izmir metrosundaki anonslar kaldırılsın kampanyası   

adana çık aradan

1. metrodaki anonslardan yakınan arkadaşlarıma "aman nolcak alt tarafı 2 anons" diye cevap vermişimdir hep, tabi tuzum kuru olduğu zamanlardı, ama abimin ofisini taşımasıyla artık metroyu kullanmam gerekiyo, 2 hafta oldu ve kafamın içinde sürekli o kadının sesi.
    kesinlikle böyle bir kampanyaya ihtiyaç olduğu konusunda bütün izmirliler benimle aynı fikirdedir sanırım, o yüzden el ele verelim, artık imzamı toplarız naparız bilmem ama acilen bi şeyler yapmalıyız, kafayı yemek üzereyim.
    (devotee, 23.08.2007 12:06)
  2. özellikle üçyol* yönüne gidildiğini belirten anonsun sinir bozucu olmasından ötürü desteklemekte tereddüt edilmemesi gereken kampanyadır.
    (provezza, 23.08.2007 12:10)
  3. gençlerimizin hayalleriyle oynayacak durumdur. bildiğim üzre, anons yapan bayan sesine aşık olan insanlar var. yazık değil mi sevenleri ayıracaksınız.
    (blue danube, 23.08.2007 12:20)
  4. şahsımca desteklenen kampanyadır. ben o bayanın "bölge" deyişine uyuz oluyorum. bu kampanya amacına ulaşmazsa bölge durağının isminin değiştirilmesini talep edeceğim.
    (negatif, 31.08.2007 22:34)
  5. o kadar bıktırdı ki o ses tren bok yoluna gider demesini arzuluyor,çok fena istiyorum.bari kadın değişse arada,ayda bir mesela.
    (uçan tavuklar kümesi, 31.08.2007 22:37)
  6. basmane derken bas hecesine yaptığı vurgu bünyeyi cinnete şevkettiği için benim de katıldığım kampanyadır.
    (universalmind, 31.08.2007 22:38)
  7. önceki girilerdeki içten serzenişleri okuduktan sonra bir istanbullu olarak canı gönülden desteklediğim kampanyadır.

zira kimi mağazalardaki çalan müziği en güzel yerinde kesip "319 lütfeaeagn!" türünden anonslar yapan ses de aynı şekilde oldukça sinir bozucudur. (bkz: acınızı paylaşıyoruz)
    (talweg, 31.08.2007 23:07 ~ 01.09.2007 18:21)
  8. (bkz: dikkat kapılar kapanacaktır)
    (etranger, 31.08.2007 23:22)
  9. eğitici olmaları nedeniyle tepki gösterdiğim kampanyadır. neticede kapıların kapanma anonsuna, o kulakları delen daaat sesine rağmen ne amcaların, teyzelerin arada sıkıştığını gördük. ayrıca hevesle durağını bekleyen söz konusu teyze ve amcaların basacak düğme araması da cabası. anonsları yapan ablamız her ne kadar jane birkin tadında anons yapsada seviyoruz onu. klasik müziksiz konak metro istasyonu olmayacağı gibi anonssuz izmir metro da olmaz derim ben.

(bkz: bornova son istasyon)
    (troke, 31.08.2007 23:28 ~ 23:29)
  10. kaldırılmamalı! sanıyonuz otomatik dimi? hayır öle değil her seferinde orda bi kadın var bıkmadan usanmadan hergün tekrarlıyor bu lafları. söylenenlere göre bi ara protesto etmiş para az diye. bölüm başına artık daha fazla para alıyor. iyi de hani hep aynı ton, simpsonların seslendirmeleri gibi bişey yaptığı. ses değişsin valla binmem bidaha. yapmayın kadının ekmeğiyle oynamayın!
    (donnie darko, 31.08.2007 23:28)
  11. bornova,son istasyon lütfen trenden ininiz
    anonsuyla uyanan birçok öğrenci kişisi olduğunu düşününce anonslara kısıtlama getirilmesi ve de son istasyon anonslarının ses seviyelerinin değiştirilmesi olarak devam edilebilecek olan kampanya.
    (acinreug, 31.08.2007 23:42)