20 yaşındaydım daha bıyıklarım yeni yeni çıkmaya başlamış belli olmuyor, yalnızca top oynadığım zamanlar ter dolayısıyla hafiften parlıyor. sakallarım hiç yok, tam çenemin altında kırmızı renkte ufak bir kıl var.
yine bir yaz balkona çıkıp dekolte giyen hatunların malum yerlerini görmeye çalışıyor iken karşı camda gördüm onu, sapsarı saçları, güneşinde yaydığı ışınlar ile saçlarının parlıklığı yanı sıra üstedeki gecelikten de içi gözüküyordu. içim garip bir hisle doldu, parmak uçlarım kasılmaya başladı, daha sonra
o içeri girdi. anneme gayet soğukkanlı bir tavırla oradakilerin kim olduğunu sordum, annem de ''git 2 ekmek al gel,evde ekmek yok'' dedi. ekmek almaya aşağı inince bizim köşedeki oyobüs kahyasına sordum ''yeni taşındılar izmirlilermiş'' dedi. izmir heee
* dedim kendi kendime. güzel olduklarını duymuştum, ama canlı canlı ilk defa görmüştüm.
adını öğrenemiyordum, biz mahallenin durağında oturur geçer mi diye beklerdik ama hiç geçmezdi. geceleri yorgan altında hayalini kurmaya başlamıştım. güneş ışınlarının en yoğun olduğu zamanlar balkona çıktığı için vücut hatlarını daha iyi görüyordum.
1 ay sonra adını öğrendim adı zehraymış. ne güzel bir isim izmirlilerin kendilerinin güzel olduğu kadar isimleri de güzel dedim kendi kendime. her gün balkonda oturup onu izliyor, hayallere dalıyordum. o içeri girdikten sonra benim içeri girmem biraz zaman aldığı için 1-2 kere balkonda kilitli kalmıştım.
artık daha fazla dayanamıyor daha fazlasını istiyordum
* çok küçük yaşlarda mc donalds çocuk menüsünden aldığım kırmızı renkli dürbünüm vardı. bir gece vakti, dürbünün önüne fener tutarak odasını izlemeye başladım. odada güzel tipli, güzel giyinimli bir adam vardı. adam kızın dudaklarına kendi dudaklarını değdiriyor,kafaları bir sağa bir sola yatıyordu. da,ha sonra adam soyunmaya başladı, kız ortalıkta yoktu birden kız da dürbünün görüş alınına girdi. gözlerime inanamadım kız çıplaktı. ''tüh ananı sikim ya ben bu kızı nasıl soyunurken izleyemedim lan bok mu vardı adamı izliyorsun'' dedim kendi kendime. kıza çevirdim dürbünü, kızla adam üst üste çıkmaya başladılar, 10-15 dakika izledim onları. sonra annem ''bu saate kadar niye oturuyorsun lan'' diyerek içeri girdi. annemi geri gönderdikten sonra izlemeye devam ettim. bizim izmirli hatun üstünü giyinmişti. adam nerede lan diye aranırken ''ne yapacaksın lan adamı kızı izle'' sesi geldi bir yerlerden.
1-2 ay sonra bu kişiler taşındı, babasının işleri burada tutmamış, tekrar izmir'e döneceklermiş, bizim kahya söyledi. kız gerçekten çok güzeldi ve iyi sevişiyordu. hala unutabilmiş değilim.
imza:
yalnızprens