görseller
jacob blackjacob black
jacob blackjacob black
belki ilginizi çeker
  1. · alexander rybak
  2. · edward cullen
  3. · kara yakup
  4. · twilight
  5. · spoiler
  6. · jack black
  7. · taylor lautner
  8. · edward cullen
  9. · aşık olunan dizi karakterleri
  10. · jacob
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · prison brake
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · google wave
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · polimorfizm
  9. · l arrivee d un train a la ciotat

jacob black  

1. twilight* serisinin ikinci esas adamı, kendisi bir kurt adam ve vampirlerden nefret ediyor. kitabın esas adamı edwardın aksine, fazlasıyla esmer ve sıcak. bella ise onu en yakın arkadaşı olarak nitelendiriyor, ama ona duyduğu bir parça aşk da var, sadece edwarda duyduğu kadar büyük değil.jacobu çok seviyor çünkü onun kendisini asla terketmeyeceğini biliyor.

----------spoiler--------
    bella jacob kurta dönüştüğünde herkesten daha fazla tüyü olduğunu farkeder, fazlasıyla gürdür postu. ve bunun neden kaynaklandığını sorar nazik bir biçimde. nedeni jacobun saçlarının uzun olmasıdır. kesmemesinin nedeniyse bellanın onu böyle daha çok beğenmesidir.
    -----------spoiler--------
    (kırmızıdenizyıldızı, 15.02.2009 09:49)
  2. (bkz: kara yakup)
    (halit ayarci, 15.02.2009 22:24)
  3. twilight serisinin üçüncü kitabını okuduktan sonra hayranı olunabilecek karakterdir. edward'ın aksine sıcakkanlı, canayakın, sempatiktir. edward biraz daha soğuk ve olgun sanki...

ikisi de iki ayrı zıt kutup. ikisine de hayran olalım en iyisi, evet.
    (nirnaeth, 25.02.2009 22:15)
  4. 20.11.2009 tarihinden sonra kızlarımızın daha çok hayran olacağı adam. iddia ediyorum olm. götüme girmeyecek bu giri. jacob black edward cullen ve alexander rybak'dan daha popüler olacak. kızlarımız evinde beslemeye kalkacak mesela bu adamı. iddia ediyorum. o derece.

(bkz: @3542098)
    (kalihora, 04.06.2009 12:57 ~ 22.08.2009 15:03)
  5. kitapta anlatıldığı gibi haşin, sexi bir vücudu var ise her kızın hayallerini süslemesi gereken erkek. sokarım edward'a..lan bundaki kas ve görüntü edward'ın neresinde var. götüm gibi suratı var zaten.
    (komiknickbulamadim, 18.07.2009 14:01)
  6. sinema salonu çıkışında bir çok kızın ''ben edward'dan vazgeçtim.jacob benim olmamalı ama yhaaa'' dediğini duyduktan sonra artık gelmiş geçmiş en yakışıklı vampirimizden sonra,bir adette gelmiş geçmiş en yakışıklı kurt adamımızın olduğunu düşündürten karakter.
    (sistematik duyarsızlaştırma, 21.11.2009 09:42 ~ 26.11.2009 09:54)
  7. yeniay'da kızların aklını başını almış kurt-adamdır kendisi. kızlar haklı tabi, jacob kaslı, şirin, sempatik, esprili ve yakışıklı adam. edward'ı napsınlar lan? ceset gibi o.
    (nirnaeth, 26.11.2009 20:34)
  8. (bkz: jack black)
    (janken, 27.11.2009 17:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil