu işte. arkadaşlarla toplanıp irade, postal, laik laflarının geçtiği başlıklarla dolaşıp adam belirliyor, sonra da önceden hazırladığımız girileri pat pat giriyoruz. jakoben elitçiler bir bir dökülüyor ondan sonra.
girileri önceden hazırladığımız için cevap verme gibi bir durumumuz yok. zaten çamuru attın mı o cevaptan sayılıyor. mesela bak diyelim adam "elma yıkanmadan yenmez." demiş; ben sadece "elmanın yıkanmadan yenmeyeceğini sanan jakoben elitçiler var aramızda." diyorum. elmanın neden yıkanmadan da yenebileceği konusunda en ufak fikir belirtmiyorum. yok zaten o konuda bir fikrim. bir yerlerde jakoben elitçi demem yetiyor.
postal yalayıcısı diyen arkadaşlar da var; ben jakoben elitçiyi tercih ediyorum.
ağıma düşenler hemen ölmüyor tabii, çırpınıyorlar biraz. cevap mevap veriyorlar. etiketleyici olmamdan dem vuruyorlar sanırım, çok okumadım. iyi de benim hobim bu. sen benim varlık sebebimi niye sorguluyorsun ki? neyse, yine cevap veriyorum tabii ben. giri çok hazırda. "postallarla yatıp kalkıyorsunuz." var mesela, iyi iş yapıyor. sonra ha bak şey var: "milletin iradesinden korkuyorlar." var. şey gibi biraz "
halk plajlara akın edince vatandaş denize giremedi" gibi. hani sen
postalcı laikçi elitçi jakoben homoseksüelsin de, ben milletim, güç bende yarraam der gibi. güzel hep bunlar. zaten en olmadı
ad hominem diye bi şey var, bildin? onu da patlatıyorum. olmazsa artık son çare buluyorum bunun eski bi girisini, uzun falan, kimse okumaz, "al işte ispatladım:
@1234" deyiveriyorum. şimdi oturup o girinin konuyla hiç alakası olmadığını açıklasa olmaz, çünkü ben dinlemiyorum, başkası hiç dinlemiyor. dolayısıyla işi bitiyor ipnenin. temizleyip yemek kalıyor bize. afiyet olsun.
tüm çalışmalarımı görmek için şuralara bakabilirsiniz:
(bkz:
millet iradesi)
(bkz:
postal yalayıcısı)