jadore   

adana çık aradan

1. yeni bir yazarmış efenim, hoş gelmiş...
    (tazmanya canavarı, 10.07.2008 23:30)
  2. (bkz: j'adore)
    (esmeralda, 10.07.2008 23:41)
  3. 2 yazım yanlışı yüzünden bi çaylak bi yazar olan insan adını da parfümünden almaktadır. ayrıca fransızcada hayran olmak, alışkanlık dercesinde sevmek demektir. tapıyorum da denilebilir.
    (jadore, 26.07.2008 19:43 ~ 29.09.2008 01:38)
  4. yazım kılavuzu edinmesi gerektiğini düşündüğüm yazar.
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 27.07.2008 15:03)
  5. hem meslektaşım hem kaderdaşım. o da bir yazar bir çaylak.
    (pembe bir mısradır aşk, 17.08.2008 08:15)
  6. potansiyel estetik cerrah*
    (irgatez, 25.08.2008 00:14)
  7. adının ardında mis gibi kokular bırakan delikanlı hatun kişisi.beni sözlüğün en baba hatunu ilan etmiştir zatı şahaneleri ancak onun karşısında boynumuz kıldan incedir.saygılar...
    (ağır hasarlı, 25.08.2008 02:05)
  8. hücre zarı gibi bir arkadaş. seçiyor geçiriyor. yani her frekansa hitap ettiğini sanmıyorum. eğlenceli, süper ötesi muhabbetlerin öznesi hatun kişidir kendileri. siz düşündüğünüz anda daha ''l'' yazmadan leblebiyi geçin, çorum diyor. neşesi kıvamında, seratonin taşıyıcısı hasta*
    (begassi, 03.09.2008 02:18)
  9. vodafone reklamına ilham olmuş geyikçi kişilik. şarap konusunda doğru tespitleri de mevcut ayrıca. (bkz: öküzgözü)

beni pesimist bulacak kadar optimist. bir o kadar da realist. umarım bulur yarışacak uygun pist.
    (begassi, 03.09.2008 02:24)
  10. (bkz: sırma saçlarından da sen suçlusun jadore)
    (ağır hasarlı, 07.09.2008 23:39)
  11. gece gece attığı mesajla önce dumura uğratıp sonra güldürdü ya helal olsun ona.
    (fernando, 28.09.2008 23:40)
  12. şekerdir kendisi. gece gece biraz atıştırmanız çok iyi gelir bünyeye. gerçi ne kadar yeseniz de bir yan etkisi olacağını sanmıyorum. vücuda nüfuz ettikten sonra ilk etkisini suratınızdaki gülümsemede görebilirsiniz.
    hastayken bu kadar tatlıysa iyileşmiş halini düşünemediğimi vurgulayarak bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum. papağandan sevgilerle...
    (fernando, 29.09.2008 11:15)
  13. insanların halatladığı çok şeyi iplemediği üzere, o halatlayan tayfaya engin denizlerde anlam karmaşası paketi sunan kişi. bu sadece bayram kampanyalarından biri. ötekileri için (bkz: bizbizecell)
    (begassi, 01.10.2008 14:50)
  14. papağını el bebek gül bebek besleyen, büyüten, yetiştiren bir sahibedir kendileri. yemim suyum hiç eksik olmaz valla kafesimde. kendisine minnettarız. ama arada yemin için uyuşturucu etkisi yapan ilaçlar atıyor farkında değilim sanmasın. her şeyin farkındayım.
    (fernando, 03.10.2008 10:50)
  15. (görsel: jadore/28648)
    (irgatez, 06.10.2008 00:02)
  16. hakkımda edindiği önemli deliller vasıtasıyla bana şantaj yaparken hayatıma usulca ve derinden girmiş bulunan deli dolu yazar kişisi.

yazımız legalleştikten sonra başlayalım onun hakkında biriktirdiklerimi yazmaya.

aslına bakarsanız, çok uzun zaman olmadı bu tatlı kişilikle tanışalı. yani saymaya kalkışsam günleri inanın çok şaşırtır beni/bizi sonuç. ama paylaştığımız şeyleri bir düşündüğümde o kadar çabuk ve o kadar bariz bir şekilde iyi anlaştığımızı fark ediyorum ki bu da beni ziyadesiyle mutlu ediyor. öyle böyle değil, çok deli dolu. hani bazı insanların bünyesinde doğuştan var olan bir enerji olur, neşe bulaştırır karşısındakine sürekli. kesinlikle böyle birisi sevgili jadore. yanınızda bulunduğunda böyle yanaklarını mınçırasınız gelir emin olun. böyle sevimli böyle tatlı bi bela. (aslında bela olan benim, girmek istemiyorum bu konuya )

her zaman yaptığım gibi konuyu yine üstüme çekeceğim ve yine duygularımı ön plana çıkartacağım. efendim bildiğiniz gibi bendeniz genel tarz itibariyle biraz karamsar içerikli ve de duygusal yazıların insanıyım. bunları yazmamın belli sebepleri var tabiî ki. ama ve lakin (hep cümle içinde kullanmak istemiştim)(bu güne kısmetmiş) bu pis insan kişisi karşımda öyle bir durdu ki, öyle bir çarptım ki bişeylere (bişeyler?), "höyt lan iblis ne yazıyorsun sen" diye kendime sorular sormama sebebiyet verdi. cidden kendimi onun sorguladığı gibi sorguluyorum artık. verdiği reçeteler oldukça işe yarıyor, neşeli ilerlemeler var hayatımda. ve seviniyorum kendimi böyle gördükçe. bu yüzden ona büyük teşekkürler borçlu olduğumu düşünüyorum ve bunu hepiniz önünde gerçekleştiriyorum. bana şu kısacık zaman diliminde kattıkların için çoo..k teşekkür ederim sana jadore kişisi.

seni seviyorumların tüketilmesinden * muzdaripiz ikimizde, vicdanımıza ve bilinçaltımıza olan borçlarımızdan kurtulmakta güçlük çekiyoruz. yavaş yavaş çözülecek problemler ama bunlar. atlatacağımızı biliyoruz. bu konuda ortağız biraz.

insan kendini anlayan, dinleyen ve üstüne çözümler türeten birisini bulunca anlatıyor. hep dinleyen rolündeydim ki bu yüzden aspirin derlerdi bana, bu kez anlatan rolündeyim onun karşısında. insanların neden anlatmak istediğini daha iyi anlıyorum böylelikle. bir gün bıkacak ama bu kuzu benden, seni de dertlerindi de geldiğin yere gömecem diye bi tepki bekliyorum açıkçası. ben olsa katlanamam bana öyle yani *

gecenin şu vakti çenemi düşmüş buldum yine kendimi toparlayayıp gideyim. şu mutlu günümde payı olan insanlardandır. kendisini seviyoruz efendim * * *, iyi ki var diyoruz. *
    (biloperat, 07.10.2008 02:27)