belki ilginizi çeker
  1. · sürekli sevişiyor efendim durduramıyoruz
  2. · tepecik kerhanesi
  3. · haberin olsun izmir erkekleri de çok sert sikiyor
  4. · anket lan bu yazarının sözlükten kovalanması
gündem
  1. · disko kralı
  2. · yeşim salkım
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · mighty joe clark
  9. · ismini ingilizce yazmak

izmir in kızları çok güzel ve iyi sevişiyorlar  

1. izmir'in kızları hakkında bilgi vermeyi gereksiz buluyorum. ne kadar güzel oldukları dillere destan, bahsetme gereği bile duymuyorum. yalnız çok iyi seviştiklerini bilmiyordum. daha doğrusu kısa bir süre öncesine kadar. o konuda da ne kadar iyi olduklarını tecrübe ettim. gerçekten de etkilendim. barcelona - real madrid maçı kadar zevkliydi. liverpool - manchester, fener -galatasaray maçları gibi derbi ayarındaydı hepsi. sürekli heyecan, sürekli aksiyon. top bi o kalede bi bu kalede anlayacağınız. her şeyiyle mükemmel. en ince ayrıtısına kadar.

asıl değinmek istediğim, fazlasıyla hoşuma giden nokta, ne istediklerini bilmeleri ve bunu açık bir şekilde dile getirme cesaretine sahip olmaları. yapılan ekstra hiçbir şey olmadı. aynı ortamda bulunmak, soheti sevmek, birbirinden hoşlanmak ve ilişkiye girmek. alttan gir üstten çık, türlü şebekliklere gir, kafalamaya çalış, naz çek, hiçbiri yok. senle olmak istiyorum, ben de, o zaman hazırım. bayıldım yaa, gerçekten aşmışlar. çok olgunlar. beraber olduğum tüm izmirlilerde bu vardı. açık ve netlerdi. labirentte çıkışı bulmak için uğraştırmadılar.

böyle de olmalıydı zaten. bir kız ne olduğunu ve ne istediğini bilmeli, öyle hareket etmeli. onlar da bunu fazlasıyla uyguluyorlar. güzel oldukları kadar bilinçli ve olgunlar aynı zamanda. bu tecrübelerle, gerçekten onların ayrı bir yeri olduğuna inandım. güzel olduklarını biliyordum ama, iyi seviştiklerini ve hayatın ne kadar farkında olduklarını da öğrenmiş oldum.

not: yazı, tüm izmir kızlarını kapsamıyor. ayrıca, sevişme konusu olumsuz yönlerini vurgulamak amacıyla ele alınmamıştır.
    (mutsuz, 10.01.2009 02:14 ~ 04:12)
  2. izmirin kızları güzel ama sevişme performansları vasat. sizlerle tüm sex ve sevişme deneyimlerimi paylaşıp ne kadar da casanova ruhlu olduğumu ifade etmek hoşuma giden bir şey olmayacak ama ne yapayım ben buyum işte. izmirli kızlar güzel olabilir ama bir a şehirli kadar sert olamaz aynı zamanda b şehrindeki kadar erkeğinin ne istediğini de bilmiyor eminim. a şehrinden b şehrine giderken otobüste seviştiğim kızsa tam bir harmandı. gerçi bu sex deneyimlerini an ben an itiraf com dan takip edebilirsiniz zira her seferinde oraya not düştüm daha çok kişiye ulaşabilmek için. inanın sanal alemde ünüm o kadar çabuk yayıldı ki yazdığım her not sonrası onlarca sevişme mesajı aldım. önce mesajlarda seviştik sonra evde sokakta cafede barda. ben her yerde sevişebilirim biliyor muydunuz? sözlük alemi de bilsin cinsel erkimin ne kadar kuvvetli olduğunu.

lütfen ama lütfen lütfen cinsel içerikli mesaj atmayın. ben ne kadar iyi seviştiğimi yazarken buradan da sevişecek birileri çıkar mı diye yazmadım ki. çok iyi sevişirim ama. o kadar çok kadınla seviştim ki. bunlardan biri olmadığı için kendini şanssız hissedenlerden olabilirsiniz ama ne yapayım benim libidomun da bir sınırı var. yok ya aslında yok aynı anda 147 kişiyi memnun edebilirim.

son olarak: yaşadığınız yerin plaka kodunu yazın gönderin, bulunduğunuz şehirdeki sevişebiliteniz ve tatmin ediciliği ile ilgili bilgiler sözlüğünüze gelsin. ayrıca unutulmaz fantastik deneyimlerimi de sizlerle paylaşayım.
    (et cetera, 10.01.2009 02:48)
  3. (everything in its right place, 10.01.2009 02:56)
  4. (maslow, 10.01.2009 03:04)
  5. (mordevrim, 10.01.2009 03:05)
  6. soru: bir paragrafta en fazla kaç kere sevişmek kelimesini kullanabilirsiniz?
    cevap: ben sevişmeme bakarım.

(bkz: sevişiyordum uğradım)
    (boşunasaymayirmiharf, 10.01.2009 03:09)
  7. 20 yaşındaydım daha bıyıklarım yeni yeni çıkmaya başlamış belli olmuyor, yalnızca top oynadığım zamanlar ter dolayısıyla hafiften parlıyor. sakallarım hiç yok, tam çenemin altında kırmızı renkte ufak bir kıl var.
    yine bir yaz balkona çıkıp dekolte giyen hatunların malum yerlerini görmeye çalışıyor iken karşı camda gördüm onu, sapsarı saçları, güneşinde yaydığı ışınlar ile saçlarının parlıklığı yanı sıra üstedeki gecelikten de içi gözüküyordu. içim garip bir hisle doldu, parmak uçlarım kasılmaya başladı, daha sonra o içeri girdi. anneme gayet soğukkanlı bir tavırla oradakilerin kim olduğunu sordum, annem de ''git 2 ekmek al gel,evde ekmek yok'' dedi. ekmek almaya aşağı inince bizim köşedeki oyobüs kahyasına sordum ''yeni taşındılar izmirlilermiş'' dedi. izmir heee* dedim kendi kendime. güzel olduklarını duymuştum, ama canlı canlı ilk defa görmüştüm.
    adını öğrenemiyordum, biz mahallenin durağında oturur geçer mi diye beklerdik ama hiç geçmezdi. geceleri yorgan altında hayalini kurmaya başlamıştım. güneş ışınlarının en yoğun olduğu zamanlar balkona çıktığı için vücut hatlarını daha iyi görüyordum.

1 ay sonra adını öğrendim adı zehraymış. ne güzel bir isim izmirlilerin kendilerinin güzel olduğu kadar isimleri de güzel dedim kendi kendime. her gün balkonda oturup onu izliyor, hayallere dalıyordum. o içeri girdikten sonra benim içeri girmem biraz zaman aldığı için 1-2 kere balkonda kilitli kalmıştım.
    artık daha fazla dayanamıyor daha fazlasını istiyordum* çok küçük yaşlarda mc donalds çocuk menüsünden aldığım kırmızı renkli dürbünüm vardı. bir gece vakti, dürbünün önüne fener tutarak odasını izlemeye başladım. odada güzel tipli, güzel giyinimli bir adam vardı. adam kızın dudaklarına kendi dudaklarını değdiriyor,kafaları bir sağa bir sola yatıyordu. da,ha sonra adam soyunmaya başladı, kız ortalıkta yoktu birden kız da dürbünün görüş alınına girdi. gözlerime inanamadım kız çıplaktı. ''tüh ananı sikim ya ben bu kızı nasıl soyunurken izleyemedim lan bok mu vardı adamı izliyorsun'' dedim kendi kendime. kıza çevirdim dürbünü, kızla adam üst üste çıkmaya başladılar, 10-15 dakika izledim onları. sonra annem ''bu saate kadar niye oturuyorsun lan'' diyerek içeri girdi. annemi geri gönderdikten sonra izlemeye devam ettim. bizim izmirli hatun üstünü giyinmişti. adam nerede lan diye aranırken ''ne yapacaksın lan adamı kızı izle'' sesi geldi bir yerlerden.

1-2 ay sonra bu kişiler taşındı, babasının işleri burada tutmamış, tekrar izmir'e döneceklermiş, bizim kahya söyledi. kız gerçekten çok güzeldi ve iyi sevişiyordu. hala unutabilmiş değilim.

imza:yalnızprens
    (eazy, 10.01.2009 03:21)
  8. (sleeping with ghosts, 19.01.2009 05:53 ~ 05:55)
  9. "sevişiyolar da bana mı sevişiyolar mnskym gtnskym"

ismini vermek istemeyen bir izleyici, 2009
    (chaghdash, 19.01.2009 05:57)
  10. türkiye turuna çıkıp 81 ilde de sevişmiş ziyadesiyle dallama bir erkeğin götünden uydurduğu tespittir.
    hani bazen göt kimi konularda kaynak olabiliyor ama göt ile beyin yan yana gelirse gördüğünüz üzre olmuyor, olamıyor.
    (sinirliyim ezelden, 19.01.2009 09:26)
  11. (luthien tinuviel, 19.01.2009 10:05)
  12. yahu kategorize ede ede bi' hal oldunuz. nedir lan? güzelse sana mı güzel? sana mı bakmış amna koyum? 'iç geçirip hey yavrum hey' dediğin herhangi kızdan biri işte. sanki alnında yazıyo görür görmez biliyorsun. hayır bi' de bi' bok atma çabası, bi' çirkef politikası.
    çok fazla hikaye okumuş bebeler, yavrucaklar, ellerinizi yavaşça çekin göreceksiniz ki bu bir hayal, bu bir düş.
    (eni, 19.01.2009 22:41)
  13. (tırtıklı tırt tırtıl, 19.01.2009 22:43)
  14. (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 19.01.2009 22:49)
  15. (by eldat, 19.01.2009 22:52)
  16. (bkz: on numara tespit)

biz de bu araştırmada payı büyük olan çapı büyük götünüze teşekkürlerimizi sunuyoruz. allah da izmirli olmayan kızların belasını versin diyerek hepinize selam ediyoruz.
    (ev yapımı domates sosu, 19.01.2009 22:57)
  17. öncelikle çok güzel ve iyi sevişiyorlar kavramlarını ayrı ayrı incelemek isterim. yani o kadar harikalar ki tarif edemiyor arkadaş adeta çok güzel ve çok iyi diyesi geliyor, her aklından geçtiğinde tekrar boşalıyor falan filan. maksadım yazar arkadaşı tiye almak değil fakat var işte böyleleri.
    izmirli hatun ne istediğini söylüyormuş, ankaralı söylemiyormuş, istanbullu da bazen söylüyormuş bazen söylemiyormuş ne de olsa kozmopolit bir şehirmiş hem öyle hem böyleymiş. nedir yani bu hatunlar havasından suyundan mı sevişme güdülerini geliştiriyorlar acaba?

kütüğü değiştirsem izmire aldırsam bir işe yarar mı? şimdi izmirdeyim gerçi fakat dönüyorum bir kaç güne kalmadan ne yapsam buraya mı yerleşsem? tek amacım seviştiğimde ne istediğimi hemen dile getirebilmek. bir de direkt olarak konuya girmek istiyorum fakat sanırım izmirli olmadığımdan yapamıyorum hep naz olayına giriyorum.

kaç gündür dolanıyorum dışarılarda, bir güzel hatun görmedim. bana mı denk gelmedi, yoksa güzellik cidden görece delisi bir kavram mı oldu bilmem ama izmirli kızlar güzel olur genellemesine ayrıyetten ayar vericem bir gün. asla inkar etmem, hatun hatunu kıskanır, birine iltifat edildiğinde diğeri çıldırır ama dürüstüm şu anda gerçekten, henüz güzel bir hatun görmedim. hem güzel olanını, hem iyi sevişenini gördüğümde ilk size haber vericem. yani insanlar bu kadar etkilendiklerine göre, izmirli hatunun performansını görmek bizimde hakkımız.
    (hatuninsankişisi, 19.01.2009 23:18)
  18. u! çok iyi de oldu, çok güzel eyi oldu taam mı? şimdi meselam bu izmirli kız olayını çok karıştırdılar. herkesin hayatına kimse karışamaz. ben bu şekil sevişirim, bu bayan şu şekil sevişir, şu şekil sevişir. özgürlük bidir. ama lakin ki öyle değildir. eyollamam bu kadar. hadi hayırlı işl.

-deliren yazar-
    (oehh, 19.01.2009 23:29)
  19. yuh artık dedirten varsayımdır.şimdi arkadaş burada türkiye istatistik kurumu mu araştırma yapmış da bütün izmir kızlarına mal edilmiş anlamadım.kıçtan (terbiyemi bozmamaya gayret ederek göt demiyorum )uydurma bir asparagas haber niteliğindeki bu varsayımın kaynağı kişi kaç izmir'li kız tanımış,kaçıyla sevişmiş,kaçının iyi seviştiğini çözmüş?şimdi bu soruları düşünerek ve şu yapılan genellemeye bakılarak"vay beeeee"deme hissiyatı uyandı bende.vallahi helal olsun.sanırım izmir dışından bir yazar şu başlığı okusa bir halt var sanıp inanacak ve "aceba doğru mu lan?,ben sevgilimden ayrılıp izmir'li hatun mu avlasam?" diye bir denyoluğa düşebilir.milletin saadetini kıçtan uydurma teorilerle bozmaya gerek yok sanırım.(herkes iyi ya da kötü diye birşey söylenemez)
    haa verebiliyorsanız istatistikleri, sayıları,rakamları,% leri eyvallah.ama veremiyorsanız ki verilmez(bütün illerde ki erkeklere sormak gerekir abi buradaki hatun mu yoksa izmir'li hatun mu diye?)o zaman gereksiz bir genelleme olduğunu kabul etmek gerekir diyil mi ama!
    (n excantric matmazel, 19.01.2009 23:33 ~ 23:35)
  20. (kutsal palamut, 19.01.2009 23:34 ~ 23:35)
  21. (bkz: lakin ki)
    (eni, 19.01.2009 23:47)
  22. peki ya diğer illerimiz sevişmiyor mu? tabii ki şevişiyorlar onların da durumunu almak için sana bağlanıyoruz mahmut. evet mahmut

burada durum acayip trabzonda işler kesat zira ağrıda da soğuktan sevişmeler durmuş ama güney bölgesinde havaların da etkisiyle büyük bir sevişme yaşanıyor efendim.

(bkz: donsuz geceler dilerim)
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 20.01.2009 01:43)
  23. doğumumdan beridir 29 yıldır izmir'de yaşayan ben bile bu anlatılanlar gibi 29 tane hatun göremediğim halde nasıl olur da anadolunun bağrından kopup gelenler 2 ayda bu derece yüksek mertebelerde deneyimler yaşayarak bir de utanmadan bunun istatistiğini tutabilirler dedirten önerme.
    yok kardeşim izmir'de öyle sokaklarda sevişen insanlar falan.
    hatta burada kızların öyle herkese verdiği falan da yok.
    yanılmayınız, yanıltmayınız. oradan buradan izmir'e bu anlamsız önermelere kanıp göçmeyiniz, kızlarımızı üzmeyiniz.
    (drummerlizard, 10.03.2009 14:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil