|
|
- bir zamanların olayı kopartan 3lüsü.izel ve ercan arasında mı bişiler vardı yoksa çelik ile mi unuttum ama cidden iyi parçaları vardı.
(pudra, 02.09.2004 16:45)
- (bkz. izel çelik ercan)
(bkz. izel ercan )
(bkz. izel ufuk ercan)
(bkz. ufuk ercan)
(bkz. izel)
(bkz. çelik )
(bkz. ufuk)
(bkz. ercan)(yuziko, 02.09.2004 16:49 ~ 16:49)
- zamanın fantastik üçlüsüdür ve şu an her biri iyi yerlerdedir. ercan'a allah yürü ya kulum demiştir, izel ve çelik ise kendi hayran kitlelerini yaratmışlardır
- komik dansları ve korkunç saç modelleri ile hatırlanan grup
- (bkz: benimnen polemiğine girmeyin)
(coban, 18.01.2006 01:03)
- (bkz: içe)
(bkz: yasadışı pop örgütü)(dlord, 18.01.2006 01:05)
- zamanında çelik in diğerlerinin yanında ezik durduğu üçlü. nedense geride duran çekingen çocuk tipindeydi çelik o acaip saçların da bunda etkisi olsa gerek.
- "dönmelisin" şarkısıyla ilkokul yıllarımda en sevdiğim gruptu.. hala şarkının sözlerini hatırlıyor olduğumu farketmemle kendime şaşırmadım da değil..
bir kağıt ya da boş bir satıra
anlattım yalnızlığı sana
hüzün dolu sessiz geceler
sen yokken dost olurdu bana..
(bkz: çocukların beğendiği şarkılar)
- zamanında birkaç şarkısıyla hoş tadlar bırakmış ancak ayrılmaları gayet hayırlara vesile olan eski pop grubu. ayrıldıktan sonra da kendi başlarına dikiş tutturabilmişlerdir - ercan saatçinin dikiş tutturduğu alanlar her ne kadar farklı olsa da -
- klipleri insanı sandalyeden düşürecek kadar güldüren gruptur. çelik dansöz gibi dans eder, izel şöyle bi kımıldalsan mı acaba şeklinde kıvırmaya çalışır, ağır abi ercan ise hiç kımıldamadan ciddiyetle şarkıyı okur. bazı şarkıları güzeldir o ayrı.
- özledim seni ben diye bi şarkıları vardı ki tadından yenmez.
- cem özer'in programında anlatmışlardı galiba, izel demişti ki: ya ben yolda yürüyorum aa izel çelik ercan geçiyo diyolar. herkes gülerken ufuk araya girdi: o bişey mi asıl beni görünce aa izel çelik ercan geçiyo diyolar!! hakkaten ufuk ercan, izel çelik ercan, izel ercan off ne saçmaymış beah. ayrıldılar da rahatladık.
- nedense sürekli dalga geçilen grup.
madem o kadar kötüydü,ne diye dinliyordunuz ey insanlar;diye sorası geliyor insanın.
- türküz, doğruyuz, çalışkanız biz
ne mutlu diyeniz
gibi bir şarkıları da mevcuttur. gruptan ercan saatçi spor yazarı olmuş, çelik dongi dongi tarzı şarkılar yapmaya devam etmiş, izel de çizgisini pek değiştirmemiştir. ayrıca (bkz: 90 larda çocuk olmak)
- hem özel yaşamları hem de sorumlulukları sebebiyle yeniden biraraya gelmelerine pek ihtimal vermediğim, anılarımızda kaldıkları yerde durmalarının belkide daha güzel olduğuna ani bir fikir değişikliğiyle inandığım, tadında kalması gereken unutulmaz üçlü.
(özlemce, 14.02.2008 23:00 ~ 23:10)
- akıllarda kalan hallerinde kesinlikle görsellerde yer alan gömleklerin olmadığına inanılan, inanmak istediğim, insanlar da buna inansın ne olur diye dua ettiğim grup..
komedi dans üçlüsü gibi bir şeymiş bu arkadaşlar da bizim haberimiz ancak 2008'de mi olmuş nedir.. anlamadım..
- ara ara isimli hitleri unutulmayacak gruptur. "araaa araaa belki de bulursun, gündüz gece yalvar yakar olursun, sende sıra, ne denir ki sana? geçmişler olsun." sözleriyle kalbimde taht kurduklarında daha ilkokul başlamamıştım sanırım. grupla ilgili en önemli nokta grupta bir tek izel'in sesinin şimdiki haline biraz benzediğidir. o erkek sesleri çelik'le ercan'a mı ait anlaşılmıyor pek. bir de o gruptaki çelik'in birkaç yıl sonra çocukluk dönemime damgasını vuracak olan şarkıcı olduğunu da kestirememiştim o zamanlar. hayır bir insan 6-7 yaşındayken hercai şarkısını dinleyip niye moda girer? niye en sevdiği şarkısı ilan eder? ne yaşadın, ne seni o şarkıda hüzünlenecek bunalıma soktu? onu da anlamış değilim hala.
- 90'lı yılların başında ortaya çıkan, hedef kitlesi çoluk-çocuk olan akıllara zarar grup. neyse ki yanlışlarından erken döndüler de ayrıldılar. abi ne iyi ettiniz ayrılmakla bilemezsiniz. yok lan aslında daha kötü oldu ayrı ayrı daha fazla meşgul ediyorlar gündemi. aslında bugün düşünüyorum fıkra gibi grupmuş yahu. bir atatürkçü, bir ülkücü, bir afeti devran bir araya gelmişler canımız sıkılıyor ne yapalım diye düşünürlerkene hede hödö... ama gel gör ki zamana yenik düştüler. içlerinde en akıllısı da ercan çıktı yeminlen. diğerleri pek fazla yol alamasa da ercan farklı kulvarlarda yaptığı çalışmalarla aldı başını yürüdü. neyse allaha yakın bana uzak olsunlar, allah yollarını da bahtlarını da açık etsin.
- üçü bir arada şımartan aroma.
ama yine de ben birisini alayım, diğerleri ağır gelir.(özlemce, 23.02.2008 14:53 ~ 14:55)
- bunlar bir aradayken çelik'in sesi neredeyse hiç duyulmazdı. varsa yoksa izel ve ercan ama sonrasında grubun 3 elemanı da bize ayrı ayrı hediyeler verdi:
izel çeliköz: ah yandım, ya sus vs.. gibi onlarca hit şarkı ile bizi yalnız bırakmadı.
çelik erişçi: 1994-2000 yılları arasındaki albümlerinde, yaptığı şarkılar ile hemen her anımızda yanımızda oldu. kendi aranjeleri ayrı bir güzeldir.
ercan saatçi: bize verilebilecek en güzel hediyeyi verip uzun zamandır albüm çıkarmamaktadır. ancak yaptığı düzenlemelerin kalitesini kimse inkâr edemez.
işin garip tarafı soyisimlerinin başlangıcı diğerinin adının başlangıcıdır. sanki seçip koymuşlar.
- içlerinden birisi, diğer ikisini de dinlettirmeye yeterdi.
en güzel ve tatlı olanı.
- içlerinden bir tanesi bize en değerli hediyeyi bıraktı.
(bkz: özlemce)
|