|
|
- eylül ayı gibi düzenlemeyi düşündüğüm zirvedir.yaz sebebiyle herkesin bir yerlere dağılmasından mütevelli dönüş zamanlarına denk getirmek daha uygun olur diye düşündüm.en son alsancak zirvesindeki tüm kadroyu beklemekteyimdir hatta katılım artarsa daha da keyifli olacaktır.az evvel boşvermiş bünye den gelen mesajla da bu başlığı açıp izmirde olan yada olabilecek herkesin fikirini almak istemekteyim efendim.kafamdaki zaman eylül 2.hafta atraksiyon ise bovlingdir.aramızda görmezsem çıldıracağım kişiler deathcomp sirius frozen boşvermiş bünye penguenler başta olmak üzere salak hafızam vesilesiyle rumuzunu hatırlayamadığım tüm izmirli sevgi pıtırcığı arılardır.ne kadar çok fikir hemencik çıkar ve mutabakat sağlanırsa zirve o vakit açılacaktır.
- düzgün mekan ve organizasyon ile geniş katılım olacak, aksi takdirde yine kopuklukların yaşanacağı zirvedir. ancak eylül ayının seçilmesi izmir'de her tarafın yandığı(!) bir zamanın geçmesi açısından isabettir.
- yaza veda olayını reddeden bünyelerin katılmak değil bilakis görmezden gelecekleri zirvedir.
- alsancak kadrosu tam olarak bulunursa harika olacak zirvedir,geniş katılım olursa çok daha zevkli olacağını düşündüğüm zirvedir.tarih olarak da 6-7 eylül dışında sorun çıkmaz benim açımdan diye düşünüyorum.
- katılmaktan mutluluk duyacağım ama ancak eylul ayının ikincisi haftası ve sonrasında yapılırsa katılabileceğim zirvedir.ayrıca sunu da belirtmek isterim ki wildboy haklıdır.eylul sonu gibi daha serin bir izmir bulabiliriz diye dusunmekteyim.
(poison, 17.08.2007 14:30 ~ 14:31)
- kordon çiimlerine yayılıp şarap içilerek pek makbul geçiceğine inandığım zirve. eylül ayı olması itibariyle kadro genişler, mantıklıdır..
- tarihi biraz geç zirvedir. yaz mevsimi ağustos'ta bitiyor. ağustos'ta yapın arkadaşlar, arkasından su da dökersiniz. sıcak mevsim zaten.
|