belki ilginizi çeker
  1. · joe nun meme ucu
  2. · i m jack s broken heart
  3. · private sözlük
  4. · final donemi sozluge takilan mal
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
gündem
  1. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  2. · aşk
  3. · author gibi erkekler
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · okan bayülgen
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · dünyaya giri gözlükleriyle bakmak
  9. · tarkan

jake in kırık kalbi  

1. (bkz: joe nun meme ucu)
    (melll, 13.05.2009 16:38)
  2. okuduğumda jale nin kalbi kırık, banane lan tepkisi vermeme sebep olan. yazarmış. eyi.
    (dushekimi, 07.06.2009 00:02)
  3. o jake'in kırık kalbi ben jack'in harcanmış hayatıyım.
    o jake'in kırık kalbi, ben jack'in red duygusuyum.

kendisine onlarca kere söylediğim gibi; o benden iyi durumda. zira, henüz büyümemiş.
    isyankar, bıkkın, sıkılgan... yani genç. bense jack'in sürprizsizliğiyim.

bir saniye, bu onun nickaltı... o zaman soru da onun için geliyor: "şayet başka bir zamanda, başka bir yerde uyanmış olsan; bu seni başka biri yapar mı?"

yapmasın...

(bkz: hemşo)
    (zinkafnun, 01.07.2009 10:51)
  4. jack'ın bakmadığı yüzüyken ben, başkaları baksa ne olur arifesindeyim.
    bir sürü defterde o jack'in tüm hallerini okuyacak kadar zamanımız var aslında, buna da hayat deniyor da biz kıymetini bilmiyoruz.

tepkini kontrol et, kendini tanı, gücünü bil, güçsüzlüğünü de.
    hoşgelmişsin.
    (eni, 16.07.2009 17:54)
  5. private sözlük'ün "jack in kırık kalbi" rumuzlu popüler yazarını hatırlatan kişi.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 16.07.2009 18:14)
  6. garip kişi. iyidir ama, çok pek iyidir. manik depresif olabilir, ama dayağımı da yiyebilir. combo yapasım var yavrum sana, boynunu kırıp hüznünden kurtarayım diyorum, 15 yıl yatarım mnakoym yemiyor.

bi gün deniz görmekten kusacak eminim. ben bir ana, ben bir baba her şey olacam bi ara ona, hayat çok güzel diyorum, sen de güzelsin, bence giderin var(kişilik olarak lan, gerisini bilmem). diyeceğim şudur, bulunmuş en güzel madendir kendisi. maden dediysek taş, kömür mömür değil. iyi yani pırlanta gibi çocuk.

en gıcık olduğuna tekme tokat dalabilmen dileğiyle...
    (emir cool u, 05.08.2009 23:49)
  7. nev-i şahsına münhasır bir insan, yazar. iyi insandır. ben buna mutluluk aşılamaya çalıştım bir ara. tabi benim mutluluğumdan ne olur. tutmadı. melankolikin ağa babasıdır yani. ama istemeden oluyor, biliyorum. sağlık olsun. hayırlısı..

o değil de, karabük'e koşacaktık biz. ama bu haletiruhiyesi devam ederse yarı yolda bayılıp kalacak. benim de house m.d'den gelen medikal bilgilerim ne kadar yardımcı olur bilemem. bilemezsem yanarız hacı..
    (çürükşehir, 06.08.2009 23:13)
  8. hayatın nice tesadüflerle dolu olduğunu gösteren yazar. vay be cep telefonu melodimiz aynı çıktı lan. ikimizde de müslüm gürses çalıyor. bu bir işaret olmalı, demek ki, jilete doyacak yıllarımız var arkadaş.

edit: müslüm yazıyordu benim parçanın üstünde coldplay miş ya..
    (emir cool u, 15.08.2009 16:52 ~ 16:55)
  9. (bkz: i'm jack's broken heart)
    (skuba, 15.08.2009 17:05)
  10. bi uzun kırık kalp hikayesi.

öfkesinden ve üzüntüsünden geberse bile, karşısındaki kalbi kıramayan bi kalbin hikayesi.

aptallığın saplantıya dönüştüğü derin yarıkta önünü göremeyip pisliğe batan kalbin hikayesi.
    (jake in kırık kalbi, 25.09.2009 20:29)
  11. uykusuz, duygusuz, ruhsuz, sigarasız, kahvesiz..

bu malın yarına bi çuval ödev kavuşturması gerekiyor ama yediği halt nane değil;

(bkz: final donemi sozluge takilan mal)
    (jake in kırık kalbi, 05.10.2009 21:08 ~ 21:09)
  12. özletip özletip gelen depresifim. olsun gene de döverim...
    (emir cool u, 08.10.2009 14:05)
  13. teyzesinin aldığı yüzüğü taktığı için bekar ve yaşlı hocasının gazabına uğramış şahsiyettir.

mal mısın olum özeniyor musun? anlamadım gitti.

edit: la hediye olduğundan, ne alakası var şimdi cıkcıkcık..
    (jake in kırık kalbi, 08.10.2009 14:48)
  14. 3 gün boş boş gezip yine son dakka golü atan elemanımız.

ya arkadaşım annen telefonda o kadar yalvarıyor 'olum işini son güne bırakma' diye, behey vicdansız ders akşam beşte ama sen öğlen anca yaptın eskizini. ulan sizin gibileri kargoylan mı yoluyorlar, direk adrese teslim insaf yav.

akıllı ol olum her derse de geç kalınmazki, dün dersi bir buçuktaydı bu piskonun, geç kalırsam ibneyim dedi ve olay yerine ilk o vardı amma velakin üst sınıflarla laf dönderirken laaan hoca girmiş 20 dakka geçmiş. boyu devrilsin gene geç kaldı yav.

edit: illallah!
    (jake in kırık kalbi, 09.10.2009 18:21 ~ 18:25)
  15. (bkz: güzel yazan)
    (libitina, 09.10.2009 18:33)
  16. eveeet saatlere göre doğum günü çocuğu olan yazar arkadaşım. çok severim kendilerini efenim. iyidir, hoştur, farklıdır, içi seni dışı beni yakan cinstendir, cinstir, gıcıktır biraz ama onunla yaşamak bir ayrıcalıktır. iyi ki seni tanımışım canım oda arkadaşım.. iyi ki doğdunnn. seni çok seviyorumm
    (my bittersweet, 15.11.2009 00:07)
  17. kalbi hiç kırılmasın istediğimdir. doğum günü hediyesi olarak da çizimlerinde bol başarılar diliyorum.
    (yalnız insan merdivendir hiçbir yere varmayan, 15.11.2009 00:27)
  18. doğum günü kutlu olasıca yazar arkadaşımızdır. yeni yaşında güzel ve sevgi dolu her şeyin hayatına bir şekilde girmesini ve hiç çıkmamasını diyorum.

iyi ki doğmuş.
    (casper, 15.11.2009 10:19)
  19. doğum günüymüş bugün, henüz kendisini tanımıyor olsam da çok dikkate değer girileri olduğunu fark etmişliğim vardır. iyi ki doğmuştur bu yüzden, parmaklarına sağlıktır. yazmaktan vazgeçmesindir. yılları mutlu olsundur. benim adım hıdır, dediğim budur!

şaka lan şaka adım hıdır değil... ya da hıdırdır bilemezsin?
    (beyazleblebi, 15.11.2009 10:46)
  20. ne de çok sevindirir kendisi beni.

yazdıkları, söyledikleri, kalbi...

dostluğu; samimiyeti....

ama hepsine sebep olan asıl şey onun yıllar önce bugün doğmuş olması.

nice güzel yaşlara olmasını. hep böyle güzel ve içten yazmasını istediğim; iyi ki var.
    (ppr, 15.11.2009 13:26)
  21. hayır çok mutlu oldum bu girileri görünce yalan yok. ağzım ayrıldı sevinçten, ama öyle yoğun öyle boktan bi güne geldi ki şu an şu dakka fenayım çok pis babalara gelmiş bulunmaktayım...

ulan iki mutlu olacaktım. iyi lan benide varmış seven diyecektim mına koyim sınavlardan ne bi sıra geldi ne bi halt anladım. haa çalıştım mı yok la ağladım ıkındım böğürdüm bol bol..

ama 35.5686 kezdir okuyorum üstteki muheterem insanların yazmış oldukları girileri. duramıyorum yine okuyorum vallaha billaha.

ama içimde kalacak demezsem sabah eskiz sınavı öğlen statik sınavı fena halde girmiş bulunmakta.

ulan hocalaaaaarrr

bu vizeler size gireler.

edit: ohh kendime geldim yav. niye daha önce yapmadım oohhh..
    (jake in kırık kalbi, 16.11.2009 17:40 ~ 17.11.2009 17:05)
  22. bir kırık mimar hikayesi... yok gençlik hikayesiydi sanırım.

doğum gününe denk gelen zaman diliminde kendimi kilitlemiştim, salyalar saçıyordum çünkü. kuduz paniğine kapıldım, kimseye zarar vermeyeyim dedim... 4 gün sonra kabul olur mu bilmem doğum günün kutlu olsun canısı, ömrümün yarısı.

kendisine uydu aracılığıyla ulaştım gene de, bi roket fırlattık bizim damdan kendi imkanlarımızla. jake 44 adını verdiğim uydu sayesinde, görüşmelerimiz esnasında çok abzürt şeyler yaşandı, elini makasla bilerek ve isteyerek kesen bu zat, jake in kırık kalbi'dir. mazoşist olmuş görmeyeli, o da haklı. hayatı boyunca sırf başkaları acıtmış canını, bi kere olsun kendi işini kendi görmek istedi. neyse değineceğim nokta başka, git dedim kesildiyse yarabandı sar, "aşağı kim inecek ya" eskiz bandı mı dedi bişi dedi, onla sardı. başı ağrıyınca kolonya içiyormuş bu çocuk.

çocuk dediğime bakmayın basket topunu tek elle maymun edebiliyormuş.

sinirleri bozulunca ağlamasın diye, doğum günü hediyesi olarak, ders çalışırken çekilmiş bir fotoğrafımı yollamayı düşünüyorum. zira ders çalışırken defteri yalıyorum ben. çünkü çok yaptığım bi iş olmadığından, nasıl yapılır bilemiyorum. vizelerle üstüne gelen hocaların te amuğa, götüne koyim. sana bişi olmasın arkadaşım.

çok yazmasın kapatıyorum ben.
    (emir cool u, 19.11.2009 13:41 ~ 13:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil