izlenmemesi gereken diziler   

adana çık aradan

1. senaryosu saçma olup tutmayacağı anlaşılsa da anlaşmalar veya zordan dizi oyuncusu yaratma çabalarına müteakip ekranlarda kirlilik oluşturan dizilerdir.bu dizilerde bazı dizi,sinema sektöründe daha önceden gördüğümüz yüzleri görmek de mümkündür.geçim sıkıntısı bi yerde.
    (donkıllıone, 15.08.2008 23:44)
  2. (bkz: türk dizileri)
    (cuore sportivo, 15.08.2008 23:45)
  3. insan bünyesinde kalıcı hasarlar yaratan cinsten dizilerdir.

örn;

(bkz: bez bebek)

(bkz: selena)
    (es sufinin sabit yıldızları, 15.08.2008 23:48)
  4. (bkz: prenses perfinya)

perfinya ne beya!parfe mi,parfüm mü?paralizer mi?paratoner mi? ne bu?
    (donkıllıone, 15.08.2008 23:50)
  5. (bkz: masters of horror)

kesinlikle gece gece hiç iyi gelmiyor bünyeye. demin izledim, yamuldum şerefsizim.

spoiler

o ne lan! kıza iblis mi tecavüz eder? hadi etti diyelim. kız hamile kalmaz mı? birde doğan çocuk örümcek vücutlu bebek kafalı birşey olmak zorunda mı?

hepsini geçtim; kız en sonunda bebek kafalı örümceği ' gel annene' diye kandırıp sonunda kafasına sıktı şerefsizim kurşunu.

spoiler
    (duffy, 16.08.2008 00:09 ~ 00:13)
  6. üvey baba vardı yüzyıllar önce star tv sağolsun,bizlere ulaştırıyordu.izleyenlerde kalıcı hasar kalmış olabilir,şimdi kesin konuşmayayım ama,olabilir.
    (düttürü dünya, 16.08.2008 00:26)
  7. bi gece misafirlerin çocuğu yüzünden zorunlu izletilmesine maruz kaldığım dizi pulsar siz siz olun kaçın

(bkz: aman aman uzak kalsın)
    (ucandosba, 16.08.2008 00:29)
  8. sihirli bilmemne ve türevlerinin dahil olduğu kategoridir. "ne yani çocuklar izlemeyecek mi" denebilir. sonra "pikaçuyum ben" diyerekten camdan atlar çocuklar. en azından biraz daha mantıklı çocuk filmleri yapılsın da, misafirliğe gelen veledin "ben bez bebek izlemek istiyorum" diye zırlamasının ardından açılan diziyi izlerken kusmayalım. hayır bu dizilerde güzel bağyanlar da kullanılıyor ama formattan kaybediyor be kardeşim. "şoker" sözünü duymaya katlanabilen varsa elini öperim o ayrı.
    (hashus1099, 16.08.2008 00:29)
  9. izlenmesi gereken dizilerden nicelik olarak çok daha fazla olmaları üzücü olan dizilerdir.
    (seroo, 16.08.2008 00:31)
  10. (bkz: çocuklar duymasın) bir kere daha abidin efendim personel müdürü kıh kıh laflarını duyarsam televizyona kafa göz girişmeyi planlıyorum.
    (delicaponcadı, 16.08.2008 00:31 ~ 10:05)
  11. belki eksilenir, belki de benim gibi düşünen yazar arkadaşlarım tarafından artılanır ama kesinlikle angels in america.

hayatımda o kadar karman çorman, gay lerin duygu dünyasını mı, aids in felaketini mi, yoksa sosyo-politik sorunları mı anlatıyor bilemeyen bir dizi daha görmedim. dizinin kendi kafası bile karışık, gereksiz diyalogları gibi.
    (tatalu, 16.08.2008 00:33)
  12. türk dizilerini kategori dışına ittikten sonra, the closer'ın adını bile duymamak gereklidir. izlemek bir yana bir yerde closer dendi mi tüylerim diken diken oluyor. ne iğrenç tiksinç boktan bi dizidir la bu diye soyarlar adamı.
    (esekherif, 16.08.2008 00:35)
  13. bağımlılık yapan tüm diziler izlenmemelidir.
    insanlarda ruh hastalığına, hatta paronayaya kadar kötü etkiler bırakabiliyorlar.. sanal ve gerçeklik arasındaki çizgiyi unutanlara da rastlamak mümkündür..
    (dcpromo, 16.08.2008 11:03)