|
|
- uzakdoğunun en hareketli, en komik dövüş sanatları ustası. kendisi jet li ile kıyaslansada, jet li onun oyuncu, hareket ve yönetmen olarak geldiği noktaya bakılırsa fıs kalır.
- yaptığı filim türü şunların harmanıdır;
komedi
dövüş
aksiyon
korku
gerilim
macera
çocukluğumun güzel anlarını hatırlatır bana. filimlerinin çoğunu anlamak için minimum eksi sonsuz iq gerekmesine rağmen birkaç kişi evde toplanıp kola ve abur cubur alıp izlemek ve sürekli birbirimize hareketlerin kritiğini ahmet çakar modunda yapmak... çocukça bir heyecan, çocukça bir saygı duyardık...
gel gör ki geçen akşam indirdim behind the scenesi, gördüm ki o hareketler yalanmış, dolanmış. saniye tereddüt etmeden sildim şerefsizi...(skuba, 07.12.2005 02:01 ~ 02:02)
- tüm filmlerini en az 2 kere izlediğim, eskiden dublörlük yapmış, şimdiyse oyunculuk ve yönetmenlik yapan kişi. kan akıttığı ve adam öldürdüğü tek filmi "the myth" tir
- (bkz: çeki çen)
(uncle, 09.03.2008 02:51)
- her filmine ayrı bir bayıldığım aktör. altın yumruk istanbul'da diye bir filmi vardı jackie chan'in ki gönlümde ayrı bir yeri vardır bu filmin. ayrıca gerçek ismi sing lung'dur. anlamı dragon'a dönüşen veya genç dragon'dur. bruce lee 'nin çince ismi olan sie lung yani dragon'a atıfta bulunmaktadır.
(granum, 09.03.2008 03:15 ~ 03:16)
- aşina olduğumuz dövüşleri çince yaptığı için kınadığım sanatçı.
- mematiden sonra hayattaki tek idolüm. çoğu zaman rüyalarıma girer, kendisi ile kanka olmuşuz, o hızına ulaşmışımda tek başına nasıl başardığımı soruyo.
- http://www.youtube.com/...
|