belki ilginizi çeker
  1. · anha minha
  2. · sükun
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · yılmaz özdil
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · boylumlama
  8. · setze dich auf dein arsch und arbeite
  9. · türkler için edilmiş laflar

izmirde fasıl yapmalıyız zirvesi  

1. 20 ya da 27 ekim 2007 günü vuku bulacak zirvedir. organizatörümüz sükun'a sevgilerimi sunuyorum. her izmir zirvesi gibi gene çok süper olacaktır.
    (pasteteux, 08.10.2007 13:03)
  2. süper olacak zirve, türk san'at musikisine gönül vermiş herkesi görmek istemekteyiz.
    (sükun, 08.10.2007 21:17)
  3. katılacağım ilk zirve olacağını düşünürken kendimi çaylak bulmamla gıyabında tüm haberleşmemin sekteye uğradığı zirvedir.
    atakent civarında yapılacak olup şahane olması planlanmaktadır.
    şimdiden haber veremediğim ve yol konusunda söz verdiğim tüm yazarlardan özür diliyorum.

(bkz: ağlamıyorum gözüme toz kaçtı)
    (pinkegoboxx, 13.10.2007 13:54)
  4. 27 ekim 2007 günü vuku bulacak zirvedir... mekan atakent kaffe'dir... öyledir böyledir... şudur budur...
    (van den budenmayer, 15.10.2007 11:09)
  5. günü, saati ve yeri her dakika değişme ihtimali olan yılan hikayesine dönen zirvedir. eğlenileceği kesindir, şimdiden ben şu kadar içerim, ben bu kadar midye yerim muhabbetleri dönse de bir an önce netlik kazanmalıdır.
    (wildboy, 20.10.2007 12:54)
  6. gelmeyi çok istediğim lakin izmirde olamayacağım için teşrif edemeyeceğim zirve.
    (yineyenidenkobalamin, 20.10.2007 13:13)
  7. katılanlara buradan ayrı ayrı teşekkür ettiğim, çok çok güzel geçmiş ve az önce eve geldiğim bir zirve. alnımın akıyla çıktıysam, insanları memnun edebildiysem ne mutlu bana.

(bkz: eski dostlar)
    (bkz: agora meyhanesi)
    (bkz: istanbul sokakları)
    (bkz: gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar)
    (bkz: seni ben ellerin olsun diye mi sevdim)
    (bkz: fesuphanallah)
    (sükun, 03.11.2007 23:44)
  8. laf lafı, şarkı şarkıyı açmıştır. efkarlar dağıltımış, kadehler kaldırılmıştır. kısaca 4 saati aşan bir süreyle nargile içilmesi ve kumru yenilmesi de dahil olmak üzere 10 numara bir zirve olmuştur. katılanlar güzel bir gece geçirmekle kalmayıp, özellikle eski dostlarla çoşmuş, coşturmuştur ki gece sonunda mekan sahibi direk olarak kapıdan uğurlamış elimizi sıkmıştır. devamı gelecektir.
    (wildboy, 04.11.2007 22:31)
  9. her geçen gün daha bir güzelleşen itü sözlük izmir zirvelerinin şimdilik son ayağı olmuş zirvedir... güzel insanlarla görüşülmüş, tanışılmış tadı damakta kalmıştır...
    (van den budenmayer, 06.11.2007 03:22)
  10. yazısını 6 kasımda okuduğum zirve (bkz: tüh)
    (zemzem, 06.11.2007 03:57)
  11. hakkında ancak şu an yazabildiğim, kesinlikle tadının damakta kaldığı bir zirve olmuştur. ilk zirvem olması dolayısıyla, böylesi sıcak kanlı ve samimi bir ortamla karşılaşacağımı hiç tahmin etmiyordum.

izmirde zirve yapmamış ve herhangi bir zirveye katılmak isteyen yazarlara şiddetle tavsiye edebileceğim son derece komplekssiz ve yeni yazarları baş üstünde tutan bir grubun, düzenlediği zirvedir.

devamının geleceği de aşikardır. sabırsızlıkla bekliyor, yeni katılacaklara da devamını kaçırmayın diyorum.
    (anha minha, 06.11.2007 16:58)
  12. bu güzide zirvenin devamı için; (bkz: şafak olmuş comolokko zirvesi)

hani bir filmin devamı niteliğinde ikinci bir film çekilir ya, misal the fast and the furious'un devamı 2 fast 2 furious'tur. bizimkisi de bu hesap işte, tam bir sene sonra, daha fazla fasıl, daha fazla alkol, daha fazla yapılacak şey.
    (sükun, 15.10.2008 00:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil