bütün kıvanç tatlıtuğ lu başlıkların altına saçma sapan yüzlerce giri yazıp, sonra bütün bunların üzerine @3574156 şeklinde bir giri yazarak, kendininde içinde bizzat bulunduğu saçma duruma eleştiri getirmiş, beni çok şaşırtmıştır, feci halde dikkatimi çekmiştir.
alkolik2000'den ne istediğini deli gibi merak ettiğim yazar. tek derdi beraber rakı içmekse daha az zahmetli yolları da var bunun. sözlüğün ebesine kur yapanlardan olmak faydasız.
sözlükte trollük yapan bir yazarımız. normal hayatta şeker gibi biri.
abisi arkadaşım olur. geçen geldi yanımıza. bir baktım; üstünde barış simgesi bulunan pembe bir tişört, beyaz çerçeveli güneş gözlüğü, şort, parmak arası terlik giymiş bir tip. "naağber abi yeaa" diyerek damladı. şok oldum! yolda yavru kedileri sevdi, turistlerle muhabbet etti, sokak müzisyenlerinin yanına oturup şarkılar falan söyledi. çok ilginç biri kısacası.
şimdi bilgilerine baktım da statüsü meçhul kahraman olmuş. bu kadar tutar yani. hakikaten yazdıkları ile kimi zaman kırıp geçiren kimi zaman bilgi veren bu güzel ve başarılı yazar çaylak olduktan sonra ortalıktan kayboldu.