|
|
- göte tatbik edildiğinde içinden çıkılamayacak bir hadise yaratacak ürün.
(abbio, 13.03.2004 17:50)
- abartıldığında adamı ameleye çeviren,kıvamı tutturulduğunda ise karizmanın doruklarına çıkaran şey
- bu sabah evde olmaması nedeniyle kafama süremediğim,spreyle idare etmek zorunda kaldığım obje.onsuz olmadığını bir kez daha anladığım semi-likid materyal.
- çok çok lezzetli, hafif ve yapımı kolay tatlı; sadece su ve jöle tozu yetiyor yapmak için.
zamanında çok atıp tutmuşlardı gerçi, kanserojen diye ancak bilemiyorum, henüz ölmedim*.
- aşmış bira göbeğinin gelebileceği son kıvam...
- uzun saçlı bayanların banyo yaptıktan sonra fön çekecek kudreti kendilerinde bulamaması sonucu başvurduğu yapış yapış iğrenç ürün.
- iğrenç bi'şey. kafayı klozete sokup çıkarmak gibi bir his verirdi bana. neyse ki 'saçlarımı uzatayım da adam gibi bi şekli olsun, ben de jöleden kurtulayım' mantığıyla bu meretten uzaklaştım... oh be, dünya varmış...
(siyah, 14.01.2006 12:17)
- özellikle de yaz aylarında yenesi,buz gibi,hatta mümkünse buzlukta dondurarak yenirse sıcaktan bi süre de olsa kurtulabilinecek meyveli falan güzel tatlı..
- uzun süre kafada kaldığında insana ıyyy getiren(bkz: ıyy getirmek) aynı zamanda gene uzun süre kafada kalması sonucu saçların anasını ağlatan döküm döküm döken ve ancak o ince ayarı tutturulabildiğinde güzel bi görüünüm katan kereta.
- gelecek nesil erkek çocuklarının saçları ile ilgili bilimsel öngörüler göz önünde bulundurulursa ve eğer gerçekten sıkışan saç kökleri zayıflayıp düşüyor ise;insan evriminin ağırlıklı olarak yapay bir sürecin etki alanına girdiğini kanıtlayan gereksiz ürün.
- mucidinin aynaya her bakıldığında hayır duası aldığına emin olduğum saç şekillendirme ürünü, zira yataktan kalkıldığında saçın aldığı şekli ne siz sorun ne ben söyleyim.
- 35 yaşlarını geçmiş ve 10 yıldan daha fazla bir süredir de kelseniz; hiç kullanamamış olmaktan dolayı içinizde ukte kalan şey. görüntü itibariyle kayganlaştırıcı olarak kullanmayı düşündüğünüz de olur bazen...
|