bir sofsotik ve guenhwyvar a.ş zirvesidir. tarih olarak 17 ekim 09 c.tesi gününü seçtik. mekan olarak shuffle bar uygun görülmüştür çünkü mekan tanıdık. mekan o gün için sadece bize ait olacak ve kapatacağız. (ayıptır söylemesi arkadaşım olur da) neyse. en güzel söyleyen yazar daha sonra belirlenecek olan bir içkiyi bedava kazanacaktır. içki sayısını mekanla görüştüğümde belirleyeceğim. yalnız fiyatları makule çekecez orası kolay ama hediye olarak garanti verebilmemiz için benim onlara sağlam bir kişi sayısı vermem gerekiyor. malum zirvelerimiz 30'un altına düşmüyor.
şimdilik kişi sayımız 14 kişidir. mekan 70 + 30(dış masalar) 100 kişidir. sığacağız yani sik sik team şimdiden sormasın bu soruyu yani.
belki de aramızda yeni susan boyleler çıkabilir. maksat eğlenmek ve tabiki de içmek.
mekanı gittik az önce yerinde gördük. hepsi okumuş müşteriler. arşiv baya geniş olduğundan şarkı sıkıntısı yaşanmayacaktır yani sizin şarkı getirmenize gerek yok.
bu arada düşündük ki herkesin tek tek şarkı söylemesi zor ve uzun iş gibi. toplu halde söylemek daha güzel gözüküyor. diyeceğim odur ki kesin sayıyı bir hafta önceden bildirelim ki fiyatları makul seviyeye çekelim.
gelip borazan sesimle ortamı şenlendireceğim, +1 imle dengeleri eşitleyeceğim * zirve olacaktır.
mekan konusu netleşirse yanlız tadından da yenmeyecektir. nitekim izmir sınırları içinde ikamet edipte, allahın dağından gelecekler için bir nebze yönlendirici olur diye ummaktayım.
ses tellerime zarar veren zirve olmuştur efenim. helyum gazı yutmuşa döndüm olm, gıy gıy diye çıkar mı bi insanın sesi..
mekandaki kısık sesli mikrofonun bize denk gelmesine bağlıyorum ve bunun sorumlusu olarak organizatörleri gösteriyorum, hıh.
onun dışında her şeyiyle mükemmeldi. uzun zamandır böyle keyifli bir zirve geçirmemiştik, bünye sezonu açtı/kapadı, iyi geldi anlayacağınız.
ilk zirvem olarak kayıtlara geçmesini isterken, hastalanmam sebebiyle katılamadığımdır. o kadar planlamıştım son gün kayıt yaptırır giderim iki şarkı söyler neşelenirim diye...
muhteşem geçen bir zirve olmuştur, gelen herkese teşekkürlerimi sunarım.
hava yağışlı olsa bile buna aldırmayıp gelenlerle eğlendiğimiz, güldüğümüz bir zirve oldu. söz verip de kaydolanlar ve gelmeyenler utansın efendim, bu onların sorumluluğu(?).
ev sahibi olarak ilk benim mikrofonu elime almamla start alan zirve (ki berbat ötesi söyledim kabul) konservatuar öğrencisi bir +1'in eline mikrofon alması ile tavan yaptı. o ne sestir kardeşim hepimizi gömdün yere vallahi. içkiler gırla gitti gene her izmir zirvesinde olduğu gibi. daha sonra mekana çeşitli diğer grupların da gelmesi ile karaoke ortamı daha da şenlendi hatta karaoke yapmadan şarkılara eşlik edildi.
eh şimdi sıra çemkirmelere ve tek tek teşekkürlere geldi.
en azından kendi adıma unutamayacağım bir zirve geçirdim. 2 yıldır gelen belirsiz bir süreç sonuça ulaşmıştır.gayet güzel şarkılar söyledi eşlik edildi hatta düetler yapılmıştır. en güzel söyleyen benim +1 ım olup ama programı olduğu için aramızdan erken ayrılmak zorunda kalmıştır aynı zamanda benim diğer +1 için de veda partisi olmuştur.