|
|
- @1830339
tatilimden önce düzenleyeceğimi bildirdiğim zirvenin ete kemiğe bürünmüş halidir.
ismi tarihi vesilesiyle değişmiştir.
zirvetörde ayrıntılar yer almaktadır.
http://zirvetor.itusozluk.net/...
fikir ve önerilerinizi beklemekteyim..
saygılar.
- güzel bir iftar sonrası aktivite olacağa benzeyen zirvedir.
- arkadaşlar detaylar zirvetöre eklenmiştir.
yer-fiyat gibi..
katılımın artması dileğiyle..
ivedilikle artı birleri ekleyelim ki kişi arttıkça fiyatı düşüreceğim.
- hamburger, patates yiyip; bowling oynanacak zirvedir.
zirveye katılanlara bowling nasıl oynanamaz canlı kanlı gösterilecektir tarafımdan.
katılan yazarlara "la şurdaki herife bak sana hareket çekti biraz önce" deyip, patateslerine ortak çıkmama karşı dikkatli olmaları önerilir.
- bu gidişle izmirde hiç bi zirveye katılamayacağımın habercisi olan zirvedir, bütün zirveleri kıl payı kaçırmış olmama birde izmire 24 ünde gitmem eklenmiş ve bu zirveyi kaçıracagım da muhtemel hale gelmişdir.
- katıldığım ve mükemmel geçmiş bir zirvedir. organizasyonda aksaklıklar yaşanmadı değil, mesela bir "güzide duran gelecek" sözü verilmesine rağmen ben göremedim. aslında gelseydi bana bir yararı da olmazdı yahu, zaten bowling'de de sonuncu oldum.
(sükun, 23.09.2007 01:37)
- oldukça hareketli ve keyifli geçmiş, zirvetör'de "ben de!" butonuna tıklayarak zirveye katılacağını bildirenlerin tamamının hatta fazlasının bile katıldığı zirvedir...
- efendim güzide duran ın son anda işi çıkması vesilesiyle aramızda olamadığı ama beni şahsen arayıp özür dilediği zirvedir..fakat anlaştığım fasıl gurubu çok eğlendirmiştir bizi..
bir sonraki zirveme aksaklıkları ortadan kaldıracağımı bildiririm.herkese teşekkür ederim.
|