belki ilginizi çeker
  1. · msn messenger
  2. · giri nick uyumu oluşturmayacak bir nicki olmak
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · geniş aile
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · google wave
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · colin kazım richards
  8. · şasi
  9. · ören

jaglerax  

1. 6. nesil yazar, hoş gelmiş.
    bu hoş gelmiş beş gitmiş olaylarında karşılama komitesi diye bir grup var mı bilmiyorum ama bu riski göze alarak diyorum ki hoş gelmiş kendileri efendim. bir kaç sorusu oldu, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. umarım işe yarar. çalışmalara devam ediyoruz tabi. iyi yazmalar diliyorum kendisine , başarılı evet.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 29.10.2009 10:40)
  2. sabah sabah girisiyle (bkz: @4113861) beni endişelendirmiş yazardır. kendine dikkat etsin, sevsin, yeni ufuklara çevirsin bakışlarını.
    hoş gelmiş.
    (tepici, 29.10.2009 10:50 ~ 10:59)
  3. hoş gelmiş beş gitmiş yeni yazar.

efenim benim tek dileğim kendisine @4124932 no.lu girisiyle ilgili beğenimi dile getirmekti. türlü üçkağıtlıklarla ne yapıp ne ettiyse kendimi ona nickaltı yazarken buldum * insanı kandırmayı iyi beceriyor, dikkat!

sözlük semalarında güldürürken düşündüren düşündürürken güldüren üçkağıtçılıktan uzak güzel yazılar bekliyorum kendisinden *

hadi tekrardan hoşgeldin!
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 30.10.2009 16:28)
  4. hoş gelmiş dediğim yazar bıcırık. -kendi içimde tanım-

yeni edindiğim sözlük kardeşimdir kendisi. hoş sohbet, yarı kafadan, pek bi alçakgönüllü kişiliktir.*

ayrıca yardımseverdir de bayağı bi'. teşekkürlerimi sunuyorum yardımlarından dolayı.

bir de dünkü yayınım için * afiş hazırlamama yardım etmiştir. ama bazı aksaklıklardan dolayı afişi yükleyemedim o ayrı. her ne kadar yükleyemesem de kendisini programımın yeni afiş babası ilan ediyorum. vatana millete, ilgilenenlere kutlu, mutlu olsun.

umuyorum kıbrıs ellerine gittiğinde ben de aplası olarak gidicem teftişe falan. bakıcam öğrenci evinde ne haltlar karıştıryor ne yapıyor diye. boş bırakmaya gelmez neme lazım. bir elim kulağında bundan sonra. ara sıra çekicem. acıma yok. yaşasın despot aplalık! yaşasın kardeşliğin gücü. *

asdfgkllkhgfdsasdfghkllkhgfd

zoraki edit: bıcırık kelimesi bi sefkü tamlamasıdır. değişmeyecektir. dalga geçenler geçmesin olum. ala ala sona bana zırlıo apla sil o kelimeyi die. cık cık cık.. *
    (n excantric matmazel, 02.11.2009 00:07 ~ 03.11.2009 14:33)
  5. (bkz: yakışıklı değil ama sempatik)

ahahahaa ben değil sözlük öyle söylüyor. *
    (n excantric matmazel, 02.11.2009 13:41)
  6. babası senden adam olmaz deyip duruyormuş. umarım babasını haklı çıkarmaz. gerçi çıkaracağı konusunda şüphelerim var. üniversiteye girmek için çalışıp çabalamak yerine gitar çalmayı öğrenmek için çalışıp çabalıyor. eğer üniversite okumasa babası ceza olarak şirkette muhasebeci yapacakmış. demek ben allahtan belamı bulmuşum haberim yokmuş sayesinde öğrendim. 6. nesil ufaklık. pardon yazar.*
    (ya herşeyim ya hiçim, 03.11.2009 20:12 ~ 21:49)
  7. bıcırık ya da ufaklık değildir. zira bu adamın sakalları bile çıkmıştır.
    (jaglerax, 03.11.2009 22:53 ~ 22:53)
  8. kendisi benim gözümde polat alemdarın mini versiyonudur.

hagaten çok tatlı bir bıcırık. iyi ki o fotoşop duyurusunu vermişim de bana yardım etmiş, bu vesileyle tanımışım kendisini. manevi kardeşim olmuştur artık. o istesin ya da istemesin ben onu manevi kardeşim ilan ettim bi' kere. *

hele bir de "abla abla" diye dolaşması var ki peşimde hepten şeker. yemnediyorum kardeşimden daha yakınmış gibi hissediyorum. yeri geliyor gırgır geçiyoruz yeri geliyor radyo programımın afişiyle ilgili beyin fırtınaları estiriyoruz. son 2 haftadır kendisi painted flowers adlı itü sözlük radyosu programımın afiş babası olmuştur.

yardımları ve emeklerin için çok çok teşekkür ediyorum bıcırık *
    (n excantric matmazel, 08.11.2009 19:52)
  9. çok komik ya bu! hangi girisine rasgelsem gülüyorum. hoşgelmiş efendim.*
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 15.11.2009 21:52)
  10. altıncı nesilin sağlam yazarlarından kendisi.

kendisine bıcırık ya da ufaklık diyenleri şiddetle kınıyorum zira kendisi kocaman bir adamdır. kocaman yüreğine inanılmaz bir aşk sığdırmış deli divane olmuştur. o gitarı biraz bırak da ders çalış diyorum kendisine buradan kadrolu ablası olarak.

bu arada kendisi eşimin çırağı olmak için yanıp tutuşmakta ama fırsat bulamamakta. bence iyi de olmakta. azcık kafanı kaldır da ders çalış diyorum sana tekrardan.
    (coolgirl, 18.11.2009 13:40 ~ 18:58)
  11. hakkında yazabileceğiniz bir şey varsa ortam sizin. *
    (jaglerax, 18.11.2009 13:50)
  12. abla eşrafı oldukça geniş yazarımız. ablalarının çıtır çerezi olmuş ve bana benim başım ne kadar kelmiş dedirten yazar.
    (bugün çok depresifim ya, 18.11.2009 13:52)
  13. tesadüfen denk geldim kendisine. hakkında her şey kısmına tıkladığımda şamşırdım. favorilerine eklediği harflerle (evet girilerin başlığı harf) "kıvanç" yazmış. güzel düşünmüş.
    etkilendik ailecek.
    (red label, 18.11.2009 14:25 ~ 19.11.2009 18:02)
  14. ince bir mizah anlayışına sahip; sözlükten anlayan insandır. girilerinde zekasının pırıltılarını görebilirsiniz.
    (basliklari alt alta okumak, 25.11.2009 13:14 ~ 13:24)
  15. bu aralar çok hasta olup bir geçmiş olsun diyeni olmayan yazar.
    (jaglerax, 25.11.2009 13:21)
  16. aman da aman çok hasta olup şefkat bekleyen bıcırıktır *

geçmiş olsun diyip, terli terli soğuk su içmemesini, ayağına terlik giymesini ve ıslak kafayla dışarı çıkmamasını söylüyorum kendisine *
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 25.11.2009 13:25)
  17. hasta olup evde yatmakta ayrıca bakanı da yok,evde yalnız: genç kızlara duyurulur.
    (lijepa djevojkaa, 25.11.2009 13:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil