görseller
jack diegojack diego

belki ilginizi çeker
  1. · jack diego ve ailesi
  2. · dertli bahattin
  3. · naylon motorcu
  4. · nickimickiverbiiçki
  5. · itü sözlük yazarlarının dövmeleri
  6. · motosiklet kullanan ünlüler
  7. · kumbaranın sahtekarlığa atılan ilk adım olması
  8. · harmandalı oynarmış gibi motorsiklet kullanmak
  9. · baba ile aynı sözlükte yazmak
  10. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
gündem
  1. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  2. · banu güven
  3. · aşk ı memnu
  4. · call of duty modern warfare 2
  5. · ufuk uras
  6. · geniş aile
  7. · boylumlama
  8. · tahta bacak
  9. · gökhan taşkın

jack diego  

1. özellikle diyaloglarıyla dikkatimi çeken yazar.
    ayrıca ebeveyn davranışlarına karşı özel bir ilgisinin olduğunu düşünmekteyim.
    (bkz: @3227052)
    (bkz: @3210493)
    (bkz: @3319977)
    (bkz: @3308935)
    (tender branson, 08.04.2009 22:54)
  2. yeni muhtar adayımızdır kendisi ,komik bir şasiyettir, 6. nesil yazarlardan ben de, o da hoşgelmiş ,
    (leon de bruxelles, 12.04.2009 23:36)
  3. (bkz: hemşo)
    (artı1, 14.04.2009 16:39)
  4. komik, canayakın ve anlayayışlı 6. nesil yazarı. bin bir türlü söz söyleyebileceği hallerde bile, sırf rica üzerine örtbas edip, görmezden gelecek kadar da saygılı ayrıca. nefis bir insansın sen de
    (merlot, 17.04.2009 16:14 ~ 16:20)
  5. benim gibi yeni efes logosu'na fazla alışamayan yazar. efes pilsen sever bir yazar olduğu belli. altıncı nesildenmiş o da. babasının iyi bir karpuz seçicisi olduğunu yazmış, beni gülümseterek bana "neden?" sorusunu sordurmuştur. çünkü ben de babamı anlayamadım henüz.

edit akbayram: biraz evvel bana bira ısmarlayan yazardır, hem de efes...
    (renkler, 18.04.2009 17:27 ~ 20.04.2009 02:03)
  6. tanımıyorum bu yazarı. nedir , kimdir , siyasi görüşü , tuttuğu takım vs..hiçbir fikrim yok. ama (bkz: @3377389) girisiyle beni öldürdü gülmekten. şu saçma sapan günümde bu kadar güldüm ya , allah tuttuğunu altın etsin jack diego.
    (hplovecraft, 24.04.2009 16:52)
  7. motosiklet camiasında ''motorcu motorcuyu her yerde bulur'' diye bir laf vardır...aynen öyle oldu işte..

motosiklet konusunda iyi anlaşıyoruz... ah bir de racingçi olmasaydı.. tek uzlaşamadığımız konu bu...naylon motorcu piss racingçi..

ama azimliyim endurocu olacak... ''burn out jack'' lakabını, ''çamurcu jack'' olarak değiştirmesi için çalışmalarım sürmekte..

komik adam... ha bir de 16 yaşındaymış... zekâ yaşından bahsediyor tabii...
    (selase, 05.05.2009 12:41 ~ 12:42)
  8. her hafta, haftanın en beğenilen girilerine, babasıyla ilgili bir giriyi sokabilen yazar. büyük bir baba özlemi barındırdığını düşünüyorum.
    (jadore, 11.05.2009 22:45)
  9. sözlüğü kendi anılarıyla yada arkadaşlarının anısıyla dolduran yazar, kendisi kadar annesi ve babası kadar bilgi sahibi olduğum yazar aynı zamanda
    (leon de bruxelles, 18.05.2009 12:00)
  10. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
    (dertli bahattin, 02.06.2009 20:51)
  11. büyük arıza. 15 günlük yoğun tedavi temposundan dolayı görüşemedik. ilaçlarını almamış ben yokken. ayrıca ellerini arkadan bağlı gömleğinden nasıl çıkarabildiğini bana anlatacak, söz verdi. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş ayrıca.
    (dertli bahattin, 03.06.2009 21:22)
  12. (bkz: jack diego ve ailesi)
    (nick uçar sözlük kalır, 04.06.2009 03:09)
  13. çok emin olmamak ile birlikte bir kanıya vardım kendisiyle ilgili. tüm girilerini okudum. sürekli bir baba, naif bir anne, yemek kokan mis gibi evleri, karpuz, kavun, evinde mutlu yaşayan heidi'yi bile kıskandıracak yaşantısını aktarıyor. arada içimin burkulduğu kelimeleri oluyor. şakaları da iyi. şimdi bu kadar detay arasında, çağan ırmak olduğunu açıklamaz ise ayıp. bu adam çağan ırmak değilse ben de özcan deniz'im. peki fahriye evcen kim? fahriye evcen kimse kim. ama bu adam çağan. ama bu adam çağan. evet çağan ırmak itü'de yazıyor. eminim. çanak çömlek patladı.

böylesine dengelerimizle oynayıp, çocukluğumuzda kalan ve sonradan dağılan çekirdek aile tablolarını açık arttırma şekilde sunmasına en yüksek teklifi veresim geliyor. girilerine bakın babam ve oğlum tadı yok mu? yahu kral çıplak ya.

altıncı nesil yazar. ayrıca hoşgelmiş.
    (dertli bahattin, 08.06.2009 16:20)
  14. şöyle diyalogların yaşanmaması için acilen tanışmanız gereken kopmuş yazar...

- = tombalaci pascal
    + = j.d. = jack diego
    d.b. = dertli bahattin

-kardeşinin intikamı için mi bütün bunlar?

+dertli bahattin başka bir neden bulamadıklarını söylüyor !

-------------------------------------------------(flash back)

d.b : senin babası olduğunu bildiğini zannetmiyorum !!!

j.d : peki,nerede olduğunu nasıl bulamazsınız dertli bahattin ?

d.b : bütün aldığı eğitim kendisini deşifre etmemek üzere. o bizi bulmak istemedikten sonra biz onu bulamayız ...

j.d : oğlumun kimliği belli resmi belli...ne demek bulamayız ????????

d.b : büyük ihtimalle estetik operasyonla yüzü değiştirildi...böyle bi uygulamamız var....kimliğine gelince belki rio karnavalında samba yapıyor nerden bilelim ??!??!???

---------------------------------------------------------

abi bu ne ya ???

sektörün öncüsü olunur da bu kadar mı olunur... bi bakıyosun rio lu insanla,bi bakıyorsun top ten ünlüler...fikir sahibi olmak güzel şey vesselam...

sevdik duble...!!!
    (tombalaci pascal, 12.06.2009 01:16 ~ 01:17)
  15. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş tekrar. geçtiğimiz akşam, lanet olsun o istanbul'un kalabalığına, kaybettik birbirimizi. telefonu olmadığından bulamadım o kalabalık arasında. sele kapılmış giden kabarcık taneleri gibi insanlar... off düşünmek bile gelmiyor içimden. altıncı nesil yazar. ulan ne sağlam hoşgelmiş ya bir türlü gitmiyor.
    (dertli bahattin, 14.06.2009 22:58)
  16. (bkz: yedirmezler sana sözlüğü)
    (dertli bahattin, 06.08.2009 15:55)
  17. yaz başından beri morali bozuk olan yazar. sebebi bize göre sıradan, ancak kendisi için mühim. çocukluğundan beri çektirdiği röntgen filmlerini biriktirme hastalığı var. gözü gibi bakar onlara. zaman zaman tozlarını alırdı filmlerin. resmen konuşurdu onlarla. hal hatır sorardı adam ya resmen. özeline girecek ama olsun; o röntgen filmlerinden oluşan bir slayt gösterisi hazırlamıştı. amacı zaman zaman evine davet ettiği hanımefendilere izletmek sadece. zevk meselesi. tartışılmaz. kimi pul koleksiyonu, kimi kelebek koleksiyonuna takılır. diego röntgen film hastası. koleksiyoner. koleksiyonuna ait en nadide parça olan beyin tomografisi çalışmasına cam sil döküldü üç ay önce. net bir şekilde hasar gördü eser. o günden beri hayata küsmüş durumda. hayır gel bir daha çektirelim yeni bir tane, koy yine koleksiyonuna diyorum olmuyor, kabul etmiyor. çok özel bir anlamı vardı o beyin filminin diyor başka bir açıklama yapmıyor.

tedaviye cevap vermeyen hasta gibi. son teklifim 212 tane bira ısmarlamak. ha neden 212 bilmiyorum? 211 de değil, 213 de değil. 212. beni de takıntılı yaptı. dünya bilmem nereme, minare falanca yerime yaşayan beni de takıntılı yaptı. altıncı nesil yazar.
    (dertli bahattin, 08.08.2009 14:09)
  18. "merhaba, meşgul etmiyorum demi moore?" şakamdan sonra, beni feysbuktaki arkadaş listesinden çıkaran yazar.
    (dertli bahattin, 08.08.2009 15:16)
  19. henüz 17 yaşını doldurmadığı için ehliyetsiz bir şekilde teker yapan ufaklık.

eğitimini almadan motora binmek yok diyorum dinletemiyorum.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 07.10.2009 15:37)
  20. bugünlerde fotoğraf temalı tabloların koleksiyonuna merak salan yazar. evine giden çoğu kankasına tanıdık gelecek, işte en sevdiği tabloyu paylaşmak istiyorum sizinle. evet evet salonunun duvarında yer alan bir eser bu...

http://www.superpoligon.com/...
    (dertli bahattin, 06.11.2009 01:49)
  21. altıncı nesil, iyi kalpli yazar.

la lingua non ha ossa ma fa ronpere il dosso. dilin kemiği yoktur ancak.

olmamıştır hiç. olmayacaktır da. okuyabileceğini tahmin etmiyorum bu satırları. okumasın. bitiremeyecek. gün gün okumasını tavsiye edeceğim. ya da bilmiyorum, nöbetleşe okusun müritleriyle. zorlanmamaları adına insancıl bi teklif.

meglio tardi che mai. geç olsun güç olmasın. ben de geri dönüp okumayacağım. okumadım da. mürit yokluğu sıkıntısıyla ortaya çıkan bir durum değil. yok sadece. yokluğu kadar yok. ben de yoktum. benim yokluğumda çok kitap falan okumadı. akışına aynen devam etti yayınının. benim silahlarımla vurdu beni. yas tutmadı. teselli hiç etmedi. yaşantısına devam etti. umrunda değildim. paçavra gibi bi kenara attı beni. şimdi duygularımla oynadı diycem yanlış anlayacaksınız. evli barklı adamım ben. hesabımı kilitledim. o ise aynı sahil kesiminde çekirdek ailesini alıp mangala götüren bir banka emeklisi baba gibi keyifliydi. hesabımı kilitlememin tek sorumlusudur. gülüyordur mutlaka. ama unutma sevgili dostum.

ride bene chi ride l'ultimo, son gülen iyi güler. o tatil keyfi sürerken ben buhran içinde izole edilmiş bir hayatı yaşadım. aptal gibiydim. ilaç kokusu, yüzü asık hemşireler, bizden daha çok desteğe muhtaç doktorlar. aptal gibiydim dedim ya, hatta gibisi fazla. aptaldım. ne kadar esiki şarkı varsa dinlemeye çalıştım. yıllar öncesinden anlamalıydım. beni şubuo beşiktaş tarifesine üye yaparak istanbul kaç bucak öğretendir kendisi. nasıl kandım bir daha? ha sıradan bir tarife gibi görünse de şubuo, hayatımı alt üst etmişti. çok beddua okumuştum o tarifeye zamanında. sayesinde tabii.

gecenin bir yarısı dıt dıt diye tülay sandığım mesajların, akşam vakti arzu sandığım bıt bıt mesajların, beşiktaş cephesinden gelmesinin buhranı ile kapandım içime. hikaye böyle başladı. ilk golü, ilk kurşunu o sıkmıştı. rehin kaldım bu tarifeyle. neden suskunum, neden dertliyim bir nebze anlaşılmıştır umarım. yardım eli istemiyorum. elini veren kolunu kaptırı bağlamında güvenmiyorum kendime. tıp ilerlemiş durumda. ilaç alıyorum. sinir hapları. aaa bu arada ilaçlarımı kullanmıyormuşum da, yok rahatsızmışım da yok benim için aşk değil seks önemliymiş de. yalan. kuyruklu yalan. külliyen yalan. daniskası hem de. daha ne suçlamalar? yokluğumdan tabii ki. ben yokken oluyor bunlar. şimdi geldim. olayların akışı değişmeyecek. kaldığımız yerden devam edecek gösteri ya da ne bileyim ne deniyorsa. hiç hesapsız çılgınca gelen mesajın bir dişiden değil de siktiğim aboneliğinden gelmesinin acısını bilemez zaten. bilmedi ne yaşadığımı. nefret ediyorum şubuodan.

sürekli peşinden sürüklendiğim hayatı oldu. bu satırlar için önemli bir kural koyuyorum. yaaa şunu lütfen sil telkinlerine, ricalarına, tehditlerine, yaptırımlarına asla kulak asmayacağım. 90 gün diyorum. etkisine baksana 90 gün. belli bir tahribatı var. ha bu süreçte neler yaşadım? ulan doksan günde değişen bir şey olmadı aslında. oldu. yine görüştük. eskisinden daha fazla hatta. bana temiz iççamaşırları getirdi. various artists gecesinde de piç gibi ortada kalmıştım. geleceğim deyip gelmedi. garantiye almıştı kendini. bakmayın öyle kırk yıllık cesur duruşuma. höt deseniz al bi, yok daha neler ya, beklenti içindesiniz yani. neyse. doksan küsur günlük aranın baş mimarıdır. eseri ortada.

ya bahattincim beynini sikeyim neden böyle bir şey yaptın diye serzenişte bulunabilirler. ona da hazırım. böylesi bir adamla arkadaşlıktan da öte kardeş olduğunuzda, ona inanmanın, ona güvenmenin, ( utanmasam onun için haftada bir oruç tutacağım )ehliyeti olmamasına rağmen gönül rahatlığıyla boğazı geçebilir inancında tankeri buna teslim edip, bir yalıya girmek ve hazır yalıya girdik ulan zengin ve yaşlı bi karı buluruz dur üzülme hemen tesellisini almak gibi bir şey.

neyin ne olduğu hala belli değil. sürekli bir plan, kargaşa, koşturma, kendimizi yenileme çabası. nereye gittiğimiz belli olmayan seyehatın planlayıcısıdır. hesapta olmayan bir çok atraksiyon da şak diye önünüze koyuluveriyor. rutubey kokan apartman girişinde yaşanan hüzün misali. nerden geleceği belli değil sürprizlerin. yahu nasıl olsa öleceğiz? kaç gün kaldı diyor. yelkenlerim iniyor hemen tabii ki. önceleri kendi halinde, fatura ödeyen, düzenli mastürbasyonunu yapan, spor programlarını kaçırmayan götlü göbekli bir heriftim. hayatıma girmesiyle neler değişti? bradd pitt olmadım. hala angelinam yok. neye yarıyor oluan bu sözlükler dediğimde, başka sanal alemlerde bireysel kalemsizlenme amaçlı beni buraya çektiğini anladım. geç anladım. önemli bir sms metnini istemeden silmek kadar üzücü. öncelike biyoloji derslerinde garip sesler çıkarmamam konusunda olgun açıklamalarda bulunuyordu lisedeyken. kararlıydı düzelmem konusunda. ulan bu herif oturaklı, bak daha genç yaşlardan duruş sergiliyor, var bunda bir ibnelik diyordum. love dance point hayranlığımızı sakın yanlış anlamayın.

konu dağılmaktan öte taklalara geldi. seviyorum kendisini. şaka bi yana ölümüne kankayız. inatçılığı, sakin duruşu, dengesi, kafaya takması, umursamaz olması, sözlük kültürü, burada yazdığı birbirinden sevecen giriler ayrıcalıklı benim için. feda olsun bi doksan gün daha yok olurum.

bir telefonuyla dünya seyahatine çıkacak kadar samimiyim. gerçi öyle bir telefon açmadı şimdiye kadar. ne zaman arasa, yeni film aldım, bitirdiğim kitabı sana getireceğim mutlaka oku, falanca tiyatro gösterisine iki bilet aldım akşam gidiyoruz, felsefe kursuna sen de gel, sağlıklı yaşa tekliflerinden bunaldım. ne zaman usta akşama iki hatun var yeni tanıştım, msn facebook herbişeysileri var gel beaa diyecek merak ediyorum. demese de olur. ben cacığa alışkınım. hayatı seviyor.

sen kalk tepecikten gel yazar ol falan değil mi? tebrik ediyorum. doksan günlük intikamım acı olacak sevgili jack. hiç merak etme. yanına kar kalmayacak yaptıkların. şimdi problemlerimle baş başa kalmak ve uzun süre ortadan kaybolmak istiyorum. deniz seki misali inzivaya çekiliyorum. bir çiftlik evinde. beni girilerimle yalnız bırak. yoksa msn adresini isteyen her kıza veririm, bu hiç hoşuna gitmez. hem de öyle eften püften kızlar değil bunlar. anladın değil mi? adamın aklını alırlar diego aklını.

yedirmezler sözlüğü sana. siz buldunuz olm zaten sözlük kültürünü. siz ithal ettiniz. yıllarca ezdiniz bizi be. yıllarca. konuştukça konuşasım geliyor farkındayım. ayrıca yazının ivmesi cinsel ilişkiden sonraki penisin halini almaya başladı. sadece sönen pipiler, umutlar değil ki bu hayatta diego. sönen nice ışık var evlerde görebiliyor musun? ver otomatik ödemeye kurtul dediğin sistemde elektriksiz kalan bir bahattin var karşında. yetersiz bakiye nedeniyle ışıksız kalan bir ev. ışıksız kalan ev. hiç o gözle baktın mı onlara? o evlerin ışıkları bir bir sönerken, bendeki abazanlığı gel de bana sor. ne haber abi ya?bu ne güzellik? çay kahve falan içer misiniz? işte bu minvalde bi şeyler karalamak gelmedi içimden. tanıyın istedim. ikna kabiliyeti üst seviyede. pazarlaması müthiş. satışları da gözden kaçmıyor. motosikletli 2010 yazı tatil planından dönerse, işte biz o gün tükeneceğiz.

işte kendisine ithafen yazdığım bu yazıyı atlamadan okuyabilen varsa teşekkürler. bi anlam içermesi için yazmadım. bi hedefim yoktu. karışık doldurulmuş kasetin karizması kadar elimde kalacak bi yazı. zaten atlamadan okuyanlar için aralarda verdiğim şifrelerden oluşan mesajı ilk yollayana parfüm hediye edecektim. tüh ya, böyle bi kararım vardı ama neyse. söylemeyecektim ancak yine tutamadım dilimi. o hep ihtiyaç duyduğum bi arkadaşım. al bisogno si conosce l'amico. ihtiyaç duyulan arkadaş en iyi arkadaştır.

dilin kemiğinin olmadığının bir ispatı gibi bu yazı. yeni taşınılan apartmanda insanın üzerinde çöken tedirginlik. komşular nasıl acaba merakı? bu hafta ısrarlı tavsiyelerim üzerine bizim apartmana taşınan altıncı nesil yazar. umarım benim wireless üzerinden girmez sözlüğe. gerçi fatura ayrıntılı geliyor kontrol ederim. ip numarası denen bi şey var...
    (dertli bahattin, 06.11.2009 13:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil