|
|
- evlenmeyi kafaya koymuş, fakat birtürlü evlenecek adam bulamayan hatun.*
- bizim çocukluğumuzda izel-çelik-ercan diye bir gurupları vardı. haydi şimdi bütün eller havaya derlerdi. izel kliplerde hep ercan'ın yanında dururdu çünkü o zamanlar duygusal bir ilişkileri vardı. çelik garibim yalnız kalırdı hep. sonra hepsi ayrıldı, başka başka yollarda yürüdüler, iyi de ettiler.
- türk popunun önemli isimlerindendir.ah yandım ve kızımız olacaktı gibi güzel şarkılara sahiptir.
- ciddi bir karizması olan sürekli sivilce ve sağlık problemleri yaşayan ama son derece sempatik ve kendi ile barışık ve son derece başarılı buğulu ve büyülü bir sese sahip şarkıcı.
- çelik ve ercan'sız kendi başına trio. (bkz: sayın her şeyi bilen)
- türkiye diyabet vakfı için konser vermiş olan ve yanılmıyorsam kendi de diyabet sorunları yaşayan bir sanatçımız.
biraz da olsa seksi imaj yaratma çabasında bulunmasa sesiyle daha da sevilmeye değer kendisi.
- biz hep böyleyiz başarısının mimarı.
- (bkz: izel çeliköz)
- senden önce senden sonra isimli parçayı söylerken beceremediğinden olsa gerek şarkının en zor ve güzel kısmı olan dik çıkışları atlayan gereksiz şarkıcı.
vokalin asıl kalitesi böyle seçici şarkılarda ortaya çıkıyor işte.(scorpeo, 09.02.2008 21:59 ~ 08.03.2008 02:58)
- ercan saatçi ile olan beraberliğinin bitişine:
hemcinsim olduğu için üzüldüğüm,
ama ercan'a olan büyük sevgimden dolayı sevindiğim kadın.
fakat akabinde başkasına kaptırdım ya ercan saatçi'yi, en çok ona yanıyorum.
bir kadın; ya sever ya da nefret edermiş ortası yokmuş.
|