|
|
- ks. europan confederation of junior enterprises
- (bkz: uluslararası öğrenci organizasyonları)
- ing. yeşim taşı
- bir mortal kombat karakteri...
(bkz: mortal kombat)(okang, 17.01.2005 20:59)
- ayrıca kuşadasındaki bir gece kulubü..çok sağlam bir mekandır..
- alman kozmetik firması. loreal grubuna aittir ve maybelline markası ile işbirliği içerisindedir.
- ingiliz bayan adı *
- bir flowing tears şarkısı;
jade in milky green parade
a teardrop carved in smile
jade behold the sun i made
a deep embracing pride
help me carry the raindrops
break me, hurry to rape on
hold on drag me away god
drown me, buried in raindrops
jade in flames of haunting grey
as like a lonely mourn
jade come bleed inside of me
as long as i'm not torn
help me carry the raindrops
break me, hurry to rape on
hold on, drag me away god
drowned me, buried in raindrops
- bu isimde bir film vardı, kötü bir filmdi başrolünde men in black filminde otopsi doktoru rolündeki kadın* ve csı miami'den tanıdığımız o her şeyi bilen polis oynuyordu.
- izzet yasar'ın kapitalizmin ruhunu işlediği "çalışkan ruhlar"daki öykü karakteri.
- (bkz: jaded)
- yeşim taşının bir başka adıdır. genellikle yeşil renkte olan bu güzelim taş, evrendeki dengeyi temsil eder. insana cesaret, sağduyu gibi değerler yükler. arkadaşlığı çok kuvvetli bir sevgiye dönüştürebildiği söylenir.mermerden daha sert olduğu için iklim koşullarına dayanıklıdır.kristal yapısı nedeniyle bir sanat malzemesi olarak sıklıkla kullanılır; ince oyma işçiliği için mükemmeldir. bir an olsun boynumdan çıkarmam, tüm o çok pahalı metal mücevherlerime oranla bin kat daha değerlidir benim için. ne zaman sıkılsam, bunalsam ona dokunurum ve akabinde iyi hissederim kendimi.tamamen psikolojik olma ihtimali çok yüksektir mutlaka, ama zaten ben hala masallara da inanmıyor muyum?
farklı bölgelerde aldıkları isimler ise; jadeit ve nefrittir.
bana göre tek adı "uğur taşıdır".
|