belki ilginizi çeker
  1. · çıplak kutlama fotoğrafları için tıklayın
  2. · çıplak fotoğrafları için tıklayınız
  3. · artık her şey suç
  4. · allah ıslah etsin
  5. · dostum caps koysaydın iyi olurdu
  6. · izmirli kızlar
  7. · seksi fotoğrafları için tıklayınız
  8. · özgürlük
  9. · kadın teşhirinin rekabetini reddediyoruz
  10. · özgür kız
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  5. · fotoğraf makinası olmayan japon
  6. · ugg
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · g string giyen erkekler
  9. · ecstasy öyküleri

izmir de çırılçıplak denize giren kız  

sayfa  / 2
  1. hürriyetin sitesinde görür görmez dumur eden haber. tanıdık birini bu şekilde görmek gayet üzücü, bir de üstüne gazetelerimizin çıplaklık haberi olunca işin iyice bokunu çıkarmasını alınca iyice üzülüyor insan.

aynı haber bir de milliyette yayınlanmış. orda ilginç bir anekdot var; denizden çıkarken de çıplaktı. gazeteci arkadaşlar gerçekten büyük bir araştırmacılık örneği sergilemişler burada.
    (universalmind, 03.09.2007 15:12)
  2. çıplak fotoğrafıyla beraber adı,nerede okuduğu yazılmış olan kızdır. uyuşturucu satıcılarının,tecavüzcülerin bile fotoğraflarını mozaikleyip adlarını sansürleyen gazeteler neden bu kızın mağdur olabileceğini düşünerek özel hayatına saygı duymamışlar acaba?
    (mayqueen, 03.09.2007 15:19)
  3. ege üniversitesi öğrencisi duygu ö. (25) doğum gününü, önceki gece saat 00.15 sıralarında arkadaşı deniz o. (27) ile birlikte göztepe’de vali konağı karşısındaki sahil kenarında kutladı. alkol alan kızlardan duygu ö., üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırılçıplak denize girdi.
    çevredeki vatandaşlar genç kızın canına kıymak istediğini düşünerek durumu polise bildirdi. olay yerine gelen deniz polisi ve asayiş polis ekipleri genç kızın denizde yüzdüğünü gördü. polislerle bir süre tartışan deniz ö., elbiselerini giymemekte direndi.

ben özgürüm deyip tartıştı

polislerin "neden çırılçıplak denize girdin?" sorusuna genç kız, "bir insanın elbiselerini çıkarması bu kadar mı sorun olur? siz normal düşünemiyorsunuz. ben özgürüm. doğum gününü kutlamak için denize böyle girdim" cevabını verdi. güzelyalı polis karakolu’na götürülen duygu ö. hakkında, ’çevreyi rahatsız ettiği’ gerekçesiyle tutanak tutuldu. genç kız daha sonra nöbetçi savcının talimatıyla polisler tarafından ekip otosuyla evine gönderildi.
    (bkz: artık her şey suç)
    (odium generis humani, 03.09.2007 15:33)
  4. çıplak denize girmesiyle değil, çıplak olarak polislerin ve fotoğrafını çeken kişilerin karşında rahat rahat durmasıyla kafaları karıştıran kızdır.
    gece denize çıplak girilir, suyun içinde bir şey görülmez sonuçta. çıkarken de hemen havluya yada elbiselerine sarılırsın üstünü başını kapatırsın. ama çırılçıplak, eller belde polislerin karşısında durmak garip geldi bana. ben mi çok utangacım yoksa.
    (theodenking, 03.09.2007 15:53)
  5. iha'nın servise sunduğu lüzumsuz haber. aslında, televizyon kanallarının haber beklentilerinin tahmin edilebilmesi adına güzel bir referans. provokasyon kokuları da almıyor değilim hani.
    (flasher, 03.09.2007 16:03)
  6. (casillasmania, 03.09.2007 16:12)
  7. (bipolar, 03.09.2007 16:14 ~ 16:15)
  8. medyanın kızın çıplak görüntülerini sansürsüz yayımladığı yetmiyormuş gibi okuduğu okula, neredeyse ev adresine kadar vermesi gerçekten acınası. hele hele teröristlerin bile sadece u.t, g.a şeklinde isimlerinin verildiği düşünüldüğünde.

bu kızcağız polislere "üzerinizde kıyafet var diye kendinizi ahlaklı mı sanıyorsunuz" demiş.

bende aynısını "çıplak fotoğrafları için tıklayınız" medyasına soruyorum.

ne kadar ahlaklısınız ?
    (maslow, 03.09.2007 16:23)
  9. az bile yapmış olan kızdır. bu milleti alıştırmak lazım böyle şeylere, bedenin öcü olmadığına, ahlak abidesi olmadığınıa, ahlağın açılmak veya kapanmakla bir ilgisi olmadığına.
    (for no one, 03.09.2007 16:29)
  10. bu olayla birlikte artık ülkemizde nelerin, nasıl değiştiğini görmek iyice netleşiyor. bireyler özgürdür ve bir gece vakti istedikleri yerde, istedikleri şekilde, kimseyi rahatsız etmeden denize girebilirler. polisin olaya el atması da ayrı bir olaydır. sana ne be kardeşim! ahlak polisi olma yolunda güzel adımlar atıyorsunuz. bu ülkede çok şey değişiyor.
    (eskiunited, 03.09.2007 16:30)
  11. kızın alkolün tesiri geçtikten sonra nasıl büyük bir utanç yaşaycağını düşünmeden, sırf içinde çıplaklık var diye çok önemli bir habermiş gibi "son dakika","flaşhaber" modunda veren türk haberciğine selam olsun dedirten kız..yazıktır günahtır ya hiç mi kızınız,kardeşiniz,yeğeniniz yok ulan!
    (jose, 03.09.2007 16:32)
  12. ayy ne güzeldir kim bilir diye tepki verdiğim haber
    helal olsundur
    (idealar magarasi, 03.09.2007 16:44)
  13. tv'de haberi görünce acaba tanıdık biri mi diye ekrana yapışmama neden olan cesur hatun kişisi.
    (acinreug, 03.09.2007 16:50)
  14. haber(!)le ilgili hürriyette şimdilik 102 yorum bulunması bile insanı düşünmeye zorlar. allah akıl fikir versin gibi kınayan yorumlar yazan ahlaklı, namus bekçisi, yurdum insanı bile çıplak kutlama fotoğrafları için tıklayın a girmiş belli ki. hakikaten allah akıl fikir versin.
    (1 ocak 2006, 03.09.2007 16:56)
  15. amerikan polisi olsaydı hemen potikareli kaşe battaniyeyle kızı sarmalar, eline kahve ve tarçınlı donut verirdi. bizimkilerde yok maalesef, ikna yoluyla giydirebildiler anca; bir çay söyleseydiniz bari.
    (blaberus, 03.09.2007 17:51)
  16. aslında olay olması gereken kız değil etrafında dolanıp ona bakınanlardır. çırılçıplak denize girmek bence donla denize girmek, haşema ile denize girmek ve elbise ile denize girmek'ten kat be kat normaldir. keyif ve tercih meselesi.
    (tutkinjsh, 03.09.2007 17:54)
  17. (gakko, 03.09.2007 17:59)
  18. helal olsundur arkadaşının gösterdiği parmak tüm ahlak polislerine girsindir..
    (hayatberbat, 03.09.2007 18:15 ~ 18:29)
  19. aynı olayı bir erkek yapsa;

" kimbilir ne derdi vardı da içip içip kafayı sıydırdı çıldırdı adamcağız haklı valla" derdi eminim. ama bir kız yapınca, "namussuz, orospu, şöyle ya da böyle" derler ki diyen çok gördük.

vakti zamanında kordon'da ve deniz kenarı olan yerlerde bisikletli polisler gezerdi onlara ne oldu? birkaç gün bazı abazan dallamalar göztepe sahili civarında gezerler acaba atlayan olacak mı diye ama sonra bu olay da unutulur gider. ama bazı kafalarda hep anlatılacak bir olay olarak kalır.

"evladım vakti zamanında o zamanlar gavur olan ama şimdi müslüman olan izmirde bir dini bozuk kız haram olan içkiyi içinde çıldırmış (bakın çıldırmış diyorum ki hani bilmiyorum görmedim olayına girsin) (içki haramdır bunun mesajını da verdik) denize anadan üryan girmiş. siz siz olun yapmayın" gibilerinden anlatacaktır torunlarına. gel gelelim arkadaş ortamında bu cümleler değişecek ve " abi var ya ben orada olacaktım anında denize atlar yumulurdum şerefsizim" şekline dönüşecekti.

ondan sonra bu tipler karıya kıza bakmaya devam ama evdeki kız kardeşlerine zulüm etmeye de devam edeceklerdir. neden kişi kendinden bilir hesabı tüm erkekleri kendileri gibi sapık belleyeceklerdir.
    (guenhwyvar, 03.09.2007 18:23 ~ 21:25)
  20. bu davranışı anormal görenler anormaldir diyebiliyorum sadece. yok tesettürüydü yok zartıydı zurtuydu ile kafamızı o kadar zırvayla doldurdularki mini etek giyene bile saçma bi perspektiften bakılıyor günümüzde. helal olsun izmirli kıza diyorum.
    (youseewhathappenslarrythiswhathappenslarry, 03.09.2007 18:36)
  21. (anti nick, 03.09.2007 18:46)
  22. efendim o da ne!! bütün bu olayın önemli kısmı eylemin çırılçıplak gerçekleşmesi. bakın çıplak da değil; çırılçıplak.

kızın tutuklanması ya da en azından polis tarafından oradan alınması konusuna laf söylenemez; çünkü (yürülüğe girmesinin tam tarihini bilmesem de) kendimi bildim bileli bu ülkede cinsel organları kamuya açık alanlarda teşhir etmek her ne şartla olursa olsun yasaktır. aslında avrupa'nın o çok sevgili ab üyesi bazı ülkelerinde de yasaktır. uygulanır da.
    polisin önüne gelirse yakalar. bu akp, hükümet, toplum ne hale geldi bak, aha işte her yeri ele geçirdiler havasında panik laflarını gerektirmez.

şimdi esas noktaya gelelim. burada basının nasıl kaypak ve toplumu gaza getirip ikiye, üçe, beşe, ona... parçalama amacı güttüğü açıkça görülmektedir. sözüm ona basın özgürlüğü, kamuyu bilgilendirme adı altında bütün bunlar.

"çırılçıplak denize girdi, ortalık karıştı!!", "çıplak kutlama fotoğrafları için tıklayın!"

bu başlıkların ve yönlendirmelerin ne anlama geldiğini veya insanların bilinçaltını nasıl şekillendirmeye yönelik olduğunu uzuuun uzuuuun anlatmama gerek var mıdır bilmiyorum? herkesin akıllı olduğunu varsayıyoruz burada. basının ortaya attığı bütün haberlerde böyle yaklaşımlar var. kocaman kırmızı bir yazıyla "fotoğraflar için tıklayın!", "acaba hangi ünlünün ki, tıklayın görün" mantığında hazırlanmış fotoğraf yönlendirmeleri; bu yönlendirmenin de tam tersi yönde fikirleri coşturmak için hazırlanmış haber metinleri...

gizli beyin yıkama. gizl bölücülük.

ayrıca konuyla alakalı şöyle bir şey de var:
    (bkz: sana ne)
    (bkz: bana ne)

ek: camel işaret yaptı. önceden link vardı, ölmüş efendim, sildim.
    (hell guardian, 03.09.2007 18:55 ~ 28.04.2009 21:06)
  23. milliyet gazetesinin haberi ödül kazandıracak şekilde hazırlayıp yazdığı olaydır. şöyle ki arkadaşının tam ismini, kızın okuduğu yeri tüm ayrıntılarıyla ve soyadını veren basın utanmasa kızın seceresini verecekmiş. böyle olabilirmiş. "ahmet hede'nin kızı d. öz olay sonrası annesi hatice hödö'nün kalp krizi geçirmesi sonucu dayısı hasan vidi ile eniştesi ergin vici ile birlikte ambulansa bindi. küçük kardeşi cemal höt ise köşede ağlıyordu. bu durumu gören aile bakkalı kerim yıldo, küçük cemal'i neşelendirmek için ona gofret verdi."
    haberin sonu ise ayrı bir lezzet. kibarca okuyucularına kızın arkadaşının yaptığı hareketi ispiyonlayan milliyet gazetesi olayı şöyle bildirmiş; "bu sırada basın mensuplarına tehtitler(tehtit ne lan, tehdit olmasın o) savurken yanındaki arkadaşı ise parmak işareti yaptı." bunu da alternatif olarak şöyle yapabilirmiş; "bu sırada basın mensuplarına ana avrat küfür eden yanındaki arkadaşı ise hareket çekip (bkz: nah) nanik yaptı. ühühühü"

edit: haberin orijinal halindeki yazım yanlışlarından da anlıyoruz ki bunu yazan kişi aşırı heyecanlıymış. "şunu yazsam da bir an evvel, bombayı patlatsam eheheh ne çakalım ben" mantığıyla...

edit2: hürriyet'te durum daha feci. çıplak fotoğraflar için tıklayın hizmeti var. abazanlar için özel hizmet...
    (estravanza, 03.09.2007 18:55 ~ 19:10)
  24. zamanlamasına bayıldığım kadındır.

büyük ihtimalle sadece kafası güzel olduğu için yapmıştır bu hareketi ama birilerinin şiddetle kapanmak ve kapatılmak istediği bir zamanda cuk oturmuştur bu hareket. hem de izmir de.
    (ahmak ı hayal, 03.09.2007 18:56)
  25. durun magazin olsun biraz da, bu kız başak burcu kadınıdır.

ayrıca bu kızı tevkif eden polislerin açısından bakıldığında çok daha anlaşılır olacaktır. polisler olay yerine "intihar edecek kız" bilgisiyle intikal etmişler. yani denizdeki bir kız var, muhtemelen dertli, içmiş içmiş ve bunalımdan dolayı elbiselerini de çıkarıp kendini denize atmış. olay yerine geldiklerinde kız aynen tarif edildiği konumda bulunuyor. polisler ne yapabilir ki bu durumda? kızı alırlar, gerçekten intihar mı ediyor ihtimaline karşı götürürler. sarhoş olduğu için laf değiştirmiş bile olabileceği için intihar ihtimali her zaman vardır.
    yani kanunda geçen teşhir yasağı ve intihar etme sebepleri gereği polis o kızı oradan almasa esas o zaman skandal olurdu. ihbar var bir kere intihar diye. ya gerçek olsaydı ve bu sefer de polisler onu almasaydı ve biz ölüm haberini okusak ne olacaktı? polisler geldi, kızı çıplak görünce dalga geçtiler ve onu ölüme terk ettiler olacaktı.
    (hell guardian, 03.09.2007 19:00 ~ 19:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil