|
|
- (bkz: zach braff)
- (bkz: john doe)
(bkz: johnie walker)
- scrubs'ın içsesine kuvvet karakteridir.. altınıza işetir.. evet öyledir..
- (bkz: dr.acula)
- kısaca jd olarak hitap edilen, scrubs dizisinin esas oğlanı
- dr.cox tarafından kız isimleriyle(mary,betty...) diye çağırılan,güzel saçlı,sevimli,her bölümün son dakikalarında olayları birbirine bağlayıp bir kaç güzel laf eden zat.*
- scrubs'ın esas oğlanı. carla'nın deyimiyle bambi, perry cox'un deyimiyle bilimum kız ismi ve newbie. bazen aşırı feminen, duygusal anlarda olabildiğince ciddi, turk'un kankası, vanilla bear. dizi boyunca kafasındaki sesle bize seslenir, gün içinde fanteziler kurar kafadan. bazen öyle absürdleşir ki bu fantezileri, gülmekten kırılırsınız. dalıp gideceği zaman kafasını hafifçe eğip tepeye doğru odaklanır.
dizi süresince kendisinin feminen yönüne rağmen belki de abartı sayıda kadınla birlikte olur. zaman zaman ne kadar bitse de ilişkileri, yok olmayan bir elliot reid aşkıyla boğuşur. ayrılır, barışır, sevişir, birleşir, bıkar tekrar ayrılır. burç tayin etmek gerekse yengeç burcu erkeği sıfatını alabilir sanıyorum.
elliot'un mango'lu vücut kremi yer, kafasında havluyla toto'dan africa dinler, motoru sasha'yla dizinin büyük bir bölümünde türlü maceralar yaşarlar. turk'le sahip oldukları ölü köpek rowdy evcil hayvanıdır, çeyrek yardlık bir arazisi, bunun üzerinde bulunan verandasıyla elinde doktorluktan başka bir şeyi olmayan birisi görünümündedir. bilimum aktrisin hangi filmlerde çıplak ya da yarı çıplak göründüğünü bilir, cheers'a bayılır, the janitor'la yıldızı hiç barışmaz, sporla alakası yoktur, siyasi konularda "x for dummies" tarzı kitaplardan yararlanır, ailesiyle, özellikle abisiyle sorunludur. kendisi ne kadar halen çocuk olsa da abisine akıl verir.
aslında o kadar çok ayrıntı var ki kendisiyle ilgili. böyle uğraşsan sayfalar dolusu absürlüğünü yazabilir insan. oldukça derin ve esnek bir karakterdir ve zach braff güzel mimikleriyle daha da harika yapar, o turk'e chocolate bear demesi yok mu, öldürür adamı.
bu adamın turk'le olan arkadaşlığı biraz abartı da olsa hakikaten oldukça samimi iki erkeğin arkadaşlığını çok güzel özetler. ki o da apayrı bir giri konusu. ki ona da sanıyorum şurada değinirim;
(bkz: guy love)
- kendisi toto fanıdır. duşta africa dinler. mp3 playerında toto vardır. bir bölümde hastaneden çıkmaya çalışmaktadır ve turk'e turk yeter. (mp3 playerını göstererek) toto ve ben eve gidiyoruz dediğini de hatırlıyorum.
|